Şimdi Ara

TSK'dan Anlamlı Video; VATAN İÇİN ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
3
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar gencecik can topragin altinda istedigi kadar kendi ordulari tanklari ucaklari olsun hicbiri insan canindan onemli degil keske bu kadar can topragin altina girecegine su savas makinalari girse de artik kimse olmese yeter artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan için ayrı baştakilerin zevki için ayrı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

quote:

quote:

Gaz almak veya gaza getirmek icin hazirlanmis belli ki. Bu kadar sehidi verip boyle bir video sacma olmus benim dusuncem bu.

Video şehitlerden önce hazırlandı, kara kuvvetlerinin yıl dönümü olan 28 Haziranda belirli yerlerde gösterilmişti.

Her sene sehit veriliyor neden bu seneye bagladin?

"Bu kadar şehidi verip", derken bu seneyi kasttetiniz bana göre zaten son 3 yıldır pek şehıt vermedik son 1 aydır sürekli veriyoruz.

Bana bu videoyu savunduğun için istediğini anla daha da sana yorum yapmıyorum. Videodan etkilendiğin belli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gaz almak veya gaza getirmek icin hazirlanmis belli ki. Bu kadar sehidi verip boyle bir video sacma olmus benim dusuncem bu.

Video şehitlerden önce hazırlandı, kara kuvvetlerinin yıl dönümü olan 28 Haziranda belirli yerlerde gösterilmişti.

Her sene sehit veriliyor neden bu seneye bagladin?

"Bu kadar şehidi verip", derken bu seneyi kasttetiniz bana göre zaten son 3 yıldır pek şehıt vermedik son 1 aydır sürekli veriyoruz.

Bana bu videoyu savunduğun için istediğini anla daha da sana yorum yapmıyorum. Videodan etkilendiğin belli.

Videodan etkilendiğimden değil, aile fertlerimin TSK'nın içerisinde bulunmasından ve geçmiş boyumdan olanların vatan uğrana şehit verdiğimden savunuyorum.

• bu videodaki profsalar neden şehit veriyoz arkadaş karışında kafası yıkanmış mal a bağlamış elinde silah normal bi vatandaş var o zaman hepsini öldürgeç bitene kadar olagan üstü hal ilan et ozman
  • Yok vatan için ayrıymışta baştakiler için ölmezmiş, yok efendim emperyalistlerin kirli oyunu falan filan. Korkağım demiyor da! Ulan mesnetsiz baştakini değiştirip,emperyalistin oyununu bozmak da senin elinde neden oturup bir yerlerini büyütüyorsun madem.
  • vatan nerde ben göremiyorum gören varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper.5556

vatan nerde ben göremiyorum gören varmı?

Olmayan göremez.

• Orduyu dağıtanlara sormak lazım neyin ne olduğunu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.