Şimdi Ara

TT Kendi Kendine Servis Abonesi Yapmış !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefona bir baktım bu mesaj gelmiş:

Hemen uygulamadan girdim baktim 6 aylık paket tanımlı 17 TL görünüyor görünüyor iptal ettim:

TT kendi kendine ne yapıyor ? Başına gelen var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1 2 kez uygulamadan teklif etmişlerdi kabul etmemiştim. Daha farklı teklif edilme yolu varmı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin hocam benim gibi hiçbir şeye tıklamadan da yaparlar.

2. Mesajda ücretsiz servis iptal edildi falan diyorda ne zaman tanımladılar ? Ne hediyesi ? ne oluyoruz ? Uygulamada neden ücretli görünüyor ? hiç bir bilgi yok.

Ne saçma salak işler bunlar ya! Kan beynime sıçradı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UranosOrc kullanıcısına yanıt
    Mh ara sor bakalım ne zaman hangi yolla tanımlanmış.

• Bana da gece tanımlanmış. Güncel faturaya da 13.79 mu ne yansımış. Genel bir sorun oldugunu farkettim. Hiç sesimi cikarmadim,fatura kesim gününe 5 gün kala kıyameti koparacagim iptal ettirecegim.

Forumda konusunun açılacagini da tahmin etmistim. Sistemleri edevlete uyumlu hale getirecegiz diye ugrasirken sistemleri bozdular,isteyen istedigi tarifeye de geçebiliyor web sitesindeki online işlemlerden. Aramızda kalsın milletvekili tarifesine geçtim,isteyen varsa geçsin.
    Acaba dedim milletvekili tarifesini kullananlara mı otomatik tanımlanıyor bu arayanibil plus. Ondan mı oldu acaba dedim,neyse kalsın fatura kesimine yakın konuşmaya karar verdim. Turktelekom.com.tr online işlemlerden girin,bütün tarifeler herkesr açık,istedigini seç taahhut ver.

• @Jazzalyn @Mobil Uzman
    Müşteri hizmetlerini aradım:
    -Faturalıya gelen müşterilerimize ilk ay ücretsiz tanımlanıyor.
    -Faturanıza herhangi bir tutar yansımayacak.
    Denildi fakat:
    +Hediye verildiği neden mesajla bildirilmiyor ? Daha geçen gün kontrol ettim hiç bir şey yoktu hattın üstünde.
    +Paketi bilmesem/fark ettirmeseler hediyenin devamı neden 6 aylık 17 küsür tl ile devam ediyor ? Neden otomatik durdurmuyorlar ?

gibi soruların cevabı tabi ki yok/verilmiyor.

Konuyu okuyan benim gibi operatör cahili arkadaşlar varsa:

Yeni hat taşıyanlar kontrol edip iptal etsin. Unutur görmezseniz hediyenin hemen arkasından 6 aylık paketi aldıracaklar.

Resmen insanlara kazık atıp çağrı merkezlerinde yoğunluk oluşturuyorlar. Bunlar hep kendi kendilerine attıkları kazık. Sonra çağrı merkezi personel giderleri diye rere rörö cıyaklıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UranosOrc -- 2 Haziran 2019; 12:38:29 >

İyide madem hediye onun ücretsiz olduğunu bildir yani.

Neyse...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arayanıbil Plus 1 aylık abonelik ilk ay ücretsiz,1 ay deneyince otomatik iptal oluyor ben onu kullanalı 4 ay oldu.
    Benim dedigim bana 6 aylık tanımlamışlar dün gece bana. Hatta huawei çekilişi hakki vermişler.
    Sistemsel hata büyük ihtimal. Ya biri içerden Turk Telekoma sabitaj yapıyor,yada siatemi çökettiler bişey denerken.
    Bakın bu gece 23:30 civarı oldu. Ben medaj atmadım,istemedim. Kendileri bilir ben ucretsiz kullanmasını bilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Arayanıbil Plus 1 aylık abonelik ilk ay ücretsiz,1 ay deneyince otomatik iptal oluyor ben onu kullanalı 4 ay oldu.
    Benim dedigim bana 6 aylık tanımlamışlar dün gece bana. Hatta huawei çekilişi hakki vermişler.
    Sistemsel hata büyük ihtimal. Ya biri içerden Turk Telekoma sabitaj yapıyor,yada siatemi çökettiler bişey denerken.
    Bakın bu gece 23:30 civarı oldu. Ben medaj atmadım,istemedim. Kendileri bilir ben ucretsiz kullanmasını bilirim.

Hocam sizin bu durumun sizce Cuma günü olan çökme ile alakası var mıdır ? Bu web üzerinden tarife değiştirme problemi Cuma günkü çökme ile mi başladı ?
    Ben TT ye geçtim ayarı bozuldu operatörün Maşşalllah dediğim 3 gün yaşamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UranosOrc -- 2 Haziran 2019; 12:58:59 >

Tarife seçenekleri ekranı durumu daha önce vardı,4 gün önce de vardı. Arayanıbil plus ise cumartesi 23:30 civarı. Güncel faturaya yansımasa hediye diyecegim de yansımış ama.
    Ayrıca 6 ay x 1 GB hediye internet tanımlanışlar arayanıbil plus hediyesi olarak. 6Gb internet 15 TL kazık degil ama ihtiyacım yok. Ben 19 Nisanda arar iptal ettiririm. Çünkü mesaj yazmadım göndermedim tanınlanması için.
    Cuma günü mail attım sistwm çökünce şebekeler gidince. Aradılar,bastım fırçayı 5 saat şebeke olmaması ne demek dedim. Hadi 30 dakika olur ama 5 saat beni arayanlar ulaşamadıysa ticari zararımı karşılamak zorundasınız dedim. Telafi etmeniz lazım dedim.
    Dedim acaba bedavaya mı verdiler ama güncel faturaya yansımış.

• banada yaptı hemde hiç mesaj falan gelmedi aradığımda ise 1 ay ücretsiz falan salladı ücretsiz olabilir benim rızam olmadan ücretsiz bile olsa hiçbişeye abone yapamazsınız dedim btk ya şikayet ettim 1 hafta sonra tt özür dileyerek haftalık 5gb hediye verdi

• Btk sikayetvara sikayet edin bunlari. Borclari cok tabi bunlara basvurmsular yazik.

• diğer operatörlerde ilk açıldığında hat 1 ay ücretsiz verip iptal ediyor

ücretsiz 1 ay deneme kampanyası var zaten
    bireysel.turktelekom.com.tr
    ArayanıBil Plus Deneme Kampanyası > Faturalı > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/Faturali/arayani-bil-plus.aspx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.