Şimdi Ara

Ttnet adsl'den bıktım ve Superonline Gece Kuşu kampanyasına geçmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim gibi, ttnet'in hız, bağlanma, kopukluk ve ping problemleri gibi insanı (özellikle oyuncuları) deli eden özelliklerden bıktım. 3-4 ay öncesine kadar sokağımızda Ttnet adsl dışında hiçbir internet alternatifimiz yoktu. 3-4 ay önce ise apartmanımızın önüne Superonline Fiber altyapısı çekildi. (Apartman kapısı önünde hemen asfaltın içinde kapağı var, üzerinde yazıyor.) 8 Eylül 2015'te ise ttnet adsl taahütümüz bitiyor ve ben Superonline Fiber Gece Kuşu kampanyası ile yeni internete bağlanmak istiyorum. Yalnız aklımda birkaç soru var bununla ilgili:

    1) Apartmanımızda daha bu Superonline'a geçen olmadı ve çoğu da yaşlı insanlar zaten. Asıl sormak istediğim şu; şimdi ben bu superonline fiber'e geçmek istediğimde bu bağlantının apartmana (veya benim daireme) çekilmesi için yönetici imzası veya apartmanda oy çoğunluğu gibi saçma şeyler uğraşacak mıyım yoksa sadece gidip en yakın Superonline şubesine başvurup bu fiber kampanyasına direk kaydolup bağlantı işlemlerini gerçekleştirebilir miyim?

    2) Bağlantı ve modem ücretleri ne kadar oluyor acaba? Yoksa ücretsiz mi modem vb.? (Bundan 1 yıl önce Superonline adsl kullanmışlığım var 3-4 ay boyunca. İnanılmaz sorunlu idi. Hüsranla bitmişti, ttnet'ten daha da kötüydü tam tersini umarken. Bu detayı da paylaşayım. Ama tabi fiberde böyle bir sorun olmayacak diye düşünüyorum, olacaksa da zaten bize kaliteli internet haram derim artık :D Bunca yıldır bezdirdi ttnet... (8 yıldır max 3-4 mbps download hızı ile kullanıyorum ve pingler çok yüksek, bazen de bağlantı sorunları sık sık yaşanıyor. Altyapı inanılmaz derecede kötü yani bizim bu mahallelerde ttnet adsl'de.))

    Bu konularda bilgisi olan varsa benimle de paylaşırsa sevinirim, teşekkürler. İyi günler.







  • Superonline adsl telekomun altyapisini kullaniyor fibere gecin binada kutu varsa hallederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutu yok işte daha. Sadece apartman önüne kadar altyapı çekildi Superonline FiberOptik yazıyor asfaltın içinde hemen apartman kapısının önünde. Yoksa o asfalt içine gömülü şey mi oluyor senin kutu dediğin şey?
  • Apartmanin icine kutu koyuyorlarda o yoksa tek kisi icin cekmeyebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrendim ben olayı, şöyle olacakmış. Yönetici karar defteri ile superonline'a gidiyorsunuz. Yani tabiiki bundan önce o karar defterinde superonline fiberoptik kutusu ile ilgili apartmanca olumlu karar alınması lazım. Sonra superonline'daki adamlar o kararı gördükten sonra sokağınızdaki altyapıyı araştırıyor ve altyapı aktif ise kutu takılma süreci başlıyormuş. Bu süreç 3-4 ay bile sürebilirmiş. Kutu takıldıktan sonra ise isteyen dairelere fiber internet gelmesi çok basit iş.

    Gelgelelim benim iş nasıl oldu: Altyapı var ama aktif değilmiş kablolar. Anlayacağınız yine lanet olası ttnet'e mecbur kaldık bir süre daha...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.