Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fastdriver.

TTNet ayda 1 liraya 78 kanal getiriyor
    TTNet şubat ayında başlatacağı yeni servisi WebTV ile TV yayınlarının bilgisayardan izlenmesini sağlayacak. Şirketin internet üzerinden vereceği yayınlar bir kutu ile TV’den de takip edilebilecek.

Maç yayın ihalesini Digiturk’e kaptıran Türk Telekom yayıncılık işinin peşini bırakmıyor. Türk Telekom (TT), internet kolu TTNet’in uzun süreden bu yana yoğun mesai harcadığı WebTV adlı projeyi şubat başında tanıtma hazırlığında. Şirket böylece TV alanında Digiturk benzeri bir platformu kurmuş olacak. 2009’un Mart ayından bu yana içerik tarafında görüşmeler yürütülüyor. Türkiye’deki ve yabancı televizyon kanallarıyla, film stüdyolarıyla anlaşmalar imzalandı. Platformda şu anda başta TRT, Kanal D, Show TV, NTV, National Geographic Channel, TV5 Monde olmak üzere 78 kanal yer alıyor. Kanal sayısının kademeli olarak artırılması planlanıyor. Platformda ayrıca sinema, belgesel, spor, müzik, dizi paketleri olacak.

Projenin iki ayağı var
    Türk Telekom’un yayıncılık platformunun iki ayağı var. Birincisi internet üzerinden TV yayınlarının ve filmlerin izlenmesini sağlayacak olan WebTV projesi. Web TV ile bilgisayarların TV olarak kullanılması amaçlanıyor.

İkincisi ise Digiturk’ün yayın kutusu benzeri bir kutunun TV’ye bağlanarak, platformdaki yayınların televizyondan izlenmesi sağlayan IPTV (internet televizyonu) hizmeti. Burada da yayınlar internet üzerinden alınacak. Bu kutular Vestel tarafından üretiliyor. 50 bin adetlik ilk paketin 10 bin adetlik bölümü teslim edildi. Abone yoğunluğuna göre buradaki üretim artırılacak.

Tek faturada 3 hizmet
    IPTV sisteminde kullanılacak olan kutu aynı zamanda internet hattı ve telefon hattına da bağlanacak. Bu sayede tek kutudan 3 servis (internet, televizyon, telefon) alınabilecek. Faturalama konusunda ise Ulaştırma Bakanlığı, Maliye ile birlikte bir çalışma yürütüyor. Buradaki çalışmaların tamamlanmasıyla Türk Telekom’un sunduğu bu üç hizmetin tek faturada toplanması gündemde.
    http://finans.mynet.com/haber/AnaSayfaHaberler/08Subat2010/O1265634889577/0/Telekom-a-disli-rakip--Rekabet-halka-yarayacak

Arkadaşım hiç okumadan cevap yazıyorsun,yazdıklarının hepsi bu konuda mevcut zaten.

• Kimisi HD yayın felan demişte HD kanal var mı ki HD olsun? Kanal D HD, Star TV HD var şu anda en yakın koyabilecekleri o da D-Smart'ın vereceğini sanmıyorum. Ben TTnet olsam ve HD verebilecek olsam bile vermem boşuna serverları yavaşlatmam, isteyen gitsin blu-ray'ını alsın izlesin diye düşünürüm.
  • merhaba

şirketteki vdsl2 32 mb ile bağlanabiliyorum.. evde superonline fiber ile bağlanamıyoruz ....
    ip adresleri aşağıdaki gibi şirketteki ttnet ip sini evde ki modeme giriş yapabilirmiyim yada farklı bir yöntem varmı bilgi verirseniz sevinirim.

şirket ip 78.188.77.......

superonline fiber ip : 217.131.165......
  • @ frtn

32mbit bağlantı ile ekran görüntüsü çekip gönderebilirmisin, kaliteyi merak ettim.
  • normal boyut ve tam ekarn olarak ekledim.

TTNet Tivibu [ ANA KONU ]

• Onun 32 mbit olduğuna şüphe ettim herhalde herkes kullanıyor şirkette yoksa
    vereceği görüntü budur.

Bu arada Superonline ile bağlanamazsın.
    Vpn açman lazım şirketteki modemden.
    unutmuşum eklemeyi Vpn de yine 32 mbit alırsın fakat proxy ile TTnet ipyi gösterebilirsen.
    o zaman girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 9 Şubat 2010; 12:42:08 >

• Şifreyi nerden kimden öğrenebiliriz .
    Çok merak içindeyim görüntü nasıl diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

Onun 32 mbit olduğuna şüphe ettim herhalde herkes kullanıyor şirkette yoksa
    vereceği görüntü budur.

Bu arada Superonline ile bağlanamazsın.
    Vpn açman lazım şirketteki modemden.
    unutmuşum eklemeyi Vpn de yine 32 mbit alırsın fakat proxy ile TTnet ipyi gösterebilirsen.
    o zaman girersin

Yayının verebişeceği en yüksek kalite 720X576(kanala göre değişebilir.). En yüksek kalite için 6Mbit ve üstü ne olursa olsun yeterli olur. Eğer yayınlar HD olsaydı daha kaliteli olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekomeko

Şifreyi nerden kimden öğrenebiliriz .
    Çok merak içindeyim görüntü nasıl diye.

Google'dan web TV şifre diye aratırsan bulabilirsin ancak yasal bir işlem değil bu.
  • Ya ben kaşındım, player'ı silverlightı silip yeniden kurdum (sebebini sormayın)

Şimdi tam ekran yapamıyorum, 16:9 4:3 arasında geçemiyorum player takılıyor. Çözüm önerisi olan varmı?
  • Sistem geri yükleme yap.
    Yüklemeden önceki hali duruyordur olmazsada yapılabilecek en son şeyde
    programı ekle kaldırdan sil ve tekrar kur bendede birşey de takılıyordu bunu yapınca düzeldi.
    Eklemeyi unuttum.Tekrar sayfadan indir kurulum dosyasını eskisiyle kurma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 9 Şubat 2010; 17:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

Sistem geri yükleme yap.
    Yüklemeden önceki hali duruyordur olmazsada yapılabilecek en son şeyde
    programı ekle kaldırdan sil ve tekrar kur bendede birşey de takılıyordu bunu yapınca düzeldi.
    Eklemeyi unuttum.Tekrar sayfadan indir kurulum dosyasını eskisiyle kurma

Programa geni güncelleme geldiğinde güncellemeyi otomatik olarak yüklüyor mu yoksa internet adresini mi veriyor?
  • otomatik yuklemiyor soruyor sana kabul edersen indirme baglantisi aciliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Blr

otomatik yuklemiyor soruyor sana kabul edersen indirme baglantisi aciliyor

Peki ilk versiyonla izlenebiliyor mu yayınlar yani hiç güncellemeden? Bazı programların EPG bilgileri yanlış gösteriliyor. Geri dönüş yapabiliyorsanız lütfen bunu bildirin.
  • ilk Versiyon ile izlenmez çünkü sana kurdurmaya çalışıyor.
    zaten şuan indirdikleriniz hepsi son versiyon.
    EPG bilgileri için geribildirim yaptım daha önce.
  •  TTNet Tivibu [ ANA KONU ]
    Nihayet bir defa mahsus deneme imkanım oldu ee bayağı güzelmiş ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli1961 -- 9 Şubat 2010; 22:47:12 >
  • Şu anda takılmalar başladı ve kanal geçişlerinde bu uyarıyı alıyorum, sanırım bir çalışma var.

•  TTNet Tivibu [ ANA KONU ]

• Sorun yok aLTuu birde resimleri minik koymaya çalışalım.

Emekli1961 aman hocam bize yeter Bu Web tv sakin
    Baya bir heyecana kapılmışa benziyorsunç
    herhalde şaşırdın sende TTnet nasıl olurda böyle birşey yapar diye.
  • emekli1961

Üstadım internet hızın kaç mbit? 1600x900 ekranda mükemmel görüntü almışsın.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.