Şimdi Ara

Tsubasa mı, messi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Tsubasa mı, messi mi ?

(En Son Oy Tarihi: 15.7.2015)
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

quote:

quote:

quote:

quote:

tabikide captain tsubasa bikere messiyle karşılaştırılması bile abes messi kim oluyor?

Tsubasa' Misaki'nin ve Wakabayashideki tek gol kralı Daha sonra yaşadığı yer olan Okinawa'da gol kralı oldu messinin tek gol kralı olduğu yer ispanya
    bikere takımın başında Koç Kira var ve tsubasa Kaplan Şutunda usta messi sadece topa şut vuruyor .Toho Kulübü'nün koçu Bay Kitazumeye gelse ve messi deseki takıma girmek istiyorum yedek bile olamaz.ancak yalvarması lazım tsubasanın seviyesine ulaşması için takımın tüm üyelerini geçip Wakashimazu'ya da bir gol atabilmesi lazım ozaman kadroya alınır belki ama tabi imkansız. tsubasa bunları yaptı ve final maçında Nankatsu'ya karşı bile oynadı ve Akamine'nin özel vuruşundan ilham alarak Kaplan Şutu'ndan başka bir ölümcül şutu olan Raijuu Shoot da biliyor kısacası messi tsubasanın yanında bir hiç ayrıca tsubasa Toho Kulübünde burslu oynayabilen tek futbolcu

SEN HYUGAYLA TSUBASAYI KARIŞTIRMISSIN TSUBASA AŞIRTMA ŞUTUNDA USTA KAPLAN ŞUTU VE RAİJUU HYUGANIN. TSUBASA TOHO'DA OYNAMADI HYUGA OYNADI.(TEKLİF EDİLDİ TSUBASAYA)

AĞZIMI BOZDURMA HYUGA KAPLAN ŞUTUNU TSUBASADAN ÖĞRENDİ HYUGA TOHODA BOK OYNADI BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ

LAN ADAM AKILLI KONUŞ YANLIŞIMIZ VARSA ADAM GİBİ DÜZELT. KLAVYE DELİKANLISI SENİ.

Tsubasa mı, messi mi ?

SEN GIDERKEN BIZ DONUYODUK

KES LAN BİŞEY BİLDİĞİN YOK ÖTÜYOSUN BİDE.

HYUGANIN KAPLAN ŞUTUNU KİMDEN ÖĞRENDİ HATIRLAYAMADIM ŞİMDİ AMA OKİNAWADA ÇALIŞTIĞINI ÇOK NET HATIRLIYORUM.

BU DA HYUGA TOHO.

Tsubasa mı, messi mi ?

ÖMRÜNDE NE İZLEMİŞSSİN NE MANGASINI OKUMUŞSSUN BURDA ATIP TUTUYOSUN. CAHİL HERİF SENİ. BİLMEDEN DE ÖTME BİDAHA.

OLUMNEDİYON?

• abi konya bakarmısın
  • upupupupupu seçim öncesi büyük seçimi yapın
  • Zamyatin kullanıcısına yanıt
    LAN DAHA BİŞEY BİLMEDEN KONUŞUYON. 14 YAŞINDA BEBESİN BİDE BANA LAF YAPIYODUN
  • quote:

LAN DAHA BİŞEY BİLMEDEN KONUŞUYON. 14 YAŞINDA BEBESİN BİDE BANA LAF YAPIYODUN

Olum me diyon sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.