Şimdi Ara

Tügva bursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burs başvurusunu yaptım ama yapınca sayfa hata verdi başvuru gitti mi gitmedi mi emin olamadığım için tekrar yaptım tekrar aynı sistem hatasını verdi, sizde de var mı bu hata başvuru yaptıysanız?http://portal.tugva.org/tugvabursu.aspx

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Not ortalamasini 1.00 yap bide ne istenildigini yani rakam uzerine bir soru ise rakam sozel ise sozel kisimdan cevap verin ben oyle yaptim basvurunuz tamamlanmistir dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madde-5: Türkiye Gençlik Vakfı burs verdiği öğrenciden istemiş olduğu manevi istekleri
    aşağıda belirtmiştir;
    A-Türkiye Gençlik Vakfı öğrencilerine gönüllü olarak alanında iyi olduğu konuda
    eğitim vermesi, (haftada 2 saat)
    B-Türkiye Gençlik Vakfının yapacağı eğitimlere ve diğer faaliyetlere katılımda istekli
    olması,

A ve B yi çıktığında yerine getirmez isem burs hemen kesilir mi?

Bi' de lisans ortalamam daha yok ki 1.0 sıfır yazarsam değerlendirmeye alınır mı?
  • Birincisini bilmiyorum ama sitede sistem hata vermemesi icin 1.00 yazilmadi gerektigi yaziyordu

• ugurcheetos3 U kullanıcısına yanıt
    okay hocam sağolun
  • chromedan ben de denedim aynı hatayı aldım. arasınıf öğrencisi olduğum için not ortalamasına kendi ortalamamı vgirmiştim.
    operadan denedim oldu. tarayıcı değiştirin
  • Focke-Wulf kullanıcısına yanıt
    Hemen kesilmese bile yakın takibe alabilirler Maddi yardım karşılığında manevi destek bekliyorlar ikisinden birini yapmaya çalış ocam ne olur ne olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vehbi koç bursu
    5 ay önce açıldı
    BURSLAR
    6 ay önce açıldı
    Pybs bursu alanlara kyk bursu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız aslında hocam. Çıkarsa yapacağım
  • Focke-Wulf kullanıcısına yanıt
    3. KYK(Kredi Yurtlar Kurumu)’dan Burs Alıyorum, bursa başvurmama engel midir?

Evet engeldir. Başka bir kurumdan burs alınıyorsa TÜGVA Eğitime Destek Bursundan yararlanamazsınız.

Bu maddeye baktınız mı hocam?

• TheMechanicalEngineer kullanıcısına yanıt
    Daha ciktigi belli degil ama hocam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.