Şimdi Ara

TSK yerli ve milli bulut sistemine geçiyor: İmzalar atıldı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben de senin aklından ve fikrinden zorun olduğunu söyleyebilirim. İbrahim Tatlıses kendisine yöneltilen ukala sorulara çok güzel cevap vermişti "Urfa'da Oxfort vardı da biz mi okumadık" demişti.

Memlekette üniversite sayısını bırak daha düne kadar okul okuma zorunluluğu beş seneydi.

Türkiye'de toplamda 208 üniversite varmış.

Amerika'da yaklaşık 5300 adet üniversite varken Amerika'da ki üniversitelerin ya da dünya genelinde olan onbinlerce üniversitenin hepsinin mi öğretimleri mükemmeldir?

Bu memleketin insanı yapılan çalışmalar ile daha da çok okuyacak hiç merak etme. Bu daha başlangıç.

Ben mükemmel ülke mi olacağız dedim? Bizim insanımız okumasın mı? Önce ki neslin ilkmektep mezunuydu da sen de mi ilkmektep mezunu olma durumunda olcan kardeş?

Üstte yazmışsın:"türkiyedeki üniversitelerin hepsinin eğitim kalitesi berbat"

Halkımızın okuma okutulma isteği zoruna mı gitti?

Sen iyimisin?

Misal: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti üniversitelerini sınırlı sayıda ülke tarafından tanınan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde günümüzde; 20'si yerel merkezli, 6'sı yurt dışı merkezli toplam 26 eğitim veren üniversite ve 2'si meslek okulu olmak üzere 28 aktif yükseköğrenim kurumu bulunmaktadır.

• silistreli kullanıcısına yanıt

Bırak Oxfordu, Urfa'da ortaokul vardı ama kıro okumadı!

• Yerli milli diye diye Pardus'u çöplüğe atanlar değil mi bu işlere soyunanlar. Birkaç gündür heykel meykel deyip sağa sola fena hücum ediyorlar. Pardus işletim sistemini başlatıp belli bir noktaya getirenler de o heykelci dediğiniz adamlardı. Heykel deyip sanki başka hiçbir icraatı yokmuş gibi, basıt ve iğrenç bir demagoji yapıyorsunuz. Sizinkiler onların başına (TÜBİTAK) hayvanat bahçesinin müdürünü atamıştı... Doğal olarak bu kadar seviyesiz bir davranışa muhatap olmayı kabul edemeyip projeden ayrılmıştı mühendisler. Şimdi öyle bir kadroyu bir araya getirmek çok ama çok zor.

Evet TÜBİTAK a başkan olarak hayvanat bahçesi müdürünü atayana kadar bahçeye bir heykel yapsaydınız memlekete daha fazla hayrınız olurdu.

• Erzurum lu E kullanıcısına yanıt

Takıl kafana göre, boşver sen.

Bak ne güzel insanımız okumaya başladı.

Çok çalışıldı çok yatırım yapıldı son 30 senedir bu okullaşmaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tabi tabi canım. Üniversitelerimiz dünya sıralamasında zirvelerde, eğitim kalitemiz öyle bir arttı ki Almanya bile kıskanıyor bizi.(!) Okuduk okuduk, bina okuduk. Birkaç milyon boş beleş üniversite mezunu yetiştirdik, işsiz güçsüz dolaşıyorlar ortalıkta. İş bulanlar da mühendis ve öğretmen olanlar da dahil ve şanslılarsa BİM 'de asgari ücretle kasiyer ancak olabiliyor. Bence siz kendinizi avutmaya devam edin! Her şehir yetmez her ilçeye, her köye üniversite açın. Eğitim kalitesi beş para etmese de sonuç sıfır olsa da okullaştık çok çalıştık dersiniz.

Son 22 seneye dikkat, kıskananların, çekemeyenlerin olması akla ziyan.

"Oku baban gibi ilkmektep mezunu olma"

Kalite lafını mazaret olarak söyleyenlere inat okuyun gençler, okuyun insanlarımız.

Geri kafalı olmayın, erişebildiğiniz alabildiğiniz her akademik dereceyi alın.

Bu kafalılar yüzünden 20. yüzyılda ki halimiz belli. Önümüzde ki yıllar siz gençlerindir.

Sana demiyorum, okuma sevdalılarına hitap ediyorum.

O kadar okudun okuduğun üniversiteyi bi adam edemedin.

Neden edemedin?

Yukarı da yazmışım tekrar yazayım sen kafana göre takıl.

Gençlerimiz akıllıdır.

Son 22 seneye dikkat

Bir dönem işsiz kalacakmış insanımız da onu sebep gösterenlere rağmen okuyun. .

Bunun yazısını okuyan insanımız varsa aman ha.

Devlet insanımız için o kadar eğitim ve öğretim yatırımı yaptı yapmaya da devam ediyor.

Tüm imkanlar devletçe vatandaşının hizmetine sunulmuş

Almanya örnek ise Almanya'yı evde yatarak mı yakalayacağız?

Vallaha mı? Bak benim mesajıma alıntı yapmışsın!

Bir de kimin geri kafalı olduğunu bu konuyu okuyanlar iyi anlar. Sen kendini parçalama, alt alta post girerek boşuna yorulma.

Okuma düşmanları neden var ülkemizde?

Okuma sevdalıları bunları yensinler bence

Son 22 seneye dikkat.

Çok ileri kafalı çok.

• Lan erzrumspor Türkiye Üniversiteler ülkesi oldu.
    Son 22 seneye dlkkat

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.