Şimdi Ara

TTNet'e ne oluyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

ttnet bir haftadir saat19.00 den sonra internetimi kesiyor.sabah tekrar geliyor.neyin pesindesin ttnet

BEnde de 19.00 dan sonra ping 300 oluyor hız 1-1,5 mbit e geriliyor. Arayıp soyluyorsun modeminiz de sorun vardır bilgisayarınız da sorun vardır diyorlar deli oluyorum.

gecen gece ttnet musteri hizmetlerine durumu bildirdim.klasik modemi resetleyin uyarisi aldim.

fakat yaptiklari sey su.dusuk paket kllananlari belirli saatlerde kapatiyorlar.ve bu sayede yigilmanin onune gecmeye calisiyorlar.
    ttnet bir karteldir.ve bunu onlemeyen hukumet en buyuk sucludur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 25 Aralık 2014; 14:10:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

ttnet bir haftadir saat19.00 den sonra internetimi kesiyor.sabah tekrar geliyor.neyin pesindesin ttnet

BEnde de 19.00 dan sonra ping 300 oluyor hız 1-1,5 mbit e geriliyor. Arayıp soyluyorsun modeminiz de sorun vardır bilgisayarınız da sorun vardır diyorlar deli oluyorum.

gecen gece ttnet musteri hizmetlerine durumu bildirdim.klasik modemi resetleyin uyarisi aldim.

fakat yaptiklari sey su.dusuk paket kllananlari belirli saatlerde kapatiyorlar.ve bu sayede yigilmanin onune gecmeye calisiyorlar.
    ttnet bir karteldir.ve bunu onlemeyen hukumet en buyuk sucludur

Zaten internete girmeyelim diye ellerinden geleni yapıyorlar niye düzeltsinler ki.

Edit: Bir mesajımı eksilemişler hangi yazdığım dokunmuş acaba.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.