Şimdi Ara

TUL X1950PRO EXTREME 512Mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1929

TUL - X1950PRO EXTREME 512

Arada ki fiyat farkı 256mb lık kartın yerine bunu almaya değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasicAs -- 6 Ocak 2007; 18:45:21 >

• Yok mu bilgisi olan.. Bu kart yeni geldi sanırım. Tul hakkında bilgisi olan yok mu.. Bu arada 512 mb ın 256lık versiyona göre bariz performans farkı olur mu?
  • Ardaki fiyat farkına değmez. En iyisi 199$ 'a msı 1950 pro al
  • Sagol arkadasım..iki gun içinde siparişi verecem,stokta kalmaz diye de korkuyorum açıkcası..o yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var..
  • beklersen eğer az sonra 512 testlerini yayonlayacağım
  • Heyecanla bekliyorum hocam..
  • hocam en başta 48 pipe yanlış yazılmış gigatekte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bekliyoruz testleri hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

beklersen eğer az sonra 512 testlerini yayonlayacağım

valla güzel olur..
    bende 256mb olanını kullanmıştım..
    aradaki farkı görürüz..
    gerçi konfigürasyonda önemli tabi ama...
  • ilk görüşlerimi yazayım dayanamadım kart acayip oturaklı duruyor ve sogutucu inanılmaz sessiz zaten artic cooling accelero x2 kullanıyor idle da gpu 33 derece civarında gigatekteki pipe verisinin yanlış oldugunu bir daha soleyeyim kart 36 değil 48 pipe kutu yanlız en çok sinirimi bozan şey ati toolun 1950 pro extreme desteklememesi o nedenle oc yapamayacağım bir süreliğine
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

ilk görüşlerimi yazayım dayanamadım kart acayip oturaklı duruyor ve sogutucu inanılmaz sessiz zaten artic cooling accelero x2 kullanıyor idle da gpu 33 derece civarında gigatekteki pipe verisinin yanlış oldugunu bir daha soleyeyim kart 36 değil 48 pipe kutu yanlız en çok sinirimi bozan şey ati toolun 1950 pro extreme desteklememesi o nedenle oc yapamayacağım bir süreliğine

yeni kart yapmıssın bakıyorumda

hayırlı olsun serkan yakışır sana beni begenmiyurmusun

• hocam 0,26 damı desteklemiyor
  • hocam yanlış anlamadım dimi? Bu kart 256mb lık lar gibi 36 değil x1900xt gibi 48 pipe mı
    evetse alıyorum hemen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BasicAs

hocam yanlış anlamadım dimi? Bu kart 256mb lık lar gibi 36 değil x1900xt gibi 48 pipe mı
    evetse alıyorum hemen...

48 dıyorsa 48 dir. serkan kardeşime guven hocam
  • Arkadaşlar kart gerçektende iyi.

http://www.guru3d.com/article/Videocards/386/1/ burada ayrıntılı incelemesi var bu kartın.

Bu kartın rakibi 7900gs değil, 256mb 7900gt

testleri incelerseniz oyun performanslari 7900gt ye çok yakın. Genelde 7900gt ile kaç fps değişiyor. Gene testlere bakarsanız x1950pro extreme, 7950gt ye bazı testlerde şaşırıtcı derecede yakın.

Ayrıca testte 36 pipe olduğu söyleniyor.

edit: İlgimi çeken birkaç test ekliyorum

fear

cod2

battlefield2

prey 4xAA and 16xAF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostGeneration -- 6 Ocak 2007; 22:15:46 >

• Evet sanırım bi yanlışlık var burda da 36 pipe oldugu yazıyor..

http://www.powercolor.com/global/news_20061017_1950pro.html
  • serkan kaç pixel la bu

48 ise bende alırım belki
  • Hocam guvenıyoum tabi ki de resmi olarak 36 olarak duyurulmuş 48 ise guzel bi supriz olur o bakımdan.. Atlarız hemen bizde
  • bi kaç program deniyorum oc yapabilmek için ama maalesef hiç biri gram faydası olmuyor ayrıca beyazbüyünün yaptığı testlerde işlemcisinin 3.5 olması nedeniyle objektif olsun diye onun değerlerini uygulamaya çalışıyorum 3.5 stabilite sağladım şu anda sonunda kart kutusunda yazan özelliklerde 48 pipe olarak gösteriyor 256 ve 512 mb ikiside ole 600-1400 özelliklerinde

ceyhun kardeşim saolasın senin o güler yüzün benim için ne kadar önemli bir bilsen

merak edenlere ilk kutu resmini yayınlayımda :D

• beyler sanırım bu size güzel bir sürpriz olmuştur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.