Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 Kasım tarihli iPhone 13 PM 256 Sierra Blue siparişim an itibari ile gönderildi konumuna geçti.

6 Aralık Pazartesiden beri gönderime hazırlanıyordu.

Teslimat tarihi: 22 Aralık yazıyordu kargolanana kadar.

• O kargoları kafasına göre yollayan var ya allah onu bildiği gibi yapsın soğuttu telefondan artık bugün de çıkmaz gibi duruyor 18 kasım 13p 128 Sierra. var mi aynı siparişten kargolanan bugün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 16'' M1 Max MacBook Pro siparişleri hakkında bilgisi olan var mı ?

18 Kasım Sipariş tarihi

Teslimat Tarihi: 3-10 Aralık yazıyor hala gönderildi konumuna geçmedi ?

Gönderime hazırlanıyor 4 gündür

• 6 gündür gönderim hazırlığı+W7 siparişi de aynı şekilde..

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• 21 kasım 13 pro sierra hala gonderime hazırlanıyor Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• ByCod3R kullanıcısına yanıt
    Beklentimi sıfırladım iphone 14 çıkana kadar gelir inşallah

• Benimki 5 Kasım sipariş tarihi 13 pro 256gb Sierra mavi..teslim tarihi:6-13 aralık.

• Schnitter kullanıcısına yanıt
    14 serisi 30 binden başlar artık…

• Valla bu durum devam ettikçe appledan bir daha zor sipariş veririm. Beklemek tamam ama bizden 10 gün sonra alanların siparişleri gönderilip bizim hala beklememiz çok saçma ama belirtilen teslim tarihinde olduğumuz için elden bir şey gelmiyor. Keşke siparişi kargolanan arkadaşlar sipariş numaralarını paylaşsalarda dosya açtırabilsek.

Özel bilgileri çıkmıyor ekranda zaten ,verseler daha iyi olurdu.

Sizin cihaz nedir?

• Merhaba arkadaşlar, kargolanan kargomda Apple:Teslimat için Yolda diyor ama UPS sisteminde henüz yolda. Hangisi doğru? Henüz evde olmadığım için emin olamıyorum, nasıl emin olabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella-trix B kullanıcısına yanıt
    Apple daha doğru bence.

• Apple, Türkiye fiyatlarında değişiklik yapmaya devam ediyor. ABD'li teknoloji devi hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda internet sitesi üzerinden satışları durdurmuş, daha sonra ise fiyatları güncelleyerek satışlara tekrar başlamıştı. Türkiye'deki iPhone fiyatları da bu kapsamda zamlanmıştı. Örneğin 128 GB kapasiteli iPhone 13'ün fiyatı 11.999 TL'den 14.999 TL'ye çıkmıştı. Şimdi ise Apple, uygulama mağazası App Store'un Türkiye ayağı için bir zam kararı aldı.

• Nerden grafit aldık arkadaş ya.

• 26 Aralık siparişi için saat 17:00 geçtiğine göre bugünde gönderilmeyecek demektir artık yarın tekrardan akşama kadar beklemeye devam

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Grafit en güzel renk hocam. Beklediğinize değecek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Pazartesiye kadar sıkıntı yoktu. Her gün bir gün gönderiyorlardı. Gönderime hazırlanıyora geçipte 4-5 gün beklemek can sıkıyor artık.

• Merhaba arkadaşlar, ben de 6 Kasım'da iPad Mini 6 siparişi vermiştim. Teslim tarihi 7 Ara-14 Aralık olarak gözüküyordu. İki gün önce Gönderime Hazırlanıyor durumuna geçti fakat heralde UPS'in gecikmesini de dikkate alırsak 14 Aralık tarihine yetişmeyecek gibi duruyor. Konudaki bir çok kişi iPhone ile ilgili bilgi paylaşımı yapmış fakat ben de kendi durumumu belirtmek istedim. Kendi iPad Mini siparişi ile kıyaslamak isteyen olur belki.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.