Şimdi Ara

TTNET'E KAFA ATACAK TARİFELER ŞUAN HİZMETTE !!!!! ( ADSL2 HIZI ÜSTELİK !!! ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ozgyur

olsunda rapid ten son sürat film indirme keyfini yaşayalım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: soryy

olsunda rapid ten son sürat film indirme keyfini yaşayalım

yanılmıyorsam rapid'in 4 mbit hız kotası var

• quote:

Orijinalden alıntı: wasatime

En düşük sınırsızın fiyatını 79 ytl yaparak sınırsızı fahiş fiyata satmış oluyorlar... Ben 49 ytl'lik 256'yı tercih ederim. 5 kuruş fazla vermem internete...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

En düşük sınırsızın fiyatını 79 ytl yaparak sınırsızı fahiş fiyata satmış oluyorlar... Ben 49 ytl'lik 256'yı tercih ederim. 5 kuruş fazla vermem internete...

Ben de 49 ytl'den fazla vermek istemiyorum internete. 4 mbit uygun olursa yazın kullanırım biraz ama sonra 49 ytl'lik tarifeye geri dönerim. 50 ytl ya az para mı. 15 ytl'ye sınırsız 2mbit veriyorlar Bulgaristan'da

• quote:

Orijinalden alıntı: Glyph

quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

Ben de 49 ytl'den fazla vermek istemiyorum internete. 4 mbit uygun olursa yazın kullanırım biraz ama sonra 49 ytl'lik tarifeye geri dönerim. 50 ytl ya az para mı. 15 ytl'ye sınırsız 2mbit veriyorlar Bulgaristan'da

Alıntıları Göster
    ben aradım firmayı ;) uyduruk bir yere benziyor.taksim,ataşehir falan gibi yerler söylediler anadolu yakası ile alakası yok zaten..isteyen arasın sorsun kendi bölgesi varmı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

ben aradım firmayı ;) uyduruk bir yere benziyor.taksim,ataşehir falan gibi yerler söylediler anadolu yakası ile alakası yok zaten..isteyen arasın sorsun kendi bölgesi varmı diye

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

Hayır, şimdi arayıp soracağım; "Gaziosmanpaşa'ya hizmet veriyor musunuz?" diye. Gaziosmanpaşa neresi diyecekler. Anlaşılan ensesi kalın bir avuç kodamana hizmet veriyorlar. Bu gibi firmaların rekabeti arttıracağını bekliyoruz... Geçiniz efendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

Alıntıları Göster
    bende aradım ama bursaya bile himzet veririz diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest1911

quote:

Hayır, şimdi arayıp soracağım; "Gaziosmanpaşa'ya hizmet veriyor musunuz?" diye. Gaziosmanpaşa neresi diyecekler. Anlaşılan ensesi kalın bir avuç kodamana hizmet veriyorlar. Bu gibi firmaların rekabeti arttıracağını bekliyoruz... Geçiniz efendim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: guest1911

quote:

Ben tahmin etmiştim böyle birşey olacağını

Bursa yada hizmet verirler ama sadece şehir merkezine

• quote:

Orijinalden alıntı: DaVinci

ortalıkta bu firmaya ait santral gören veya bu firmanın fiberoptik döşediğini gören oldumu veya bu firmaya ait telefon kulübesi filan?
    eğer her firma kendisi kablo çekmeye kalksa ortalık köstebek yuvasına döner, ayrıca yurtdışı çıkışları nasıl sağlanıyor, bir diğer mevzu da, verdikleri yerlerin kısıtlı oluşu o da aklıma halihazırda fiber döşenmiş olan yerleri akla getiriyor. altyapıdan kasıt kendi kablosunu döşemesi, kendi santralini açması değil, Türk Teletom santrallerine kendi portlarını döşeyebilmesi, yoksa sırf istanbula santral kur fiber döşe, bunu karşılayabilecek ve geri dönüşü kaç yıl olacağı belli olmayan bir yatırımı kaç firma yapabilir?

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

quote:

Orjinalden alıntı: DaVinci

Şu andaki fiyatlarla 1Mbps i 49 liraya veremezler, veriyi akışını TT dan alıyor onunda tarifesi belli zaten

Alt yapı (veri akışını) TTden almıyor...!

TTnin banwit hız çıkışı 2 M/Bit adamların tarifesinde 20 M/bit bile var dikkatinizi çekerim

Alıntıları Göster
    Aradım arkadaşlar
    Fiyatlar 2 yıl boyunca sabitmiş. Oynama falan olmayacakmış.
    Statik ip yi dilerseniz dinamik ip yapabilirmişsiniz.
    Hatlar fiberoptik miş.
    Santral falan herşey onlara aitmiş.
    Upload hızları Telekomdaki gibi 1024/256 şeklindeymiş fakat
    8/2 mbps den sonra uploadlar hep aynıymış yani
    8/2
    16/2
    24/2 şeklinde upload hızlarınız oluyormuş.

Ankara, İzmir ve diğer iller için çalışıyorlarmış. Daha ellerinde kesin bir zaman yokmuş.

Hizmet verdiği yerler ise istanbul ve komşu illeriymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 6 Temmuz 2007; 17:02:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

Aradım arkadaşlar
    Hatlar fiberoptik miş.
    8/2
    16/2

Ankara, İzmir ve diğer iller için çalışıyorlarmış. Daha ellerinde kesin bir zaman yokmuş.

Alıntıları Göster
    bu da birşeydir. 84 YTL 1 Mbps bağlantı Telekomdan 15 YTL daha ucuza geliyor. ama 2 sene sabitse bu fiyatlar Telekom karşısında pahalı olacaklar. Günün birinde Telekom un rakipleri karşısında ucuz olacağı aklıma gelmezdi valla

• quote:

Aradım arkadaşlar
    Hatlar fiberoptik miş.
    8/2
    16/2

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

Aradım arkadaşlar
    Hatlar fiberoptik miş.
    8/2
    16/2

ohoo 10 seneyi bululr bizim oralara gelmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: DaVinci

bu da birşeydir. 84 YTL 1 Mbps bağlantı Telekomdan 15 YTL daha ucuza geliyor. ama 2 sene sabitse bu fiyatlar Telekom karşısında pahalı olacaklar. Günün birinde Telekom un rakipleri karşısında ucuz olacağı aklıma gelmezdi valla

Alıntıları Göster
    AMA BURDA BÖYLE YAZIYO 2 YILLIK SÖZLEŞME YAPILDIGINDA UYGULANACAK AYLIK TARİFEDİR , 2 YILLIK SÖZLEŞME YAPMAZSAAK UYGULANACAK AYLIK TARİFE NE????

LİNK :http://www.turbo.net.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=53

TTNET'E KAFA ATACAK TARİFELER ŞUAN HİZMETTE !!!!! ( ADSL2 HIZI ÜSTELİK !!! )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-clioo -- 6 Temmuz 2007; 17:24:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amuleth

quote:

Orjinalden alıntı: anti-clioo

YA BUNLAR DAHA YENİ YAA SİTEDE FAZLA BİLGİ BULAMADIM DİYOSANAZI BU MESAJ SİZE ANLATMAYA YETER ARKADAŞALR

RESİM KOYULMUYO Bİ PROBLEM VAR HERALDE İMAGE US E ATTIM

LİNK: >> http://img117.imageshack.us/img117/3348/turbonetrenovationcw7.jpg

Evet, biz de bilgi istiyoruz. Bize açık ve net bilgi sunmalı ki o firmayı tercih etmemiz için bir sebep olsun.

Türkiye'de bu işlerin ne kadar sağlıklı (!) olduğunu biliyoruz!

Hiçbir geribildirimi olmayan bir firmaya şu an için geçmem herhalde söz konusu olamaz.

Ha bakarız herkes yavaş yavaş kullanmaya başlar o zaman düşünürüz.

(Ayrıca sitenin yenilenmesi ile alakalı vs. nerden buluyorsun ki bu bilgileri?)

Alıntıları Göster
    Adı sanı duyulmamış bir şirket.Altyapılarını da merak ettim doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

BU KROKİ NE YAA SADECE BU CADDE ÜZERİNDE Mİ HİZMET VERİYOLAR

Neyin krokisi o? Hizmet bölgesi ise hiç şaşırmam valla

Kimse arayıp sormadı mı bu firmayı?

o kroki adamların data center ına nasıl ulaşacağınızın şeysi.. tarifi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

BU KROKİ NE YAA SADECE BU CADDE ÜZERİNDE Mİ HİZMET VERİYOLAR

Neyin krokisi o? Hizmet bölgesi ise hiç şaşırmam valla

Kimse arayıp sormadı mı bu firmayı?

o kroki adamların data center ına nasıl ulaşacağınızın şeysi.. tarifi

beyler burası beykoz\kavacık bende kanlıcada oturuyorum arabayla yaklaşık 5 dakikalık bir yol var aramızda belki bir gün gocunmassam geçerken bi ziyaretten bulunur bütün soruların cevaplrını alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Bison

Gerçek rekabet oluşmaya başlıyor!
    TTnin 24 ay sözleşmeye dayalı yeni kampanyaları bunun en önemli ispatı.

Alıntıları Göster
    sonunda benı anlayan bırısı cıktı
    quote:

Orjinalden alıntı: M.Bison

• quote:

Orijinalden alıntı: soner121

sonunda benı anlayan bırısı cıktı
    quote:

Orjinalden alıntı: M.Bison

Alıntıları Göster
    ama arkadaşlar her ay 5,99 ytl de ödenecek. bir de anasayfadaki hatun güzelmiş

• quote:

biraz kafamda sorular takıldı hep download hızları verilmiş peki upload hızı ne???

Alıntıları Göster
    Adsl2+ için maksimum download 24Mbit /sn maksimum upload 1Mbit/sn teorik olarak ,yeryüzünde ben adsl2+ hizmeti veriyorum diyen hiç bir firma 1Mbit/sn den fazla upload imkanı sunamaz.Turbonet'e gelince bütün tarifelerde 1Mbit /sn upload veriyormu yoksa kısıtlıyormu kendilerine sormak lazım.
    Ama cidden bu firma kimin bilen var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

biraz kafamda sorular takıldı hep download hızları verilmiş peki upload hızı ne???

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hathat06

+5,99 her ay hava parası o ne ya?

o zaman bu farkı tarifelere ekle öle çık milletin karşısına...!

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

quote:

Orjinalden alıntı: hathat06

+5,99 her ay hava parası o ne ya?

o zaman bu farkı tarifelere ekle öle çık milletin karşısına...!

Alıntıları Göster
    Daha iyi hizmet daha ucuz ücret daha kaliteli internet yerine ttnet ten biraz iyi olsun maksadıyla ilerlerse Türkiye de açılan şirketler çokta bir gelişme olmaz. Ancak yabancı ülkelerden kaliteli şirketler yapıcak büyük işleri öyle gözüküyor bunada daha var.

• quote:

Orijinalden alıntı: amuleth

quote:

YA BUNLAR DAHA YENİ YAA SİTEDE FAZLA BİLGİ BULAMADIM DİYOSANAZI BU MESAJ SİZE ANLATMAYA YETER ARKADAŞALR

RESİM KOYULMUYO Bİ PROBLEM VAR HERALDE İMAGE US E ATTIM

LİNK: >> http://img117.imageshack.us/img117/3348/turbonetrenovationcw7.jpg

Evet, biz de bilgi istiyoruz. Bize açık ve net bilgi sunmalı ki o firmayı tercih etmemiz için bir sebep olsun.

Türkiye'de bu işlerin ne kadar sağlıklı (!) olduğunu biliyoruz!

Hiçbir geribildirimi olmayan bir firmaya şu an için geçmem herhalde söz konusu olamaz.

Ha bakarız herkes yavaş yavaş kullanmaya başlar o zaman düşünürüz.

(Ayrıca sitenin yenilenmesi ile alakalı vs. nerden buluyorsun ki bu bilgileri?)

Alıntıları Göster
    neden böyle kampanyaların olduğu sitelerde güzel ve gülümseyen bir bayan resmi bulunmakta? bizleri kandırıp tuzağa düşürmek için mi? bence evet. al birini vur ötekine.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

neden böyle kampanyaların olduğu sitelerde güzel ve gülümseyen bir bayan resmi bulunmakta? bizleri kandırıp tuzağa düşürmek için mi? bence evet. al birini vur ötekine.

Alıntıları Göster
    arayip konusabilen oldu mu?

su an cevap vermiyor telefonlari (7/24 hizmet eh)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nofearl

bunlarında suyu çıktı daha en başta

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.