Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.648
Cevap
58
Favori
434.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • striderofmiddleearth kullanıcısına yanıt
    Başka bir MH ile görüştüm..

O da farklı bir servis sağlayıcı olması önemli değil fakat sitenizde tivibu alt yapısı yok dedi..

Sitede süperonline, ttnetfiber alt yapıları var.. Nasıl tivibu bağlanmaz anlamadım..
  • kanka twiter dan ttnet desteğe ulaş. Mh ile çözemicen anlaşılmış :D
  • Sizin bahsettiğiniz sistemler oturduğum yerde de var ne yani şimdi bu hizmetleri alan biri tivibu alamıyor mu Ttnet e tekrar dönmek istemiyosam zorla mı bağlayacaklar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren geçerli olacak TİVİBU EV PAKET FİYATLARI

Maxi Paket SD TL17,9
    Maxi Paket HD TL22,9
    Sinema Paketi SD TL27,9
    Sinema Paketi HD TL32,9
    Dizi Paketi SD TL27,9
    Dizi Paketi HD TL32,9
    Belgesel Paketi SD TL27,9
    Belgesel Paketi HD TL32,9
    Full Paket SD TL37,9
    Full Paket HD TL42,9

Fiyat artışı %100

SD ve HD fiyat farkına özellikle dikkat edin

Hiç olmaması gereken,ama bugüne kadar 2 TL olan bu fark artık 5 TL.

Kazık, kazık olalı ucu bu kadar sivri olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korteks -- 11 Aralık 2014; 19:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korteks

1 Ocak 2015 tarihinden itibaren geçerli olacak TİVİBU EV PAKET FİYATLARI

Maxi Paket SD TL17,9
    Maxi Paket HD TL22,9
    Sinema Paketi SD TL27,9
    Sinema Paketi HD TL32,9
    Dizi Paketi SD TL27,9
    Dizi Paketi HD TL32,9
    Full Paket SD TL37,9
    Full Paket HD TL42,9

Fiyat artışı %100

Fiyatlar nerde açıklandı hocam göremedim sadece full paketi biliyordum 42.90 diye diğerleri nerde yazıyor. Kazık kısmına gelirsek gerçekten çok fazla fiyat artışı oldu. Ama süperlig alt lisanslama ve formula 1 haklarını alırlarsa o zaman full paket bile çok çok uyguna gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Maxi Paket SD TL17,9
    Maxi Paket HD TL22,9
    Sinema Paketi SD TL27,9
    Sinema Paketi HD TL32,9
    Dizi Paketi SD TL27,9
    Dizi Paketi HD TL32,9
    Full Paket SD TL37,9
    Full Paket HD TL42,9

Fiyat artışı %100

Bu fiyatların artmasının en büyük sebebi adamlar 3 yıllığına dsmarttan şampiyonlar ligi ve uefa ligi maçlarını almasıdır. Seneye tivibu'dan yayınlanacak bu maçlar

• quote:

Maxi Paket SD TL17,9
    Maxi Paket HD TL22,9
    Sinema Paketi SD TL27,9
    Sinema Paketi HD TL32,9
    Dizi Paketi SD TL27,9
    Dizi Paketi HD TL32,9
    Full Paket SD TL37,9
    Full Paket HD TL42,9

Fiyat artışı %100

Sampiyonlar ligi hangi pakette yayinlanacak acaba spor paketi diye bi paket yok ?
  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt

"süperlig alt lisanslama ve formula 1 haklarını alırlarsa o zaman full paket bile çok çok uyguna gelir." demişsiniz ama sizinle aynı fikirde değilim.
    Superlig mi, yoksa şampiyonlar ligi mi? Her kafadan bir ses. Kanalda yayını görene kadar bu Ttnet'e inanmam ben.
    Eğer şampiyonlar ligi ise bahesttiğiniz,bilin ki aynı anda şifresiz bir ulusal kanalda yayınlanmak zorunda ki dedikodulara göre TRT.
    Eğer Süperlig ise, hangi süperlig? Diyelim doğru, bunun için ayrı bir spor paketi açmayacaklarmı sizce?
    Bu fiyat artışı tüm paketlerdedir dikkatinizi çekerim.
    %100 fiyat artışını normal karşılamanızın izahı gerçekten zor.
  • korteks K kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğim şu hocam eğer süperligde izlenebilirse tivibu üzerinden bu fiyatlarla uygun dedim çünkü digiturk almaya kalktığınızda 60-70 gibi bişeyler çıkar o bakımdan söyledim yoksa % 100 fiyat artışı tabiki doğru değil savunmuyorum.

• zhny kullanıcısına yanıt
    tolgabjk kardeşime yazdığım cevaptaki gibidir size de cevabım. Oradan okuyun. Bu artış MÜTHİŞ KAZIK arkadaşlar.

Bunlara normal diyenlerin TTnet çalışanı olduğundan şüphelenmeye başlayacam. Petrol varili $140 iken bizde benzin 5 lira idi. Şimdi petrol $70 ve bizde benzin 4.70 TL.

Demem o ki her alanda bize geçiriyorlar.

Siz nerede yaşıyorsunuz be kuzu gibisiniz biraz hakkınızı arayın. Sayenizde adamların bu haksız Zamlara bahane bulmak için çaba sarfetmesine gerek kalmıyor zaten. Türklerin cehennem kazanlarında birbirinin ayağından aşağıya çekmesi misali, zebaniye iş kalmıyor. Helal hepinize.
    bu fiyatları savunmuyorum ayrıca bende 2 yıldır tivibu kullanıyorum 3-5 kişinin tepkisiyle olacak iş değil bu, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz
  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt
    Sizi anladım.

Lütfen göz atın. Süperlig ile ilgili spekülatif haberlerin kaynağı burada:

http://www.milliyet.com.tr/iste-super-lig-maclarinin-yeni---1864605-skorerhaber/

Görüldüğü gibi olay Tivibu'ya özel değil.Üstelik Süperlig 2017'ye kadar Digitürkte.

Sonuç olarak Tivibu, Süperlig yayınlayacak bile olsa ilave bir paket ile satacaktır ve ne bu paketin içeriği,ne de fiyatı belllidir.

Haberler spekülatif ve yanıltıcıdır. Oysa Zamlı Fiyatlar TTnet sayfasında açıklanmıştır ve gerçektir.
    Tivibuya özel değil hocam tabiki ama almasını isterim alsın tek kutudan izleyelim başka platforma üye olmadan ben haziranda yeni taaahhüt vermeyi düşünüyorum full pakete full olacağından spor paketi bile yapsalar ayrı full olduğundan benim izleyebilmem gerekir eğer bunu yapmazlarsa büyük sıkıntı olur. Yine aynı yere geliyoruz bende sizinle aynı fikirdeyim fiyatların %100 artmasını doğru bulmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ascabuk

Daha önce Dsmart ve Smile aboneliğimi TTNET+Tivibu olarak geçiş yaptım sormadım ama Tivibu kutusu yanında modemde geliyormu acaba ?

Modem, tivibu ev cihazı ve kablolarla geliyorlar.

Modemi koyduğunuz yerden televizyonun oluduğu tivibu ev cihazının olduğu yere kadar kanal içinde network kablosu çekiyorlar, Televizyona bağlantı için HDMI kablosu, küçük network kablosu, splitter vs. Aklınıza gelen her türlü aparatla gelip, kurulumu yapıp, gerekirse duvar delip, cihazı çalıştırıp gidiyorlar.

En azından 2 yıl önce böyleydi :)

Peki Tivibu Go İle Tivibu Ev İn Ne Farkı Var ? Ben D-Smart Net + Full Pakete 75 Tl Ödüyorum Aynı Şekilde Tivibuda Benzer Bir Paket Ne Kadar ? Bilgilendirirseniz Sevinirim

tivibu Go mobil araçlarda kullanılan tivibu, Cep, tablet ve birkaç kanalla da olsa uyumlu smart tv'lerde çalışır. izlediğiniz bütün filmler vs. internetinizden yer.

tivibu ev için size ayrıca bir uydu alıcı gibi cihaz verilir. İnternet kotanızdan yemez.

Şu anda yeni abonelikler için Hipernet veya Fiberneti 24 Mbps hızında aylık 49 TL'ye veriyorlar.

Ayrıca full paket tivibu ev alırsanız da 24 TL civarı veriyorsunuz. Toplamda 74 TL yapar. Tivibu Ev'i Full paket alınca Tivibu Go'yu da ücretsiz olarak veriyorlar. Normalde aylık 9 TL'lik paket bu hediye verilen.

Başlangıç paketi olarak anılan Maksi paketi alırsanız 24 ay sözleşmeyle aylık 11,90 TL isteniyor. Bunun da toplamı 62 TL civarı yapar.

Bir ara üçlü paket diye, ttnet internet üzerinden telefon, tivibu ev ve ttnet internet paketleri vardı. Tivibu başlangıç paketiyle birlikte 50 TL civarıydı, şu anda var mı bilmiyorum.

Not: Tivibu EV fiyatları HD paket olarak alınmıştır.

Alıntıları Göster

Şu anda yeni abonelikler için Hipernet veya Fiberneti 24 Mbps hızında aylık 49 TL'ye veriyorlar.

Ayrıca full paket tivibu ev alırsanız da 24 TL civarı veriyorsunuz. Toplamda 74 TL yapar.

Katkı yapayım. Bu fiyat "okula dönüş kampanyası" nda var ve 24 ay taahhütlü. Limitsiz ama 75 Gb Adil kullanım sınırı var.
    Kampanya kapsamında modem verilmiyor. Yani eğer elinizde VDSL modem yoksa onu da masrafa ilave edin. Ayrıca 36 TL bağlantı ücretini taksitlere ilave edecekler.
    Son olarak,eğer evde sabit telefonunuz yoksa yalın internet için bu fiyata aylık 15-18 TL ekleyin.

Yani şeytan ayrıntıda gizli ama anlayana
  • Orijinalden alıntı: korteks

Ayrıca full paket tivibu ev alırsanız da 24 TL civarı veriyorsunuz. Toplamda 74 TL yapar.

Katkı yapayım. Bu fiyat "okula dönüş kampanyası" nda var ve 24 ay taahhütlü. Limitsiz ama 75 Gb Adil kullanım sınırı var.
    Kampanya kapsamında modem verilmiyor. Yani eğer elinizde VDSL modem yoksa onu da masrafa ilave edin. Ayrıca 36 TL bağlantı ücretini taksitlere ilave edecekler.
    Son olarak,eğer evde sabit telefonunuz yoksa yalın internet için bu fiyata aylık 15-18 TL ekleyin.

Slm.

Benim bilgime göre modem tivibudan ücretsiz olarak kullanıma tahsis edilecek.
    Tivibu olmayınca aylık 4 TL taksitle modem satıyor TTNET.

Tiviby Bağlantı ücreti 60 TL. Ama bütün kampanyalarda alınmayacaktır yazıyor.

24 ay öncesinde kampanyadan çıkarsanız isteyebilirler.

• Ne yazık ki fiyat artışı çok fazla, henüz sadece Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Kupası yayınlanması kesin bunlar içinde 42.90 TL ücret alınmaz. Ayrıca bence bir platform sadece spor ile ayakta durmamalı, Sinema kanallarını da geliştirmeleri gerekir. Sinema kanalları o kadar kötü ki henüz hiç izleyebileceğim bir filme rastlayamadım. Sanki adamlar benim film arşivimi yayınlıyorlar ama arada fark var bende 2014 yapımı filmlerde var Tivibu'da yok.

Formula 1 ve Süper Lig'i yayınlayacakları kesinleşse bile fiyat artışı yüksek, HD farkı yine 2 TL olmalı 39.90 TL belki kabul edilebilirdi. Ama dünya 4K'ya geçerken biz hala HD yayınlar için fark ödüyoruz. Şu anda HD kanallardan ekstra para almayan D Smart var onunda başka sorunları var.

Almak isteyen arkadaşlar şu anda üye olup 24 ay taahhüt yaparsanız Full Paket'i HD 24.90 TL'ye seyredebilirsiniz. Şu anki Full Paket ilerde çıkacak Spor Paketini desteklemezse işte o zaman büyük bir problem olur.
  • Beyler aldığıma yavaş yavaş pişman oluyorum. Sinema kanallarında adam akıllı bi filme pek rastlamadım matrix dışında. Kanal geçişleri çok zor sinema bölümüne gelince ok tusuyla kanala girmiyor geri tusuna basınca çıkılıyor. Spor kanallarında fazla maç yok. Gerçi daha uefa maçları gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Beyler aldığıma yavaş yavaş pişman oluyorum. Sinema kanallarında adam akıllı bi filme pek rastlamadım matrix dışında. Kanal geçişleri çok zor sinema bölümüne gelince ok tusuyla kanala girmiyor geri tusuna basınca çıkılıyor. Spor kanallarında fazla maç yok. Gerçi daha uefa maçları gelmedi.

Slm.

2 yıl kullandıktan sonra tivibu evi iptal ettim.
    Tek aradığım özellik, tv izlerken kapı çaldığında, telefon geldiğinde durdurma özelliği. Bazen uydu izlediğimi unutup durdurayım diye hisediyorum :)

Kendi kumandasından kullanmak yavaş. Kullanıma alışmak için aynı hızla davranmaya başlayınca sabır taşı oluyorsunuz. en iyisi telefon veya tablet uygulamasını indirmek. Uygulama ile yağ gibi akıyor kullanım.

Tivibu evin en büyük eksikliği müzik kısmında. Doğru dürüst bir yabancı müzik kanalı yok ve birşey yapmayı da düşünmüyorlar.
  • Bu lanet tivibu ile ilgili büyük sıkıntım var net 8mb adil kullanım kotası olmayan tarifeye geçtim bir kaç gün önce geçen akşam hız testi yaptığımda hızımın 5mb olduğunu gördüm başta anlamadım sorunu aradım ttneti fakat normal gözüküyor dediler daha sonra farkettim tivibuyu açtığım an internet hızım 7.80den 5 e düşüyor arıza kaydı oluşturdum ama bunun çözüm olacağını düşünmüyorum taahhüdde var daha önce başına böyle birşey gelipte sorunu halledebilen varmı ?
  • quote:

Slm.

Alıntıları Göster

Slm.

"Şu anda yeni abonelikler için Hipernet veya Fiberneti 24 Mbps hızında aylık 49 TL'ye veriyorlar." demişsiniz.

Bahsetiğiniz kampanya bu fiyata sadece "okula dönüş kampanyası" nda var.

Eğer başka bir kampanyadan bahsediyorsanız lütfen kampanyanın adını ve linkini verin bakalım. Eğer sadece Tivibu kampanyasından bahsediyorsanız, evet sadece Tivibu başvurusu yapandan kurulum ücreti ve cihaz ücreti almıyorlar ama size internet vermiyorlarki.... DİKKAT lütfen karıştırmayın... Siz 24Mb Hipernet Fibernet 49 TL'ye diyorsunuz..Sonra buna Tivibu fiyatını ilave ediyorsunuz.

Kampanyaları karıştırmayalım.

Hem internet hem Tivibu birarada kampanyası var elbet. İsmi "TTNET Hızı Keşfet Plus Kampanyası". 24Mbps 75 AKN fiyatı ilk 12 ay 49.90TL, 13-24. ay arası fiyatı 69.90TL.
    Bu kampanya hala istede aktif ama detaylara girince son başvuru 31 Ekim görünüyor.

Ayrıca bugün yeni bir kampanya devreye girmiş.Sanırım yukarıdaki kampanyanın yerine geçecek.yukarıda yazdığım kampanya neden hala sitede aktif orası belli değil.Bu yeni kampanyanın adı "TTNET Tivibu’lu Fiber Kampanyası".Yine 24Mbps 75 AKN li fiyatı yazıyorum. İlk 12 ay 49.90TL, 13-24. ay arası fiyatı 66.90TL.

Arkadaşlar TTnet bu mantık aramayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korteks -- 12 Aralık 2014; 19:15:15 >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.