Şimdi Ara

Ttnet vs sol vdsl yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bizim ev daha 5 senelik, tesisat yeni. Zaten 12 Mbps alır diyor İSS lerin sorgulama sayfasında. Arttırsalar muhtemelen bağlantım kopacak ama şu an max. düzeyde hız değerim.
  • Valla Superonlinei aradım ve 8 e kaydoldum vdsl e mi kaydolsaydim bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginkoto E kullanıcısına yanıt
    VDSL varken neden ADSL seçtiniz ki. Bence acele davranmayın
  • Adslden vdsle geçiş yapilamiyormus öyle dedi ilk önce adsl sonra vdsl başvurusu yapılabiliyormuş

• Bana çok saçma geldi direkt geçiş yapılamaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: enginkoto

Bana çok saçma geldi direkt geçiş yapılamaz mı

Şu anda adsl kullanıyorsanız, Superonline'a geçişiniz adsl olarak yapılır. Adsl olarak geçişiniz yapıldıktan sonra vdsl başvurusu yapılır ve vdsl geçişiniz olur. TTnet'te ne kullanıyorsanız(adsl/vdsl), superonline'a onunla geçişiniz olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sol a başvurmuşsunuz sanırım hayırlı olsun yine de burada bu kalsın belki örnek olur. Türknet Vae Vdsl akşam 23.35 suları. (20-21 arası derste idim kusuruma bakmayın)

Ttnet vs sol vdsl yardım
  • Methoxyphenyl kullanıcısına yanıt
    Türknet direk interleaved e alıyor ayrıca siz attıktan sonra yine ping testi yaptım nasılsa hep 50 veya 51 ne üstü ne altı çıkıyor sabit eskiden daha iyiydi şimdi bozdular cs go 45 overwatch 60 sabitti ping
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla ttnet harici hepsi iyi :) dün araştırmaktan sıkıldım aradım solu kaydoldum.

Turkcellin pahali satış yaptığını biliyorum bu yüzden kullanmam da ama mecbur kaldım artık.

Diğer paketler içinde sagda solda kullanan arkadaşlar da sıkıntı yasarsan geçmiş olsun dediler hanım dirdiriyla ugrasmaktansa 20-30 lira fazla vereyim daha iyi :)

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Türknet'de bende onu yaşadım, eskiden League of legends sunucuları yurt dışındayken Türkiye sunucusunda 47 ping alıyordum, öyle sürdü 1 hafta Türknet'de, daha sonra 56'ya fırladı sebepsizce. Çözülemediği için bende iptal ettirdim.
  • ben 70-80 pinge katar fitim ama 110-120 olunca işin çığrı çıkıyor. hele bi de o anlık yeşilden kırmızıya dönen laglar var ya insan çıldırıyor resmen. inşallah düzelir beklemedeyim şu an arayan soran yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.