Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarımda online oyunlara giriş yaparken bağlantı sağlanamadı hatası alıyorum tüm güvenlik protokolleri devre dışı ayrıca birden fazla online oyun oynamama rağmen hepsinde ortak sonucu alıyorum ve TS,skype gibi programlara dahi giriş yapamıyorum fakat bilgisayarımda internet var ve sitelere giriş yapabiliyorum ayrıca dns ayarlarını değiştiremiyorum internet sorunlu oluyor cmd ve yardımcı programlar kullanmama rağmen sorunun ttnetle alakalı olduğunu düşünüyorum böyle bir engelleyici paket var mı? şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
AkagamiNoShanks
kullanıcısına yanıt
modemi resetle bi istersen ttnetten değildir
firewall kapayıp deneyin. olmazsa bi ss atın bakıyım tam anlamadım
orfaz
kullanıcısına yanıt
onu yaptım fakat aynı sonuç cmdden dahi yenileme yapıp pcye resette attım olmadı malesef ttnetten olmayabilir ama yeni bir pakete geçtik belki yeni maddeler eklenmiştir diye kontrolde etmedim açıkcası birde ona bakayım
Dediğiniz gibi yapmıştım tamamen kapalı hizmetlerden dahi devre dışı ama yinede aynı sorun ss ise klasik bağlantı olmadığında sistem tarafından verilen bağlantı hatası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkagamiNoShanks -- 24 Temmuz 2015; 0:02:20 >
AkagamiNoShanks
kullanıcısına yanıt
dns neden değiştiremiyon güvenli internet olayı var ama ondada Skype fan engellemez heralde tek şifre alıp online işlemlerden ayar yapabilirsin
orfaz
kullanıcısına yanıt
Dns değiştirdiğimde internet sorunlu yada sınırlı oluyor ve şu hatayı veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkagamiNoShanks -- 24 Temmuz 2015; 0:01:20 >
dostum modemin ismini ve modelini yaz yeni paket demişsin hangi pakete geçtin onuda yaz ve modem hediye ettilermi mesela bana süperonline den modem geldi HUAWEI HG658 V2 her siteye bağlanıyorum ama milliyet ve fotomaç gazetesine girince sınırlı bağlantıya düşüyor aradım sorunu bulamadılar bende diğer kablosuz modemi taktım sorunsuz kullanıyorum
ASLANLARrrrr
kullanıcısına yanıt
AIRTIES AIR 5443 modem buda daha öncede aynı modemi kullanıyordum hiçbir sorun çıkarmadı ttnet güvenli internet büyük ihtimalle aile profili buda erişimi direk ip üzerinden engelleyip büyük ihtimallede alternatif yönlendirme yada sahte geçite izin vermiyor.Dnsde bu yüzden olmuyor heralde
o zaman büyük ihtimal Profil değişmiş aslında soruyorlar sormadan nasıl böyle hata yapmışlar anlamadım
ASLANLARrrrr
kullanıcısına yanıt
Sormuşlardır faturaları ben yatırmadığım için yatıran geçmiştir sorunda çözüldü teşekkürler yardımlarınız için konu silinebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme