Bildirim
Tsunaminin Genliği Artar Kaynak: Meb (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yalnız cidden genliğin artması hiç mantıklı değil. hem dalgalar yavaşlıyıcak hem de enerjisinin bir kısmını kıyıya ulaşana dek kaybedicek. mekanik dalgalarda genlik enerjinin ölçüsüydü. hangi mantıkla genlik artar _____________________________ -
hız artar diyodu soruda yanlış o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende yalnız 2 yaptım ama bizim yanlşmış tsunami dalgasnda durum farklıymış bu soruyu doğru yapanlarda yemin ediyorum konuyu bilmiyordur tahminen yapmşlardr ygs deki gibi moktan bi fen oldu yine bilen bilmeyen birbirine karıştı
kaynak olarak meb kitabı 10.sınıf 204. Sayfa okuma parçası sayfanın alt köşesini gösterenler hatim mi etti kitaplarıda biliyolar sanki o kısmı ezberlemişte ordan yapmş sallamşlar tutmuş işte
Su dalgası konusuna çalışanlar yalnız 2 yaptı ş....z bi kurum geldi emeğmizi hiç etti
Hay
vevap 1-2? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: sessizsimetri
Bende yalnız 2 yaptım ama bizim yanlşmış tsunami dalgasnda durum farklıymış bu soruyu doğru yapanlarda yemin ediyorum konuyu bilmiyordur tahminen yapmşlardr ygs deki gibi moktan bi fen oldu yine bilen bilmeyen birbirine karıştı
kaynak olarak meb kitabı 10.sınıf 204. Sayfa okuma parçası sayfanın alt köşesini gösterenler hatim mi etti kitaplarıda biliyolar sanki o kısmı ezberlemişte ordan yapmş sallamşlar tutmuş işte
Su dalgası konusuna çalışanlar yalnız 2 yaptı ş....z bi kurum geldi emeğmizi hiç etti
Kardeş öncüller neydi sen yalnız 2 yaptın ?
1- Genliği artar
2-Frekansı değişmez
3-Hızı artar
Cevap 1-2 değilim ? Eğer compton saçıma sorusuda 1 lamda ve 0.8 ise fuul gelme iht var fiziğin foruma göre 3 soruda çelişki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı