Şimdi Ara

TTNET ROKET (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlkini yaptım ikinciye olmuyor aynı adımları takip etsemde.
  • Olmayanlarda acaba son ödeme tarihi geçmiş fatura olabilir mi? Roketin açık olduğu zamanlarda eğer ödenmemiş faturam varsa banada o uyarıyı veriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathman7 -- 26 Kasım 2016; 22:51:4 >
  • Adana bölgesinde hiç yapabilene rastlayamadım. Bölgesel açık bize vurması maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu bir nasıl yapıcam anlatında deneyeyim, belki bende olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    26.sayfada anlatımı var.
  • Benim ödemem yok otomatik oyuzden onla alakası yok

• şu bir takvim de kullandınız bölümüne bir bug bulsanız çok güzel olur :)
  • Bu ay ps4 pro aldım. Ps storedan 2-3 oyun indrip yine 2-3 tane cd li oyunlarıda update edince 50mb hızlı 200 GB kotalı internetimi sömürdü. Bir haftadır 2 megabitle sürünüyorum.

• 10 defa denedim ama her seferinde "Türk Telekom Roket Servisi başvuru talebiniz yapılamadı." yazısıyla karşılaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

26.sayfada anlatımı var.

Teşekkürler.. Bende de olmadi, yani roket sayfasi geliyo başlatmak için Tık'ı işaretliyorum sonra birinci sekmeye geçip Giriş dediğimde ve hemen ikinci sekmede onay dediğimde bişiy olmuyo online sayfasi açiliyo.. Oldu olmadi gibisinden bişiy gelmiyo yani..
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    ROKET sayfası geliyorsa, tiki at ama onaylama, tekrar çıkış yap, baska sayfada kullanıcı adı ve sifreyi gir onayla, hemen arkasından roketin açık olduğu sayfayı onayla, 2-3 defa dene, ya olacak, yada yapılamadı hatası verecek. Ok

• ulan ttnet... o kadar oyun aldım en az 150 gb yüklemem gerek ve sen roketi kaldırıyorsun. eminim yukarıdaki yollarla da olmayacak.
  • bende her iki linkde anca kendisini yeniliyor ne giriş yapıyor ne çıkış yapıyor ne saçma bişe
  • Ya bu roketi hilesiz hurdasız nasıl aktif ediyoruz. Roket diye bir seçenek görmüyorum.

• Arkadaslar acaba oyun alanlara akk bu ay icin kaldirdilar yaaa acaba aralik ayinin basinda tekrar roket olayi aktif olmasin bence oyle olacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

ROKET sayfası geliyorsa, tiki at ama onaylama, tekrar çıkış yap, baska sayfada kullanıcı adı ve sifreyi gir onayla, hemen arkasından roketin açık olduğu sayfayı onayla, 2-3 defa dene, ya olacak, yada yapılamadı hatası verecek. Ok

yapılamadı hatası veriyor zorlamaya gerek varmı
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    zannetmiyorum paralı bişey yaparlar baktılar millet kullanıyo hemen paralı sisteme dokerler sinekten yağ çıkarmaya çalışırlar anca
  • dellopos kullanıcısına yanıt
    5-6 defa deneyin aynı hatayı veriyorsa, bölgeniz bu açıktan nasibini almamıştır. Bende Adana bölgesine bağlıyım buralardan yapan hiç olmadı.
  • dün akşam müşteri hzimetleri ile görüştüm 1,5 aydır ttnet roketle ilgili güncelleme yapıyoruz o yüzden girilemiyor dedi ee ayda bir defa yararlanmamız gerekiyor zaten verdiğin akk hiç adil değil dedim tapacak birşey yok bize bilgi gelmedi dedi bende ee super online extra akk gece akksız indirme gibi tarifeler sunuyor dedim siz neden vermiyosunuz diyince sustu ve bana bilgimiz yok genel merkezden bilgi gelmedi diyip geceleyip duruyor araştırıyorum superonline fiber net geçişerinde 500 tl ye kadar cayma bedelini karşılıyor oda şöyle oluyor siz cayma bedelini ödeyip dekontu sıperonline a ibraz edin onlarda o tutar kadar sizden fatura almıyor. ttnete şikayet vardan bilşe cevap vermiyor bu kadar tok adamlar yazık bu güzel ülkenin güzel gençlerine vatandaşına zaten pingler laglar tavan ülkemizde yazık gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Ya bu roketi hilesiz hurdasız nasıl aktif ediyoruz. Roket diye bir seçenek görmüyorum.

Cevap lütfen?

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.