Şimdi Ara

TT Yeni Bina İzmir Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Telekomda 100 200 mb 500 600 civarında bulabilirsin.Karsiyaka pazar yerinin orda turk telekom genel merkez var oraya git tarifelere bak.yuz yüze müşteri temsilcileri ile görüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komşum Yalı mahallesinden selamlar🙋🏼‍♂️ 1 sene zarfında netman fixnet gigaspeed merkürnet netbone ve son olarak netservices kullandım.Netbone İstanbul merkezli olmasına rağmen kusursuz bir hizmet sağladı kullandığım dönemde tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cg-TR83 -- 26 Ağustos 2024; 22:59:18 >
  • cg-TR83 kullanıcısına yanıt

İmbatlı mahallesinden selamlar hocam 🙏🏽🙂 netbone ve netspeed arasında kaldım superboxun bitimine yakın ikisinden birine başvuracağım, netspeed aylık ekstra 30₺ indirim sağlıyormuş kodla üye olundugu vakit netboneyi pek araştırmadım aslında bağlantısı stabil miydi? Hiç kesintiler yaşadınız mı? Aktivasyon ücretlerine baktığım zaman netspeed sadece 500₺ alıyor onu da 2 taksit şeklinde ödeyebiliyoruz. Netbone da durumlar nasıl acaba.

Netbone inceledim fiyatları daha düşük 400+400 ilk kurulum ve aktivasyon ücreti alıyor, ama yer altı firması gibi geliyor sayfası güvenemedim gibi.

• Kömür madeni işletmesi mi bu?TT Yeni Bina İzmir Tavsiye  İss firması.

TT Yeni Bina İzmir Tavsiye

TT Yeni Bina İzmir Tavsiyebgp.he.net
    AS48814 Netbone Telekomunikasyon A.S. - bgp.he.net
    https://bgp.he.net/AS48814

• Netspeed de kullandım alaçatıda o zamanlar çok iyiydi allah var sonradan bozdular.Bu adreste 3 ay kullandım netbone.10 saniye kesintim olmadı yalan yok.Ben çok memnun kalmıştım.Netspeed yerine tercih ederdim açıkçası.Bu arada @HesaplıBilgi secereyi dökmüş TT Yeni Bina İzmir Tavsiye 

Netspeed başvurucam sanırım 😅 o secereden sonra 😅

• SAVİTAR kullanıcısına yanıt

Hayırlısı hocam :))

TT Yeni Bina İzmir Tavsiye 

• Teşekkürler 🙏🏽 Sonuçları paylaşırım.

• Selamlar herkese bende gaziemir sarnıçta oturuyorum burada fiber yok maalesef uygun fiyatlı bir iss arıyorum netbone biraz pahalı geldi diğerlerine göre gigaspeed ve netgsm düşünüyorum ama önerebileceğiniz başka iss var mı acaba ?

• Güncel , netspeed geçicem.

• SAVİTAR kullanıcısına yanıt

fixnet fiber kurulum üçreti almıyor

• Netservices tavsiye ederim. İzmir Bayraklı'da 100 mbit fiber kullanıyorum. İzmir pop noktası olması sebebiyle ping konusunda oldukça iyi. Cs'de 38, fifa'da 46, valorantta İstanbul serverı 10-14, almanya serverı 40-48 arası ping alıyorum.

Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hız konusunda hiç problem yaşamadım. Bakım nedeniyle gece geç saatlerde( gece 3 gibi) 1 defa kesildi, onun dışında 0 kesinti. Tavsiyemdir.

• Özellikle ping önemli ise İzmir'de pop olan firmaları tercih etmeye çalışın zira farklı illerde bulunan firmalardan hizmet aldığınızda +10 ms ve çok saçma routingler görebilirsiniz.

Türktelekom
    Netspeed
    Merkürnet
    Türknet
    Vodafone

• NewsTR kullanıcısına yanıt

TT bölgesel bir kampanya yapmış sanırım eğer uygun olursa tt geçerim kafam rahat olur , ya da netspeed olucaktır .

• Hangi iss bağlattınız acaba?Bende bu ara araştırıyorumda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TT Yeni Bina İzmir Tavsiye

TT Bölgesel olarak bana bu fiyatları sundu arkadaşlar netspeed 499₺ 6 ay fiyat garantisini veriyor sonra zamlar gelir sizce netspeed mi bağlatmalıyım yoksa 15 ay taahhütlü TT mı geçeyim 200mbit düşünüyorum?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.