Şimdi Ara

TSOFT Eticaret Sistemini Kullananlar, Paylaşım Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, beni bir başka E-ticaret konusundan bilenleriniz mevcuttur. Gayet kontrollü ve başarılı bir şekilde kiralık eticaret yazılımları hakkında paylaşım ortamı oluşturabiliyoruz DH bünyesinde.

    Bu konuda TSOFT Eticaret sistemini kullanan ve kullanmayı düşünen insanlar için paylaşımlarda bulunmak ve yardımlaşma sağlamayı hedefliyoruz.

    TSOFT nasıldır? TSOFT'un sorunları var mıdır? TSOFT şikayetleri nelerdir? TSOFT'un diğer eticaret paketlerine göre avantajları nelerdir? TSOFT'u tavsiye eder misiniz, kullanıcı yorumlarınızı paylaşır mısınız? Bu gibi sorulara cevaplar arayacağız.

    PAYLAŞIMDA BULUNMADAN ÖNCE OKUMANIZI RİCA EDİYORUM!

    Önemli 1 ) Bu konu TSOFT kullanıcıları birbirine destek olup, birlikte hareket edebilsinler ve fayda görsünler diye açılmıştır.

    Önemli 2 ) Bu konuda kendi altyapısının reklamını yapmaya çalışan, fırsat bu fırsat diyerek rakibini kötülemeye çalışan mesajlar bilgi kirliliği yapmaktadır ve silinmektedir. Yöneticiler de bu konuda sağolsunlar yardımcı olmaktadırlar. Kasıtlı olarak rakip karalama ve reklam yapma hevesi olanlar başka konu açsın kendine.TSOFT kullanıcılarına fayda sağlamayacak söylemleri olmayan, fırsatçı zihniyetler lütfen konudan uzak dursun.

    Önemli 3 ) Sistemde olmasını istediğiniz, eksik gördüğünüz özellikleri paylaşabilirsiniz. Zamanla bu eksiklikler giderildiyse, bu mesajlarınızı düzenleyerek mesajınızın karşısına "giderildi" şeklinde mesajlarınızı eklemeyi unutmayınız ki insanlar doğru bilgilensin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 22 Nisan 2015; 15:30:25 >







  • Arkadaşlar ilk sorularımı sormak istiyorum.

    1) TSOFT fiyatları rakiplerine göre biraz fazlaca duruyor. Özellikle ek trafik ücretleri ve sınırlı olarak belirtilen hosting alanı hakkında fikir ve deneyimleriniz nelerdir. Yayınlanan ürün adetleri ve ziyaretçi trafiğine göre kullanım maliyetlerini merak ediyorum. Kendi kullanımlarınızdan ortalama bir bilgi verebilir misiniz.

    2) Özellik geliştirme konusunda aktif görünüyor Tsoft fakat kendi bloglarında bahsedilen ürünler hemen yayına geçiyor mu? Ya da bu özellikler tüm paketlere ekleniyor mu? Ek maliyeti var mı?

    3) Müşteri destek sistemi nasıl? Taleplere cevap verme süreleri ne durumda. İstediğiniz talebin makul olup olmadığı, eğer makul ise hayata geçirilme süresi ile ilgili bilgi verilip verilmediği merak ettiğim bir konu.
  • codeis7 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Şu anda kullandığınız sistemin adını verebilirsiniz elbetteki. Bazen sırf kendi sistemlerinin reklamını yapmak için konuyu işgal eden, "kendini akıllı, milleti sorgulamayan ve kolayca kandırabileceği insanlar" olarak gören sivri zekalılar çıkıyor. O mesajlar sebebi ile konuya katılımları sık eliyoruz.

    Diğer bir konum İdeasoft kullanıcıları için açtığım konudur ki, bu alt yapıyı kullanmaktayız.

    İdeasoft ile ilgili konuyu incelemek isterseniz tıklayın >> İdeasoft Kullanıcıları Paylaşım Konusu
  • Eticaret XML entegrasyonu kullanıcılarının paylaşımda bulunduğu konumuzu da takibe alınız Eticaret XML Entegrasyonu Kullanıcıları
  • ticimax kullanan 2 firmadan xml aldım opencard kullanıyorum ama entegrasyonu bir türlü yapamadık yardımcı olursanız sevinirim 05323772317 WhatsApp tan yazablirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.