Şimdi Ara

TTnet Statik ip hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değişir. Benim içinde 78 ler çöp. 88 iyi sonuç veriyor bende.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özel ayırdıkları Static IP blokları var. Siz Static IP talep ettiğinizde IP o ayırdıkları havuzun içerisinden düşer. Yani Dynamic IP havuzundan düşmez. Ben öyle biliyorum. Onlarda yine aynı şekilde başlıyor ama belki sizin istediğiniz bloktan Static IP ayırmamış olabilirler bile. Birazda şans işi.

quote:

Kısa sürede modem resetlemezsem, yani ip değiştirmezsem mevcut bağlantı boğulma yapıyor.

Siz en iyisi bu sorunu çözmeye veya destek alarak çözüme ulaştırmaya çalışın. Mesela ben de öyle bir sorun yok. Atanan IP adresi kiralama süresi boyunca ben de kalıyor. 20 gün mü neydi herhalde, tam hatırlamıyorum.
  • Aslında şu an online oynadığım cs:go da kekelemelik yok gibi, tamam ping değerim yüksek gibi ama beni tilt eden şey geçti gibi. Son 3 maçtır vuruyorum rahat şekilde :) Hadi bakalım umarım böyle devam eder...Ping'imiz 90 olsun yeter ki oyun stuttering olmasın :)
  • Katılıyorum hocam 78.xxx ile başlayan Statik var bende de TT abonesiyim, 30-40 gün sonra can sıkıntısına ben resetliyorum modemi ping değerlerim 1ms bile değişmiyor boğulma söz konusu değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.