Şimdi Ara

Tto sıvı sabun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ayak, yüz ve saç bölgesinde meydana gelen akne ve mantar sorunları için geliştirilen TTO Sıvı Sabun dermatolojik açıdan çok daha sağlıklı bir gelişim sağlamanıza yardım eder. Derinlemesinetemizlik sağlayan ürün, pH dengesini koruma, kaybolan nem dengesini geri kazandırma gibi güçlü etkilere sahiptir.Bakteri oluşumunu engelleyenürün maske gibi uygulanmalıdır. Köpürtüldükten sonra bekletilir ve iyice durulanır.
    TTO Sıvı Sabun akne ve mantar sorunları için özel olarak üretilen etkili bir temizlik ürünüdür. Meydana gelen cilt sorunları için derinlemesine temizlik sağlar, siyah nokta, aşırı yağlanma sorunlarını giderir ve kaybolan nem dengesini sağlar. Gözeneklerin hava almasıyla yeni bakteri oluşumunu da engeller. Özel koku bırakan formülü ile ürün köpürtülerek uygulanmalıdır. Maske kıvamında birkaç dakika bekletilir ve iyice durulanır.
    Tto sıvı sabun
    Tea tree oil yağı içeriği ile güzel koku veren, aynı zamanda birçok cilt sorunu için çözüm sunan TTO Sıvı Sabun gözeneklerinizi derinlemesine temizler ve yeniler. Gün içinde kirlenen cildiniz için iyi bir bakteri çıkarıcıdır. Yapısal olarak cilde sağlığını gri kazandıran ürün dermatolojik sorun yaşayan kişiler için de idealdir. Sabah ve akşam iki kere, maske şeklinde uygulanmalı birkaç dakika sonra durulanmalıdır. Derinlemesine cilt temizliği sağlayan TTO Sıvı Sabun mantarlı ve akneli ciltler için geliştirilmiştir. Dermatolojik sorunların çözümü için etkili bir destek verir. Gözeneklerden hava girmesini sağlayarak hücre yenilenme sürecine katkıda bulunur.Uygulama sonrasında ciltte güzel koku bırakarak yumuşak bir yüzey sağlar. Sorunlu bölgelere masajla ve köpürtülerek uygulanır. Birkaç dakika sonra durulanmalıdır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.