Şimdi Ara

Tuketici hakem heyeti kararindaki yanlislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar,lg g5 marka telefonumun arizasindan dolayi thh basvurmustum 3 ay once.bugun eve karar mektubu geldi,hersey dogru satici ucret falan fakat telefon ismi lg g4 yazilmis.bu konuda bi sikinti olurmu,duzeltmek icin tekrar thh gitsem duzeltilirmi yada sorun olmazmi,tesekuurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • öncelıkle merhaba. dilekçe faturanda yazan ne ise o baz alınır. ama yol yakınken duzeltme sansın varsa ugrasmamak adına yapılabılır. bir soruda ben sıze sorucam benımde basımdan boyle bır olay geldı thh basvurdum bılırkısıye gıttı rapor duzenledı bılırkısı thh ye gerı gonderdı telefonumu ve 1.5 aydır thh nın kararını beklıyorum bu surec naskdr suruyor?
  • Mart ayinin basinda thh aradim durumdan bilgi almak icin,bilirkisi sizi aramadimi dediler,bende aramadigini soyledim,neyse 3 martta ikindi gibi elektronikciler odasi baskani aradi telefonu getirmemi soyledi,akabinde ertesi gun telefonu teslim ettim.10 gun sonra telefonumu alabilirsin diye aradi oda baskani.daha sonra 21 martta bilirkisi raporu thh gondermis,22 martta gundeme alinmis,26 martta da gorusuldu.31 marttada evime mektupla teblig edildi.3 ay surdu bu surec.e d ev let uzerinden bu biligileri görebiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.