Mevlüt Dinç yapmış 3D gorunuyu. Icanfootball ın yapımcısı ayrıyetten İstanbul kıyamet vaktınınde uretıcısıdır.
quote:Orijinalden alıntı: 0RK quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: turbokerem55 KALE ARKASINI ÖYLE OLUCAĞINI SANMIYORUM BASIN falan da olucaktır Premier lig maçı hiç mi izlemedin ? Kale arkasında basın ? basın dediğim fotoğrafçılar filan
skorboard da oynayan goruntuye baktınız mı stadın içinde (anımasyon) cocuklar filan var.o acaba tanıtım filmi mi:)
quote:Orijinalden alıntı: two_face skorboard da oynayan goruntuye baktınız mı stadın içinde (anımasyon) cocuklar filan var.o acaba tanıtım filmi mi:) o ttoyun nun reklam filmi buda stadyum turlaru ama sadece iki tane var http://www.wantastadiumtour.com/index.asp
quote:Orijinalden alıntı: ilkerinanç iyimiş la.stadın neresine oturursan nasıl görünür az çok anlaşılıyor gibi. İfadenini unutmuşsun hacı.
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador Maraton en ön sol. Şeref tribünü. Maraton üst kat en ön. Maraton üst kat en arka. Köşe gönderi en ön. Köşe gönderi orta. Köşe gönderi üst kat en ön. Köşe gönderi üst kat en arka. Kale arkası en ön sol. Kale arkası orta. Kale arkası üst kat en ön. Kale arkası üst kat en arka. link versenize
İlk mesajda verilen link yukarıdaki görsellerdeki gibi gezilebiliyordu ama değiştirmişler yerine panoroma koymuşlar