Şimdi Ara

TTNET ping sorunu ve hız düşüklüğü! Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Santrale 402 metre uzaklıkta olmama rağmen, 16 megabit yerine 4-5 megabit geliyor. Bazen 12 megabite kadar yükseliyor. Asıl sorunum. PİNG!! inanılmaz derecede gecikme söz konusu 500 - 1000 arasında ping var. 2 kere ekip geldi. Çözüm üretemediler. Türk telekom hatasını kabul ediyor ama çözüm üretemeyiz deyip ilgilenmiyor. Yapacak bir şeyleri yokmuş!! BTK'ya şikayet ettim, şikayet var.com'a şikayet ettim ilgilenen olmadTTNET ping sorunu ve hız düşüklüğü! Tavsiyelerinize ihtiyacım varı. Twitter destekten yazdım nafile!!!







  • Günün her saati mi bu şekilde yoksa belirli aralıklarla yükselip düştüğü oluyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuna152

    Günün her saati mi bu şekilde yoksa belirli aralıklarla yükselip düştüğü oluyor mu?

    Belirli aralıklarda oluyor. Saat Gündüz 14:00'da başlıyor gece 24:00'a kadar ping 300 - ile 1000 arasında gidip geliyor. Üstelik 16 mbit yerine 3 mbit geliyor. Hızımda düşüyor
  • Sorununuz yüksek ihtimalle santral kapasitesinin kullanıcı yoğunluğunu karşılamamasındandır.Aynı sorunu uzun bir süre bende yaşadım ama çok şikayet ettim telekom şubesiyle görüştüm vs. Sonunda cözdüler.Sorun sadece sizde değil bulunduğunuz çevredede yaşanır bunun çözümü için hiç telekom u aramayın direkt btk ya sürekli olarak şikayet yazın sorunun çevrede ki herkeste de var olduğunu belirtin ve bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne gidip durumu belirtin.Baska türlü çözülmüyor heryere şikayet etmelisiniz ben bir ton şikayet yazmıştım çok berbat bir sorun bu.İnsallah kısa sürede çözülür sorununuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim pingim 3 4 bin oluyordu. Sorun yuksek oranda santral ile alakalı. Benim de ping sorunum vardı. Bolge mudurlugune gittim, dedim ki geleceksiniz beraber bakacagiz. Adamlarla evime gelip baktik. Pingimi gorunce gidip santraldeki kablolari falan yenilediler suan 12 oluyor lolde.



    Evdekiler video falan izlediklerinde 50 60. Hizim 5mbit olmasina ragmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.