Şimdi Ara

TTNET YENİ TARİFEMİ GELDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu an için bu tarifeye geçmenin hiç bir sakıncası yok hız düşmüyor, haa düşürürlerse zaten herkes geri 1 limitsizine döner olur biter, her ay bir kez tarife değiştirme hakkınız var nasıl olsa, 1LİMİTSİZ tarifesi 45,31 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuss

15 gbdan sonra düşerse 512 kb ile ben ay sonunu getiremem 15 gbdı geçen varmı acaba düşmüyorsa ben asılmaya devam edicemşimdiden bir 7-8 gb doldu bile.

Şimdiye kadar düşen ne görüldü ne duyuldu asılmaya devamm, bizim bu ay 90 GB oldu hala düşecek
  • ilk fatura glene kadar kasmıcam. ama sonra baktım 15 sonrası hız düşmüyor salıdırıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

ilk fatura glene kadar kasmıcam. ama sonra baktım 15 sonrası hız düşmüyor salıdırıcam..

sen şimdiden saldıt TTNET e belli olmaz gelecek ay uygulayıverir 512 sınırını hiç belli olmaz, şimdi alırtırma turları herkes bir 8 Mbps ye geçsin artık nasıl olsa bazı eski tarifelere dönüş yok ondan sonra hız azaltma gelir

Orijinalden alıntı: gemolojik

15 gb. kota koydukları pakete LİMİTSİZ demeleri yasal mı?

15 gb kota hıza bağlı konulmuş bir kota.limitsiz denme sebebi asla kota aşım ücreti gibi bişi olmayacak hızın 512k ya bile düşse limitsiz kullanacaksın bu yüzden limitsiz demelerinde sakınca yok ki.limitsiz olmayan yani normal kotalılarda limit aşılınca ek ücretler biniyor bu tarifede nekadar indirirsen indir sabit 49 tl.Tarifenin asıl hitap etceği kitle 10-20 gb arası limiti zaten yeterli gören ama hız 1 mbit yetersiz bulan kullanıcılar içindi ama yaklaşık 3 aydır kimsenin hızı 15 gb ı aştığı halde 8 mbitten düşmediği için herkes geçer oldu
    güzellerden hangisini tavsiye edersiniz tt ile de devam edebiliriz aylık en fazla 40tl civarı ödemek istiyorum
    herkeze kolay gelsin
    not: herkeze ramazan ayının hayırlar getirmesi dileği ile hoşça kalın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.