Şimdi Ara

Ttnet Mcafee indirdim kasma problemim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım edin lütfen çok kasıyor bu benim laptop ı ne yapmam lazım bilseydim böyle olacagını bu pc ye atmazdım hiç masaüstüne kurardım şimdi malesef serial hakkımda gitti ne yapabilirim yardımcı olun lütfen
    edit: birde bunu silip avira tr yükleyesim var free olanından ne dersiniz o bu kadar kasmıyor hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilbilen -- 27 Şubat 2012; 17:32:05 >

Orijinalden alıntı: BayernM

yardım edin lütfen çok kasıyor bu benim laptop ı ne yapmam lazım bilseydim böyle olacagını bu pc ye atmazdım hiç masaüstüne kurardım şimdi malesef serial hakkımda gitti ne yapabilirim yardımcı olun lütfen
    edit: birde bunu silip avira tr yükleyesim var free olanından ne dersiniz o bu kadar kasmıyor hiç

oncelıkle bılgısayarın ozellıklerı nedır mcafee genelde taraması harıc kasan bı yazılım degıldır ancak etkılı oldugunuda dusunmuyorum pc saglam bıseyler yemısde olabılır yada mcafee nın eksık veya yanlıs kurulumuda sorun cıkartabılır kı bu bıraz daha dusuk ıhtımal

avira free surumu bıde yanında comodo fırewall yeterlı olucaktır

bıde son olarakta kaspersky nın recue dısk yazılımını ındırın pc yı bellı aralıklarla taratırsanız sorun yasamazsınız tabı yınede seceneklerı artırmak gerekır

buda download lınkı http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk?level=2 ındırıp dırek cd ye yazdırın kullanıma hazır olur

• quote:

Orijinalden alıntı: daywalker12345

quote:

yardım edin lütfen çok kasıyor bu benim laptop ı ne yapmam lazım bilseydim böyle olacagını bu pc ye atmazdım hiç masaüstüne kurardım şimdi malesef serial hakkımda gitti ne yapabilirim yardımcı olun lütfen

oncelıkle bılgısayarın ozellıklerı nedır mcafee genelde taraması harıc kasan bı yazılım degıldır ancak etkılı oldugunuda dusunmuyorum pc saglam bıseyler yemısde olabılır yada mcafee nın eksık veya yanlıs kurulumuda sorun cıkartabılır kı bu bıraz daha dusuk ıhtımal

bıde son olarakta kaspersky nın recue dısk yazılımını ındırın pc yı bellı aralıklarla taratırsanız sorun yasamazsınız tabı yınede seceneklerı artırmak gerekır

buda download lınkı http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk?level=2 ındırıp dırek cd ye yazdırın kullanıma hazır olur

çok teşekkür ederim dostum
    pc özellklerim

windows7 starter
    2 gb ddr2 ram
    pentium dual-core cpu 4500 @2,30 ghz
    mobil intel family express chipset ekran kartı

bunlar özelliklerim ama onu yükledikten sonra hep bi kasma içinde pc bende ondan kaynaklandıgını düşündüm

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim dostum
    pc özellklerim

windows7 starter
    2 gb ddr2 ram
    pentium dual-core cpu 4500 @2,30 ghz
    mobil intel family express chipset ekran kartı

bunlar özelliklerim ama onu yükledikten sonra hep bi kasma içinde pc bende ondan kaynaklandıgını düşündüm

windows 7 starter bostayken 500 600m arası kullanıyo olması lazım bu haldeyken ramın buyuk bolumu bostadır bastada dedıgım gıbı ya yazılım kurulurken eksık veya yanlıs kurulum yapmıstır bu bıraz daha dusuk ıhtımal yada vırus yemıstır yazılımları tetıklıyodur

avira +comodo fırewall ıkılısı yeterlı olur

yada comodo ınternet securıty verıtabanı yeterlıdır

yınede daha sonra avast free yada microsoft security essentials kurmak ıstersenız tek basına kurmayın kı yeterlılıklerı zaten tartısılır yanında fırewall bulundurmalısınız

baska sorunuz olursa yardımcı olurum

• quote:

windows 7 starter bostayken 500 600m arası kullanıyo olması lazım bu haldeyken ramın buyuk bolumu bostadır bastada dedıgım gıbı ya yazılım kurulurken eksık veya yanlıs kurulum yapmıstır bu bıraz daha dusuk ıhtımal yada vırus yemıstır yazılımları tetıklıyodur

avira +comodo fırewall ıkılısı yeterlı olur

yada comodo ınternet securıty verıtabanı yeterlıdır

yınede daha sonra avast free yada microsoft security essentials kurmak ıstersenız tek basına kurmayın kı yeterlılıklerı zaten tartısılır yanında fırewall bulundurmalısınız

baska sorunuz olursa yardımcı olurum

adamların kralısın dostum çok teşekkür ettim

• lafı bıle olmaz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.