Şimdi Ara

Tüketici Hakem Heyeti Yaptığım Başvuru Hk. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Anneme 1500 kez şu tür elden taksit yapan mağazalardan alışveriş yapma dememe rağmen yine benden habersiz saçma sapan bir alışveriş yapmış. Mağaza ürünü kusurlu teslim ediyor ve bu süreçte haberim olup devreye giriyorum.

Mağazaya gittiğimizde "Müdür yok" diyorlar ve tartışıyoruz. (Mağazada alışveriş yapmakta olan insanlara "buradan bir şey almayın, internette daha ucuza bulursunuz. Burası kusurlu verip iade bile almıyor" gibi şeyler söyleyip kafalarını karıştırdım. Oradaki tavra göre az bile yaptığımı düşünüyorum.)

Sonrasında mağazadan aradılar ve değişim için yardımcı olabileceklerini söylediler. Biz tüketici hakkımızı kullanarak iade istiyoruz. Tüketici hakem heyetine şikayet açtım. Ne zaman sonuçlanır ? Ürün şu an bizde. Muhtemelen gelip almayacaklar. Alışveriş 19'unda yapılmış olup teslimat 24'ünde yapıldı. Annem ödemesini yapmayacak. Yakın zamanda THH tecrübe eden arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

Üşengeç DHliler için özet : Ayıplı teslim edilen bir ürünün iadesi için THH'ye şikayet yaptık. Ne zaman sonuçlanır ? Ürünü geri almayacaklar. Ürünü ne yapabilirim ? Ödeme yapmayacağım, sorun olur mu ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 28 Eylül 2019; 15:18:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.