Şimdi Ara

TTnet harici, fiber altyapısı olmayan dairelere en uygun internet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TTnet haricinde, fiberinternet olmayan binamızda evime internet bağlatmak istiyorum. Ancak, bildiğim kadarıyla bulunduğum mahallede fiber olmadığı için hız açısından zaten bütün firmaların verebileceği "maksimum hız" limiti vardır diye düşünüyorum.
    Bu nedir? Ayda tahmini veri kullanımı 150gb dolaylarında olan biri için ne önerirsiniz?
    Teşekkürler.

edit: evde sabit telefon/televizyon bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 26 Eylül 2014; 19:35:57 >

• umbaba kullanıcısına yanıt
    Superonline fiber veya kablo tv altyapısı yoksa Türk Telekom tarafından altyapısı sağlanan adsl erişimine mahkumsunuz. ttnet harici turknet ve doping var esnek seçenekli ve fiyat avantajlı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Superonline fiber veya kablo tv altyapısı yoksa Türk Telekom tarafından altyapısı sağlanan adsl erişimine mahkumsunuz. ttnet harici turknet ve doping var esnek seçenekli ve fiyat avantajlı olarak.

Selamlar,
    fiber alt yapısı olup olmadığını gerek internetten gerekse evin önünde bulunması gereken kutuların bulunmamasından anlayabiliyorum.
    Ancak kablo tv alt yapısı olup olmadığını nereden öğrenebilirim?http://www.kablonet.com.tr/kampanya-hersey-dahil bu linkte bahsi geçen "50 Mbps’ye kadar 250 GB Ekosınırsız + Teledünya Temel Paket + Kablo TV 63 TL 83 TL" kampanyası kablotv üzerinden midir?
    turknet ve doping'deki kampanyaların "maksimum 16mbit internet" olanlarıyla mı ilgilenebilirim sadece?

Teşekkürler.

http://www.turksatkablo.com.tr/ Altta binamda hizmet var mı yazan bölüm var buradan sorgulayabilirsiniz. Şu anki en ucuz internet uydunet yani Türksat AŞ'nin kablo tv şebekesi üzerinden verdiği internet hizmeti. 16 mbit'e kadar ibaresi türk telekom icadı olup dandik altyapısına güvenmediği için kendini garantiye almak amacıyla çıkardığı bir şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

http://www.turksatkablo.com.tr/ Altta binamda hizmet var mı yazan bölüm var buradan sorgulayabilirsiniz. Şu anki en ucuz internet uydunet yani Türksat AŞ'nin kablo tv şebekesi üzerinden verdiği internet hizmeti. 16 mbit'e kadar ibaresi türk telekom icadı olup dandik altyapısına güvenmediği için kendini garantiye almak amacıyla çıkardığı bir şeydir.

Kablotv altyapısı varmış, abone olabilirmişim.
    Kablotv üzerinden ne kadar hızlı internet hizmeti alabileceğimi bilmiyorum. Açıkcası minimum 100-150GB AKK'sı olan, internet hızı da iyi olan bir sağlayıcıyı bulmak ilk hedefim.

Sitede yer alan;
    50 Mbps'e kadar : 4 Mbps'e kadar 250 GB 89 TL / Ay
    Bu hizmete kablotv üzerinden, tam verimle sahip olabilir miyim?

Forumda kullananlar tam hız alabildiklerini söylüyorlar. İnternet aboneliği için kablo tv aboneliği şart. Ayda 10 lira kablo tv ücreti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 26 Eylül 2014; 20:07:54 >
  • Hem Uydunet hem de Superonline altyapısı olmayanların ttnet veya ttnet/Türk telekom altyapısından başka bir seçeneği yok mu 1 aydır ne internet ne de telefon var bıktım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.