Şimdi Ara

TT Yeni Ormancısı Yiğit 'Marshall' Kırdök (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

Orijinalden alıntı: nyph

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

West serverinda karşımada birkaç kere gelmişti zamanında kendisi forumda gördüğüm en iyi jungler hayırlı olsun.

Auspexa qnq da jungler değilmi?

evet oda fena sayılmaz ama forumda ondan daha iyi en az 10 jungler oyuncusu var.

dünyada mı diyecektin

bu ego nedir ya. daha tr turnuvasında iş yapamıyorsun doğru düzgün.geçenlerde de sen nightblue dan daha iyi kha zix oynuyorum demiştin.

iyi jungler kötü takımda iş yapmaz önce onu öğren. iş yapmaktan kastın ne onu anlamadım ama hwa maçında topa 2, mide 1 kill aldırdıktan sonra o top ve mid hala lane kaybediyosa orda suçu başkasında araman lazım. iş yaptığım maç görmeyi çok istiyosan da yükselme ligi finallerini aç izle. yakında weste geçicem zaten neyin ne olduğu o zaman belli olur. khazix konusunda bi şey demiyorum şurdaki kda'ya bak yeter.http://www.lolking.net/summoner/euw/42148673#ranked-stats

Reyiz iyisin hoşsun da kendini Nightblue3 ile kıyaslaman yanlış. Bırak başkaları kıyaslasın seni
    Nightblue3 dediğimiz adam NA çilingiri dümdüz etmiş, asasin jungler oynayan biri. Hoş senin oynayışını pek izlemedim ama sezonun 2. yarısında Nightblue3'yu oddone'ın yerine görebiliriz.

• yiğit geçen sene 17 yaşındayım diyordu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

West serverinda karşımada birkaç kere gelmişti zamanında kendisi forumda gördüğüm en iyi jungler hayırlı olsun.

evet oda fena sayılmaz ama forumda ondan daha iyi en az 10 jungler oyuncusu var.

dünyada mı diyecektin

bu ego nedir ya. daha tr turnuvasında iş yapamıyorsun doğru düzgün.geçenlerde de sen nightblue dan daha iyi kha zix oynuyorum demiştin.

iyi jungler kötü takımda iş yapmaz önce onu öğren. iş yapmaktan kastın ne onu anlamadım ama hwa maçında topa 2, mide 1 kill aldırdıktan sonra o top ve mid hala lane kaybediyosa orda suçu başkasında araman lazım. iş yaptığım maç görmeyi çok istiyosan da yükselme ligi finallerini aç izle. yakında weste geçicem zaten neyin ne olduğu o zaman belli olur. khazix konusunda bi şey demiyorum şurdaki kda'ya bak yeter.http://www.lolking.net/summoner/euw/42148673#ranked-stats

o yüzden mi soloq da millet bronze dan challengera çıkıyor. madem takımın kötü oynama kardeşim.kaybedince böyle takımına bok atacaksan oynama.en kıl olduğum tiptir. böyle takımlarda oynayıp bişey oldu mu takımına bok atan tipler.

edit: kda w/l nin iyi olması seni profesyonel oyunculardan iyi yapmaz.bu aynı burak yılmaz ile ronaldo yu karşılaştırdıkları gibi olur :) teknik olarak evet belki iyi olabilirsin. doublelift in vayne wl si 14/7 misal benim wl 18/5 se ve kda'm dan ondan iyise doubleliftten iyi mi oluyorum yani ben ? nightblue nasıl taşıyor takımı. madem ondan iyisin tr dekileri ekmek etmen lazım diye düşünüyorum ben. westte diamond 1 adamsın sonuçta

edit2: arkadaş katılyorum. inanüstü de oynasan kendini şundan iyiyim vs. demen yanlış kötü izlenim bırakırsın millette. diamondproxa nasıl biz dünyanın en iyi junglerı diyorsak öyle.o adam heryerde herkesden iyiyim meteos noob ben süperim imgod yazsa heryerde egoist deriz ve gözümden düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 13 Şubat 2014; 18:30:49 >

• Hayırlı olsun
  • Konuyu 10-15 yaş arası qnqlar toplanıyoruz olarak değiştirin bari,tüm çocukları toplamışsınız konuya.
  • fotoğrafı var mı merak ettim tipini
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3tt

Team Turquality eSports Club

Merhaba arkadaşlar,

Dün yaşanan gelişmelerden sonra orman rolündeki arayışımızda kadronun daha 15 yaşındaki genç oyuncu Yiğit "Marshall" Kırdök'ü kadromuza kattık.

Takımımıza hoşgeldin Yiğit Kırdök!

Hayırlısı :)
  • Ben bundan 3 yas buyuk muyum simdi ?

Amac:18 yasindayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, forumdan olması güzel. Ama okul işlerini berbat eder, tam da üniversiteye hazırlık aramalarına başlama yaşı. Umarım ikisini bir arada götürebilir.

• TheOddOne 25 ya da 26 yasinda. Her sey yetenek ve zeka ile ilgili, yas ile alakasi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: pgilx

TheOddOne 25 ya da 26 yasinda. Her sey yetenek ve zeka ile ilgili, yas ile alakasi yok.

Hocam aynen öyle 13 yaşında olup naru longb seyesinde oynuyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

yiğit geçen sene 17 yaşındayım diyordu

Benjamin Button mübarek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dünyada mı diyecektin

o yüzden mi soloq da millet bronze dan challengera çıkıyor. madem takımın kötü oynama kardeşim.kaybedince böyle takımına bok atacaksan oynama.en kıl olduğum tiptir. böyle takımlarda oynayıp bişey oldu mu takımına bok atan tipler.

edit: kda w/l nin iyi olması seni profesyonel oyunculardan iyi yapmaz.bu aynı burak yılmaz ile ronaldo yu karşılaştırdıkları gibi olur :) teknik olarak evet belki iyi olabilirsin. doublelift in vayne wl si 14/7 misal benim wl 18/5 se ve kda'm dan ondan iyise doubleliftten iyi mi oluyorum yani ben ? nightblue nasıl taşıyor takımı. madem ondan iyisin tr dekileri ekmek etmen lazım diye düşünüyorum ben. westte diamond 1 adamsın sonuçta

edit2: arkadaş katılyorum. inanüstü de oynasan kendini şundan iyiyim vs. demen yanlış kötü izlenim bırakırsın millette. diamondproxa nasıl biz dünyanın en iyi junglerı diyorsak öyle.o adam heryerde herkesden iyiyim meteos noob ben süperim imgod yazsa heryerde egoist deriz ve gözümden düşer.

Kendi takım arkadaşlarına bile flame yapan bir adam.Şurda yazılanları görüpte bu adamla aynı takımda kim oynamak ister acaba ? Forumda mesajlarını takip ederseniz hiçkimseye en ufak saygısı olmayan bir insan kendisi dışında herkesi küçük görüyor sürekli.Pskolojik sorunları olduğunu tahmin ediyorum kendisinin.Allah acil şifa versin umarım düzeltir kendisini.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.