polo yaka tişörtler güzele benziyor. Daha önce kullanan var mı?
Tudors ismi de çakma zaten bi dizi vardı ordan araklamışlar...%100 pamuk gömlekten şaşmayın.
artemisbd
kullanıcısına yanıt
%100 pamuğunda ütülemesi zor oluyor üstat :) hiç olmazsa %30 naylon olmalı ki giydin mi jilet gibi dursun üzerinde. Gerçi o zaman da terleme yapıyor ama bu iş aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabı oldu :)
Açıkçası daha once tudorstan alışveriş yapmadım ama yapan arkadaşlarım var ve memnunlardı , sadece sıcak fırsat olarak gordum bilgilendirim dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
Gömlekte dikişler çok önemlidir, kumaş kaliteli bile olsa gömleği gömlek yapan dikişlerdir. Tudors bu anlamda 5 para etmez..
katılıyorum,bende 1 tane almıştım, dikişler çok kötü, sökülyor, düzgün değil....
henüz kargo gelmedi ama ücretsiz kargo yazıyordu ücret alıcı olarak göndermişler. teslimat şubesine bilgi verdim ödemeyi geri çeksinler aksi durumda almayacağım dedim. bekliyorum sonuç ne olacak
decho
kullanıcısına yanıt
Kampanya devam ediyor yalnız artık ilanda 50TL üzeri kargo ücretsiz yazıyor. 3 gömlek alınca 49,99TL yapıyor. Adam iyi tezgah oluşturmuş Lakin gömleklerin albenisi yok.Yani defactodan aldığım gömlekler gibi aynı tipleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme