Şimdi Ara

TTNET PORT HATASI (BIKTIM ARTIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
51.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta oldu başvuralı internetim nihayet bugün açıldı, tabi sözde açıldı, yani bilgi measjı geldi aktif olduğuna dair. ama ne yazıkki eve yeni girdim vehttp://bilgi.ttnet.com.tr/hatali_port/HataliPortBildirimi.aspx bu sayfa çıkıyor ha bire. bunun çözümü nedir? çıldırmak üzereyim.

• port hataları ttnet kaynaklı oluyor boşa uğraşma arıza kaydı ver internetine baktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

port hataları ttnet kaynaklı oluyor boşa uğraşma arıza kaydı ver internetine baktır

azönce mh'yi aradım, arıza kaydı aldı ama bulundugum yerdeki telekom bayiinden halledilecekmiş. sabah 10'da bayiye gidecem. kaç gündür bağlansın diye uğraştım şimdide internete giremiyorum bu hatayı alıyorum. bir işide doğru yapsınlar arkadaş. bu kadar sorumsuzluk olmaz.
  • bi kere benim net gitmişti neyse geldi internetin ışıkları yanıyor modemin içinde 8mb gösteriyor ama girmiyor kullanıcı adı parala diyordu hat var diye şüphede etmedim . sonra cepten arayım dedim çalcak mı telefon diye çalıyor çalıyor ama telden ses çıkmıyor nasıl olur dedim sonra ev telefonundan benim cebi aradım cep ekranında baska numara adamlar baska telefon hattını bana takmışlar yani senin işte normal ttnet telekom bunlar paraya bakar hizmete bakmaz
  • quote:

bi kere benim net gitmişti neyse geldi internetin ışıkları yanıyor modemin içinde 8mb gösteriyor ama girmiyor kullanıcı adı parala diyordu hat var diye şüphede etmedim . sonra cepten arayım dedim çalcak mı telefon diye çalıyor çalıyor ama telden ses çıkmıyor nasıl olur dedim sonra ev telefonundan benim cebi aradım cep ekranında baska numara adamlar baska telefon hattını bana takmışlar yani senin işte normal ttnet telekom bunlar paraya bakar hizmete bakmaz

arkadaşlar size Goonet i öneriyorum.Hizmetleri iyi satıp ilgilenmeme gibi bi huyları yok.Eğer isteyen bilgi almak isteyen falan olursa bende yardımcı olabilirim goonet hakkında biraz bilgim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

port hataları ttnet kaynaklı oluyor boşa uğraşma arıza kaydı ver internetine baktır

azönce mh'yi aradım, arıza kaydı aldı ama bulundugum yerdeki telekom bayiinden halledilecekmiş. sabah 10'da bayiye gidecem. kaç gündür bağlansın diye uğraştım şimdide internete giremiyorum bu hatayı alıyorum. bir işide doğru yapsınlar arkadaş. bu kadar sorumsuzluk olmaz.

size büyük ihtimal armut yerine elma vermişlerdir yani hipernet vermeleri gereken yere bazen fibernet giriyorlar ne hikmettirki olmadığı halde sistem onaylıyor ve internet ışığı sabit yandığı halde ip alamıyor port hatası veriyor sizide bayiye yönlendirmelerinin sebebi budur paket değiştirecekler.

• Gözüm aydın:

Port hatası sorunu ortadan kalkmış durumda, şuan ttnetle giriyorum. modem ayarlarında bi problem yoktur değil mi? giriyor internete ama hızı etkileyen ayarlar oluyor mu modem kurulumunda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir hız testi ve modem arayüzünden sinyal değerleri görüntüsü paylaş da görelim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Bir hız testi ve modem arayüzünden sinyal değerleri görüntüsü paylaş da görelim. :)

• Hız olarak iyi, ping süresi olarak ise SpeedTest'teki İzmir noktası SuperOnline şebekesinde diye biliyordum Publicist reklamevi vardı, normal dedim. Ama şimdi baktım da oradaki iki test noktası da Turk Telekom'un şebekesinde. Yani ping süreniz sürekli 36 civarı ise aynı noktaya biraz yüksek diyebilirim. Netdirekt test noktasını dener misiniz, daha düşük çıkabilir. Modemden hat değerlerinizi de paylaşabilir misiniz?

Benim Tekirdağ'dan İzmir Netdirekt test sunucusuna değerlerim:
  • quote:

Hız olarak iyi, ping süresi olarak ise SpeedTest'teki İzmir noktası SuperOnline şebekesinde diye biliyordum Publicist reklamevi vardı, normal dedim. Ama şimdi baktım da oradaki iki test noktası da Turk Telekom'un şebekesinde. Yani ping süreniz sürekli 36 civarı ise aynı noktaya biraz yüksek diyebilirim. Netdirekt test noktasını dener misiniz, daha düşük çıkabilir. Modemden hat değerlerinizi de paylaşabilir misiniz?

Benim Tekirdağ'dan İzmir Netdirekt test sunucusuna değerlerim:

snr değerlerini nereden görüyoruz hocam?

• Modem arayüzüne girmeniz gerekli. Modemin altında falan bir IP adresi yazar, oradan kullanıcı adı ve şifre ile oturum açılır. ADSL bilgileri ile ilgili kısımlarda yazar hat değerleri, gürültü katsayısı, SNR vs...
  • quote:

Modem arayüzüne girmeniz gerekli. Modemin altında falan bir IP adresi yazar, oradan kullanıcı adı ve şifre ile oturum açılır. ADSL bilgileri ile ilgili kısımlarda yazar hat değerleri, gürültü katsayısı, SNR vs...

ADSL Hat Durumu SHOWTIME.L0
    ADSL Modu G992.5
    Gönderme Hızı 797 kbps
    İndirme Hızı 8191 kbps
    İndirme Hızı Zayıflaması 6
    Gönderme Hızı Zayıflaması 3
    İndirme Hızı SNR Marjı 25.1
    Gönderme Hızı SNR Marjı 15.1
    Üretici ID'si TP-LINK
    Yazılım Versiyonu 4925ca26
    CRC hataları 0
    Gönderme Hızı BER 0e-7
    İndirme Hızı BER 0e-7
    Gönderme Çıkış Gücü 5
    İndirme Çıkış Gücü 6
    İndirme Hızı ES 7
    Gönderme Hızı ES 0
    İndirme Hızı SES 7
    Gönderme Hızı SES 0
    İndirme Hızı UAS 148742
    Gönderme Hızı UAS 0

• ivenrec kullanıcısına yanıt
    Hadi geçmiş olsun kendini bundan sonra çıkacak bolca sorun içinde hazırla hemi..

Nede olsa ttnet müşterisisin.
  • Değerlerin iyi, daha iyi pingler olsa daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu sorunla bir haftadır ben de uğraşıyorum. arıyorum yalandan arıza kaydı yapıyolar ve ilgilenmiyorlar arıcam küfür edicem artık. ne yapmam gerekiyor? bayiye gidip servis isticem galiba. bu kadar sorumsuz bir kurum olamaz, lanet olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.