Şimdi Ara

Tuhaf Bilgiler 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • • Gündüz uykusu beyniniz için çok yararlıdır. Hafızanızı güçlendirir ve yaşlanmayı geciktirir.
    • Hapishane yemekleri, kafeterya yemeklerinden daha sağlıklıdır.
    • İlişkilerde meydana gelen tartışmalarda kim daha az tepki veriyorsa aslında bu kişi tartışmayı daha ciddiye alıyordur.
    • Florida'da at hırsızlığının cezası idam.
    • Sihirli sözcük ‘Abrakadabra’ ilk olarak yüksek ateşli hastaların ateşlerini düşürmek için söylenmişti.
    • Evcil hayvan beslemenin iş ve okul hayatında başarıyı arttırdığı bilim adamları tarafından kanıtlanmıştır.
    • Karşı cinsle sizi en çok yakınlaştıracak veya uzaklaştıracak şey kokunuzdur.
    • 30 yaş üzeri insanlarda ortalama her 2000 somurtma hareketiyle bir kırışıklık daha belirmeye başlıyor. Kendinizi üzmeyin, gülün.
    • Kızılların vücutları acıya daha fazla hassastır. Bu nedenle anestezileri diğer insanlara göre daha yoğun verilmelidir.
    • Mide guruldamasinin tiptaki adi "Borborygmus"dur.
    • Acı çekerken, sevdiğiniz bir insan tarafından öpülürseniz dayanma süreniz 4 kat artar.
    • Papatyaların koparıldıktan sonra koktuklarını biliyor muydun ?
    • Uranüs'te yazlar 24 Dünya yılı sürmektedir.

• Bir tuhaf oldum ayool

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yaş üzeri insanlarda ortalama her 2000 somurtma hareketiyle bir kırışıklık daha belirmeye başlıyor. Kendinizi üzmeyin, gülün.

Taş gibi ilerliyorum o yaşlara doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

30 yaş üzeri insanlarda ortalama her 2000 somurtma hareketiyle bir kırışıklık daha belirmeye başlıyor. Kendinizi üzmeyin, gülün.

Taş gibi ilerliyorum o yaşlara doğru

hep böyle devam edin hocacm
  • Yeter la yeter
  • Toparlanın millet, Uranüs'e yerleşiyoruz.
  • Alin bunu içeri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.