Şimdi Ara

TTnet, sözün bittiği yer. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün bahsettiğim eleman gelip evi kontrol etti, sonrasında binaya gelen kutudan değerleri tespit etti, sonuc aşağı yukarı aynı..
    Daire içinden ölçtüğümüzde 0,3 mbps
    Binadaki kutudan ölçtüğümzde 0,55 mpbs..
    Üstüne ev içi snr ve hat zayıflaması değerleri felan, kutuda da az çok aynı. Biz yinede en temizi kutudan direk bizim daireye cat6 kablo çekmeye karar verdik.
    Bugün bu işi halledip tekrar TTNET ile iletişime geçeceğiz. En azından bizden yana olan sıkıntıyı bu şekilde kökten çözüp topu tamamen TTNETe atacağız.

Buraya kadar bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim :)
  • Ve cat6 kablo sonrası değerler;
     TTnet, sözün bittiği yer.

Değerler biraz olsun yükseldi, bu arada dün ttnete arıza kaydı bırakmıştım bu gün aramışlar.. Demek istediğim arıza kaydı sonra Ttnet'in ilgilenmiş(!) haliyle olan sonuc bu, bundan daha iyisini yapacaklarını sanmıyorum ve pazartesi Superonline'a başvuru yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 23 Ocak 2016; 16:39:38 >
  • oveo531 O kullanıcısına yanıt
    hocam hat değer iyi değil hala 2 mbps en fazla
  • 55gun 16 mb kullanım 27 aralıkta buyana 4 5 9 12 13 mb hız verdiler.67 müşteri temsilcisi 6 takimlideri 8 outbound görevlisi 2900 dk konuşma süresi eksittim.sonuç dün bir eleman eve geliyor Modem adaptörü bozuk demiş gitmiş.bu gün aradım ttnet ı iptal edin dedim 3 saat sonra sinyali kestiler.210 tl hic yere para oduyecegim.Devletin yaptirimindan korkmayan firma Allahtan dami korkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0365634b,
    Bir anda olan bu düşüşün tüm sorumlusu TTNET.. "fenomen1701" adlı arkadaşında dediği bu rezaleti TTnet bize yaşatıyor. Artık arayıp bıraktığım arıza kaydına dahi dönüş alamıyorum, en güzeli de bu :)

fenomen1701,
    Aşağı yukarı belirttiğin tarihlerde bende bu saçmalığı yaşadım, 4 5 sene 8 megabit kullandıktan sonra bir anda hatlar desteklemiyor muhabbetiyle karşılaştım ve bir yıldır hızım düşe düşe bu hale geldi... Herkesin ortak dediği yok insaflı birine denk geleceksin müşteri hizmetlerinde, olmadı bağırıp çağıracaksın anca öyle işin peşine düşerler, oda olmadı peşine düş santral servis uğraş uğraş bir ihtimal yaparlar.. Böyle sistemi yaratanın ben ... Herkes çıkarcı herkes paragöz ama kimse sattığı hizmetin kalitesinde değil, kimse ben bu adamlara internet hizmeti sunuyorum ama bir senedir perişan durumdalar demiyor...

Son olarak yazının başında söylemiştim ama burda tekrar belirtmek istiyorum,
    TTneti seçtiyseniz, zarları attınız demektir.. eğer şanssız taraftaysanız ve ellerine bir kere düşerseniz, Allah yardımcınız olsun.
    Bunlara verdiğim bütün para haram olsun, tek kuruş dahi boğazlarından geçmesin.

• Bugün reçetesi satılan anti depresyon ilacı aldım hala sinirim geçmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET bu adamı kanser eder ben kullanmıyorum artık süperonline 'a geçtim 2 sene önce gayet memnunum ttnet'den çok çok daha iyi.
  • 3 yıl ttnet ten 4 yılda superonline den çektim.İkisi de birbirinden beter.Müşteri hizmetleri dediğin gibi müşteriyi yatıştırmaya çalışmaktan başka işe yaramıyor.Burada adamın biri telekomdan internet alıp dağıtım yapıyor kendi yapısını oluşturmuş ona geçtim, çokta iyi değil ama yarı yarıya ucuz en azından.
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süren işlemler sonucu TTneti tamamen bıraktım ve 3 gündür Superonline kullanıyorum, sonuçları paylaşmak istedim.

TTnetle en son wifi üzerinden tabletle değerleri test ettiğim için eşit şartlarda test etmek istedim;

Masaüstü;

Ayrıca 1 sene boyunca ttnete kaç arıza kaydı bıraktığımdan daha önce bahsetmiştim, az bir kısmına geri dönüş alabilmiştim. İptal etmek için başvurdum ertesi gün mağazasına gidip imzamı verip kurtulduktan sonra yaklaşık 1 hafta boyunca annemin babamın ve benim telefonumdan günde en az 1 kere aranarak rahatsız edildik, ve her seferinde aynı sorular soruldu;

-Neden ayrılıyorsunuz, memnun kalmadınız mı ?
    -Probleminizi giderebilmek için evinize servis yollayalım ?
    -Hattınızı iptal etmek yerine dondurmak veya başka bir adrese devir yapalım ?
    -Faturanızı düşürmemize nedersiniz ? 49 tl ye 2 yıl taahhüt ile kullanmanızı sağlayalım ?

İlk aramalara doğru düzgün cevap versem de sonraları her soruya tek bir cevap verdim, "Hattımı iptal etmek istiyorum".

Bu şekilde aramalara 1 hafta kadar katlandıktan sonra tüm telefonlarımızdan 444 0 375 nosunu engelledim, bu sefer 1 2 gün boyunca telefonlara mesaj gelmeye başladı... Mesaj aynen şu " 444 0 375 numaralı telefondan gelen aramayı kabul edin ve inanılmaz fırsatlardan yararlanın! "

Pes ya yeminle ne diyeceğimi bilemiyorum, ağzımıda bozmak istemiyorum... :D

Neyse superonline a başvurdum telefonla, bana boşta port olmadığını başvurumu kabul edemeyeceklerini söylediler etseler bile kurulumun ne zaman olacağının belli olmadığını söylediler... Helal dedim içimden ttnet olsa.. :D Neyse 1 kaç hafta sonra tekrar aradım port müsaitmiş başvurumu yaptım 2 gün içinde herşey bitti ve internet görüldüğü gibi... sene içinde fiber çalışmaları da bitecekmiş hayırlısıyla fibere de geçerük.

Dipnot; ttnetten interneti iptal ettirdikten sonra herhangi bir işlem yapılmadı kablolara vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 20 Şubat 2016; 14:19:25 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.