Şimdi Ara

TTN D550 cep telefonu çift sim kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
13.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.ben yeni bi cep telefonu almaya karar verdim ve aklımda çift sim kartlı yeni çıkan TTN D550 model telefon var.eğer bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa bana bu telefonla ilgili bilgilerini aktarırlarsa çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan1761 -- 9 Temmuz 2008; 16:20:42 >



  • EVET WAR BEN ALDIM O TELEFONU VE KULLANIYORUM ÇOKTA MEMNUNUM KAMRESI GÖRÜNTÜSÜ ZATEN FİYATDA ÇOK UYGUN BENCE HİÇ DÜŞÜNME GİT AL HAKLI OLDUĞUMU ANLIYCAKSIN.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gf011108

    EVET WAR BEN ALDIM O TELEFONU VE KULLANIYORUM ÇOKTA MEMNUNUM KAMRESI GÖRÜNTÜSÜ ZATEN FİYATDA ÇOK UYGUN BENCE HİÇ DÜŞÜNME GİT AL HAKLI OLDUĞUMU ANLIYCAKSIN.


    teşekkürler.evet haklısın bende sorduktan sonra aldım zaten telefonu.gayette memnunum.çok hoş bi telefon.çift hat teknolojisi gayet güzel çalışıyor!! üstelik bide 1 yıllık sigorta hediye verdiler. tavsiyen için teşekkürler!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan1761 -- 25 Haziran 2008; 17:50:01 >
  • benimde aklımda bu telefon war ama malum yorumların yarısı çin telefonlarını önermiyor. acaba bu telefonun sorunu warmı yada servisi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pcclock

    benimde aklımda bu telefon war ama malum yorumların yarısı çin telefonlarını önermiyor. acaba bu telefonun sorunu warmı yada servisi?

    gönül rahatlıtlığıyla alabilirsin 'farklı faal' firmasının güvencesiyle alıyosun zaten.yani servis güvencisi gayet güvenilir.yukarda sölediğim gibi 1 yılık kaskosuda hediye zaten.
  • merhaba , bu telefonu kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazabilirmi acaba, bende alıcam ama pek fazla yorum bulamadım internette
  • quote:

    Orjinalden alıntı: graphicdesignerr

    merhaba , bu telefonu kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazabilirmi acaba, bende alıcam ama pek fazla yorum bulamadım internette

    bence çok iyi telefon.çift kart özelliği kusursuz çalışıyo.eksi bi yönünü göremedim henüz.yukardada dediğim gibi rahatlıkla al derim ben..
  • Yaa arkadaşlar yeni aldım ve kutuyu açtığımda inanamadım.. çift batarya, araç şarj cihazı, normal şarj cihazı, data kablosu, kulaklık, 128 mb micro SD.. 7 yıl farklı faal garantisi, 1 yıl cepkask... 80 gr ve çift sim kart... ekranı K750 den daha geniş ve görüntü harika... kargo dahil sadece 285 YTL daha ne olsun..
  • nereden aldınız acaba, ben istanbuldayım.
  • www.ffcell.net adresinden şubelerinin adres ve telefon bilgilerini bulabilirsin.internettede bir çok sitede satışı var ttn d 550 yazıp arat nerdeyse heryerde satışta
  • Ben ereyon dan aldım 12 taksitle cardfinans

    Sinan1761 arkadaşım başlık kısmı değişiyor mu bilmiyorum ama dual sim ve 80 gr ağırlığı eklesen acayip ilgi olur ben şans eseri buldum ve senin de yardımların sayesinde aldım sağolasın :)

    web adresiwww.ttnmobile.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibros -- 7 Temmuz 2008; 14:23:04 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: motanyeri

    Yaa arkadaşlar yeni aldım ve kutuyu açtığımda inanamadım.. çift batarya, araç şarj cihazı, normal şarj cihazı, data kablosu, kulaklık, 128 mb micro SD.. 7 yıl farklı faal garantisi, 1 yıl cepkask... 80 gr ve çift sim kart... ekranı K750 den daha geniş ve görüntü harika... kargo dahil sadece 285 YTL daha ne olsun..


    pardon yaa 512 mb micro SD imiş
  • bu telefon için turkcell gprs ayarlarını nereden bulabilirim?? mig33 yükleyen oldu mu?? gprs e bağlanmaya çalışınca gprs kayıtlı değil diyor bu ne demek??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: motanyeri

    Yaa arkadaşlar yeni aldım ve kutuyu açtığımda inanamadım.. çift batarya, araç şarj cihazı, normal şarj cihazı, data kablosu, kulaklık, 128 mb micro SD.. 7 yıl farklı faal garantisi, 1 yıl cepkask... 80 gr ve çift sim kart... ekranı K750 den daha geniş ve görüntü harika... kargo dahil sadece 285 YTL daha ne olsun..

    merhaba arkadaşlar yeni bir çift hatlı telefon almak istiyorum. araştırdımbaya g.m da bir çok model var ama telefonlarında görüşme sırasında ses problemleri oluyormuş ve tuşlardan çok ses geliyormuş . benim çift hatlı istememim asıl nedeni avea hattımdan mesaj atabilmek . ayrıca konuşurkende ses yüzünden iletişim kopukluğu yaşamak istemiyorum . o yüzden alan arkadaşlarsan bu konu da detaylı bir bilgi alırsam daha rahat olurum alırken şididen teşekkürler..




  • Arkadaşım ben daha önce K750 kullanıyordum.. TTN de ses karşı tarafa K750 ye oranla daha az gidiyor o kesin.. ama anlaşılmayacak kadar az değil.. ama karşı tarafın sesi gayet net geliyor.. hatların kullanımı konuşma olsun mesaj olsun gayet pratik menüler ve media oynatıcı takılmadan hızlı bir şekilde çalışıyor.. benim tek problemim internete bağlanamıyorum.. GPRS kayıtlı değil diyor.. mp4 formatını desteklemiyor ekran 65K, 262K değil.. çok hafif ve kibar bir dizayn yapmışlar.. radyo kulaklıkla çalışıyor ve gayet güzel çekiyor. radyo dinlerken tek tuşla kayıt yapabiliyorsun.. t9 sözlük, java vb.. konularda sorun yaşıyorum şimdilik kuramadım birşey.. tuşların sertliği ve sesi aynı K750 gibi.. biraz sert.. telefonun yanında kırmızı ışık göstermişler resimlerde benimkinde yok acaba olan var mı???
  • hızlı cevap için çok teşekürler . zannedersem ses de biraz sorun yaşacağım izlenimini verdi çünkü benim için çok büyük bir sorun oldu eski telefonlarımda karşı taraf ve ben konuşrken sinir kızırleri geçiriyorduk. herhalde tek hatlı bir telefon alıp 2 telefon taşımaya devam edeceğim ii günler
  • Telefonu alan arkadaşlar biraz daha ayrıntılı bilgi verirlerse mutlu olurum. Anladığım kadarıyla çift sim kart fonksiyonunda bir sorun yok, verimli çalışıyor. Fakat menü hızı, rehber hızı, kamera performansı nasıl, müzik çaları nasıl, java destekliyor mu? Elbette bu fiyattaki bi telefondan çok fazla şey beklememek gerek ama telefonu kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bluninght

    hızlı cevap için çok teşekürler . zannedersem ses de biraz sorun yaşacağım izlenimini verdi çünkü benim için çok büyük bir sorun oldu eski telefonlarımda karşı taraf ve ben konuşrken sinir kızırleri geçiriyorduk. herhalde tek hatlı bir telefon alıp 2 telefon taşımaya devam edeceğim ii günler


    Arkadaşım ses sizin için çok önemliyse K750 yi tavsiye ederim 3 sene kullandım ses ve kamera harika.. operatörler bizleri çift hat kullanmak zorunda bırakmasa hayatta değiştirmezdim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yusufoz48

    Telefonu alan arkadaşlar biraz daha ayrıntılı bilgi verirlerse mutlu olurum. Anladığım kadarıyla çift sim kart fonksiyonunda bir sorun yok, verimli çalışıyor. Fakat menü hızı, rehber hızı, kamera performansı nasıl, müzik çaları nasıl, java destekliyor mu? Elbette bu fiyattaki bi telefondan çok fazla şey beklememek gerek ama telefonu kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...


    Evet çift sim kart olayı gayet pratik bir şekilde çalışıyor.. mesajlaşma ve sesli aramalarda hiçbir problem yok.. menü hızlı ikonlar büyük medya, kişisel, eğlence, yönetim olmak üzere dört gruba ayrılmış.. her grupta dört menü başlığı var.. rehber hızlı yalnız sadece ilk harfe göre arama yapıyor.. mesela Alper için Al yazmaya çalışırsan L harfiyle başlayan kayıtlar geliyor.. kartvizit özelliği var yani bir kayıda 3 tel, email vb özellikler yazabilirsin.. dörder dörder geliyor ekrana.. kamera performansı sonyler kadar ii değil.. samsunglara benziyor flash olmadığı için kapalı mekanlarda kalite düşüyor ama yine de yüzler seçiliyor .. kamera ayarları mevcut ben kurcalamadım otomatik ayarlarla çekim yaptım... müzik çaları çok güzel rengi değişse daha mutlu olurdum (kırmızı yapmışlar).. telefonun içinde jad ve jar mevcut ama ben dışarıdan yükleyim dediğimde jar ve jad ları karta bt ile gönderip açamıyorum.. yani aktar taşı sil gibi seçenekler var ama kur ya da aç yok bilmiyorum belki ben becerememişimdir.. GPRS Kayıtlı Değil mesajı beni biraz huylandırdı.. acaba GPRS olmayan eski model GPRS siz telefonların İMEİ nolarını klonlamış olabilirler mi??

    Bir de kutusunda ve internetteki resimlerde arama tuşlarında yeşil kapama tuşunda ve kenarlarında kırmızı ledler var.. benimkinde bunlar yok sadece mavi fon ledleri yanıyor.. diğer kullanıcılardan bu konuda bilgi alabilir miyim..

    Artı... ttnmobile internet adresinden driverları indirdim ancak vista driver yok data kablosuyla sadece harici harddisk olarak teli kullanabiliyorum.. telefon defterimi pc den nasıl aktaracağım...

    Sinan kardeş nerelerdesin????




  • ewet telefon 'montanyeri' arkadaşımızın anlattığı gibi cihaz gayet kullanışlıdır. o imei kısmına gelince telefonunun arkasında farklı faal firması var.klon cihaz olması imkansız bence.tuş ledleri de orjinal yani bi hata yok merak etme teknolojik durumlardan da pek anlamıyorum ama sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.