ARKADASIM BAK ŞİMDİ 2 TANE FOTOĞRAF ALICAKSIN ASKERLİK ŞUBESİNE GİDİCEKSİN FORM VERİCEKLER FORMU DOLDURUP MUAYENE OLUCAKSIN
SONRA İLGİLİ KİŞİYE TECİL ETTİRMEK İSTİYORUM DİYCEKSİN ODA FORMUN ÜZERİNE TECİL ETTİRMEK İSTİYOR YAZICAK SONRA İŞLEM BİTİCEK RAHAT RAHA OTURUCAN
HADİ KOLAY GELSİN
quote:
Orjinalden alıntı: BozQurD
arkadaşlar benim askerlik gelmiş nasıl tecil ettirecem bittim vallla korku sardı beni.YARDIMMMMMMMMMMMMMMM
ben 13 yaşındayım bana askerlik gelse ömrümün sonuna kadar askerlik yaparım ben !!!vatan eğer üzerine ölen varsa vatandır!!!!
çok sağol kardeim teşekkür ederim sana yardımın için sırf alay geçmek için yazı yazanları kınıyorum aniden oldu ve panicledin ayıp .
quote:
Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker
ARKADASIM BAK ŞİMDİ 2 TANE FOTOĞRAF ALICAKSIN ASKERLİK ŞUBESİNE GİDİCEKSİN FORM VERİCEKLER FORMU DOLDURUP MUAYENE OLUCAKSIN
SONRA İLGİLİ KİŞİYE TECİL ETTİRMEK İSTİYORUM DİYCEKSİN ODA FORMUN ÜZERİNE TECİL ETTİRMEK İSTİYOR YAZICAK SONRA İŞLEM BİTİCEK RAHAT RAHA OTURUCAN
HADİ KOLAY GELSİN
quote:
Orjinalden alıntı: enes199404
quote:
arkadaşlar benim askerlik gelmiş nasıl tecil ettirecem bittim vallla korku sardı beni.YARDIMMMMMMMMMMMMMMM
ben 13 yaşındayım bana askerlik gelse ömrümün sonuna kadar askerlik yaparım ben !!!vatan eğer üzerine ölen varsa vatandır!!!!
20 yaşına gelde göriyim seni hala böyle konusuyonmu git askerede vatanamı hizmet edion komutanlara amelelikmi gör
ama doğuya gidip yada komanda olursan daha rahatsın hadi gülüm kolay gele
quote:
çok sağol kardeim teşekkür ederim sana yardımın için sırf alay geçmek için yazı yazanları kınıyorum aniden oldu ve panicledin ayıp .
quote:
HADİ KOLAY GELSİN
Kardeş alınma yha espri olsun sende biraz gerginliğini üzerinden at die söyledik.İstemeden seni kırdıysak kusura bakma
hadi arkadaşlar yardımcı olan olmayan herkeze teşeküürler ben çıkacam bari sabahlara kadar gezem tadını çıkaram hayatın arkadaşlara gezme ye gidiyorum herkeze iyi akşamlar a.e.o.
yeri değilde askerlik kaç yaşında başlıyo O_o 18 yaşımdayım diyorsun ama 20 falan değilmi O_o ben 11 yaşımdayım daha çooookkkkk var
Pfff artık bnmde gitme zmn ım geldi 25 yaşındayım erteletip durdum askerligi gidip de kurtualyım artık o bişi degil ark lar bndn tawsiye zmnınız gelince hiç askerligi ertelemeden gidin yoksa kendi yaşınızdan küçük adamlardan dayak yersinis. Sanırım anlatabildim ne bok yiycem bn şimdi.
quote:
Orjinalden alıntı: takopako
Knight içinse söle düşün.Sen yeni bi charsın ve askerlikte exp kasma mekanı.Git kas kendini.Güçlen.PK ya ( tatbikat) çık.Komutanları gm falan farzet ne bilim
Arkadaşım süper doğaçlama yapıyosun yaf
quote:
Knight içinse söle düşün.Sen yeni bi charsın ve askerlikte exp kasma mekanı.Git kas kendini.Güçlen.PK ya ( tatbikat) çık.Komutanları gm falan farzet ne bilim
asker ocağı dalga geçilecek bir yer değil!
quote:
quote:
quote:
quote:
20 yaşına gelde göriyim seni hala böyle konusuyonmu git askerede vatanamı hizmet edion komutanlara amelelikmi gör
la bebe benim babam varya özelharekatçı tabi sen nerden bilecen hergün tehdit altındayız lojmalar şehrin dışındayız memleketimizden uzaktayız hep dpoğudayız birgün bile rahat yüzü gömüoz daha dün operas yona gittiler sen nerden anlarsın böle işleri konşuonn
arkadasım ben sana hakaret falan etmedim saedce fikrimi söyledim bak düzgün konus
yasın daha 13
baban özel harekatçı diye sende bir asker gibi sayılmazsın operasyona giden baban askerliği yapan baban sen değilsin tamammi hadi sana ii geceler
@6e 11 yaşındayım diyen arkadasada cevap veriyim bu arada
askerlik 20 yasında ewt ama kağıtlar 18 yada 19 yasında gelir
quote:
Orjinalden alıntı: SkuLLmaRe
quote:
Misal die söledim
Bu Vatan İçin Can Feda !!!
Ben Hiç Korkmuyorumm Korkma
Ya geri geldim ben ama yerimde duramıyom bir türlü birde deprem oldu konyada hisstdik gene sürpsiz off ne olacak böle sabah çıkmam kesin
quote:
Orjinalden alıntı: SkuLLmaRe
quote:
Evet knight oynamaya benzemez adamın altından girer üstünden çıkarlar orda
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
la bebe benim babam varya özelharekatçı tabi sen nerden bilecen hergün tehdit altındayız lojmalar şehrin dışındayız memleketimizden uzaktayız hep dpoğudayız birgün bile rahat yüzü gömüoz daha dün operas yona gittiler sen nerden anlarsın böle işleri konşuonn
arkadasım ben sana hakaret falan etmedim saedce fikrimi söyledim bak düzgün konus
yasın daha 13
baban özel harekatçı diye sende bir asker gibi sayılmazsın operasyona giden baban askerliği yapan baban sen değilsin tamammi hadi sana ii geceler
@6e 11 yaşındayım diyen arkadasada cevap veriyim bu arada
askerlik 20 yasında ewt ama kağıtlar 18 yada 19 yasında gelir
arkadaşda 20 sinde gitçeğine göre daha 2 senesi var ne sıkıyo canını :P
4 yıl kaldı la askerligebenim :(
quote:
Orjinalden alıntı: Sbnake3
4 yıl kaldı la askerligebenim :(
Tam 20 yaşımda gitceksem benimde 4 senem war
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme