Şimdi Ara

TTnet Taahhütüm Bitti Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 mbps hız 50 gb akkli paketi indirimli kullanıyordum 24 haziranda Taahhütüm bitiyor.
    Bu konulardan bayağı uzağım mesela Türkcell ve vodafonun bşle ev telefonu servisi ve adsl hizmeti varmış bilmiyordum.
    Şimdi hangisinde uygun kampanyalar var?
    bir de şey soracağım ttnet hattımızı kapatsak sonra ttnetin yeni gelenlere kampanyalarını kullanabilir miyim? Yoksa böyle çakallık olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    ADSL ile devam etmeyi düşünüyorsanız TurkNet'in taahhüt olmayan güzel paketleri varmış onlara bakın. Uydunet varsa hiç ADSL düşünmeyip doğrudan Uydunet'e geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

ADSL ile devam etmeyi düşünüyorsanız TurkNet'in taahhüt olmayan güzel paketleri varmış onlara bakın. Uydunet varsa hiç ADSL düşünmeyip doğrudan Uydunet'e geçin.

hocam bulunduğum bölgede ne yazıkki ne uydunet ne de fiber yok. Dün gece ikisine de baktım ikisi de yok. Mecbur ADSL.
    Turkcell'in adsl'i nasıldır? 40 tlye yalın adsl diyor ama telefonunu da bize taşı diyor internet sitesinde. O kısmı anlamadım. Yalın adsl dediği telefonsuz olmuyor mu?
  • türknet al telefonla 1000dk vede 150gb 16mbit hıza kadar internet veriyor hemde taahütsüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggame

türknet al telefonla 1000dk vede 150gb 16mbit hıza kadar internet veriyor hemde taahütsüz

evet tarifesi uygunmuş. TTNET Adsl altyapısını kullanıyor değil mi?
    bir de benim modemim tplink ttnet. şimdi taahhütüm bitiyor. modemi geri verecek miyim yoksa bende mi kalacak? zaten modem bozuk sürekli netten düşüyor. Türknet yeni modem vermiyor değil mi?
    bana yeni modem veren bir tarife lazım. Türkcell sıperonline adsl düşünüyorum.
    Modemi firmalardan alma bence modemleri pek kaliteli olmuyor internetten düşmenin modemle alakası yok modem arayüzünden hat değerlerini bir atar mısın?
    bu arada türknetin o dediğim tarifesini al yurtdışı cep tel arıyorsun ve birde modemi oradanda taksitli alabilirsin benim tavsiyem vdsl modem almanız ileriye dönük ama genede siz bilirsiniz anladığım kadarıyla santrale uzaksınız,bu yüzden sadece adsl veriliyor yani benim yazlığımdaki durumu yaşıyorsunuz ve hattınız kopuyorsa hızınızı düşürmelerini taleb edebilirsiniz yada kablo yanilemesi yapabilirsiniz evinize gelen iyi günler ttnet almanın güzel yanı yok özelliklede fiyatları çok abartılı
  • quote:

Modemi firmalardan alma bence modemleri pek kaliteli olmuyor internetten düşmenin modemle alakası yok modem arayüzünden hat değerlerini bir atar mısın?
    bu arada türknetin o dediğim tarifesini al yurtdışı cep tel arıyorsun ve birde modemi oradanda taksitli alabilirsin benim tavsiyem vdsl modem almanız ileriye dönük ama genede siz bilirsiniz anladığım kadarıyla santrale uzaksınız,bu yüzden sadece adsl veriliyor yani benim yazlığımdaki durumu yaşıyorsunuz ve hattınız kopuyorsa hızınızı düşürmelerini taleb edebilirsiniz yada kablo yanilemesi yapabilirsiniz evinize gelen iyi günler ttnet almanın güzel yanı yok özelliklede fiyatları çok abartılı

ADSL Hat Durumu SHOWTIME.L0
    ADSL Modu G992.5
    Gönderme Hızı 799 kbps
    İndirme Hızı 8191 kbps
    İndirme Hızı Zayıflaması 24
    Gönderme Hızı Zayıflaması 12
    İndirme Hızı SNR Marjı 15.9
    Gönderme Hızı SNR Marjı 17.7
    Üretici ID'si TP-LINK
    Firmware Versiyonu 3924ca26
    CRC hataları 5
    Gönderme Hızı BER 0e-7
    İndirme Hızı BER 0e-7
    Yukarı Çıkış Gücü 12
    Aşağı Çıkış Gücü 20
    ES 5
    SES 0
    UAS 0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Şuanda hiç bir sıkıntı görünmüyor akşam üstü belki kopuyorsa hattınız değerler kötüleşiyor demektir snr margin değeriniz 8in altına düştüğü gibi internetinizde yavaşlama hissedersiniz
  • quote:

Şuanda hiç bir sıkıntı görünmüyor akşam üstü belki kopuyorsa hattınız değerler kötüleşiyor demektir snr margin değeriniz 8in altına düştüğü gibi internetinizde yavaşlama hissedersiniz

peki bu hat en fazla kaç mbit hızı kaldırabilir? mesela gidipte 16 mhps alırım sonra size en fazla 8 gelebilir derler yazık olur verdiğim paraya.
  • Hattınız aslında iyi 16mbit almanız lazım ama sorun kablolamanızda yani binadaki kablolarınızda sıkıntı var .Cat 6 döşemenizi tavsiye ederim zaten fiyatıda uygun
    Bu arada hızınız 16mbit rahatla olur bölgenizde vdsl bile var anladığım kadarıyla hat zayıflamanız 24 bu yüzden kaliteli bir hizmet alabilirsiniz adresinizi özelden atarsanız hattınızın ne kadar desteklediğini görmem mümkün ona göre adsl veya vdsl derim tavsiyem türknet bunu unutmayın engelli varsa %25 indirimli veriyorlar yani 60tl yerine 45 tl ödüyorsunuz.Özelden adres bilgilerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.