Şimdi Ara

TSG 1899 Hoffenheim Kariyerim [FM13]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tarihimiz ;

Hoffenheim Almanya'nın en küçük bölgelerinden birisidir. Öncelikle köy olan Hoffenheim şimdi Zinsheym şehrinin bölgesidir. Toplam üç bin nüfuslu bu bölgenin temsilcisi 1899 yılında kuruldu. Uzun yıllar bu kulüp Almanya'nın en zayıf takımlarından oldu. En iyi derecesi 6. ligde yükseliş yapması ile belirtilebilecek "Hoffenheym" hiç kimsenin dikkatini çeken bir futbol takımı değildi.[1] 1989 yılında "Hoffenheim " in durumu biraz daha kötüleşti. Öyle ki, kulüp 6. ligden da düştü. Bu küçük bölgenin temsilcisinin taraftarlarına ağır bir darbe oldu. Zaten çoğu zaman mağlup olan kulübün neredeyse dağılacağı bekleniyordu. Fakat bu arada mucize yaşandı. Hiç kimsenin beklemediği bir anda ünlü milyarder olan Ditmar Hoppa takımı satın aldı. Hoppa ise ciddi yaklaştı. Hemen kulübün stadyumunu tamir ettiren hoppa ilk olarak yeni toplar ve egzersiz cihazları için 10 bin Alman markı ayırdı. Bununla birlikte, futbolcuların maaşı, altyapı ve diğer sorunların çözülmesi kısa sürede sonucunu verdi. Aynı zamanda "Hoffenheim " yeniden 6. lige yükseldi.[2] Öyle ki, taraftarlar tarafından "HOPPenheym" olarak adlandırılan kulüp bu liginde de şampiyon oldu . Bundan sonra takım bir süre yukarı lige adapte olmaya çalıştı. Birkaç yıl 5. ligde mücadele kulüp XX. yüzyılın sonlarında gelişmelere ayak uydurmaya çalıştı. 1999/2000 sezonunda 5. ligde mücadele eden "Hoffenheim " üç yıl sonra, yani 2002 2003 yıllarında Almanya'nın sayıca 3. ligi sayılan Regional Lig'de mücadele etme hakkı kazandı.

Stadyumumuz ;

Amacım : İlk yıl üst sıralarda bitirmek , ikinci yıl avrupa kupalarına gitmek ve 3. yıl Şampiyonlar ligine gitmek.

• takip , arada sırada göz gezdiririm
  • Takip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadrom ;  TSG 1899 Hoffenheim Kariyerim [FM13]

Aldığım 2 oyuncu var. Darida 2,3 m euro ya ve Lisandro ise 8 m € ya.

Buda siftah maçım ligde ilk maç Dortmund deplasmanı bakalım kaç yiyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 20 Mayıs 2013; 11:52:22 >

• 6. hafta itibari ile :

Dortmund 2-0 Hoffenheim
    Hoffenheim 1-1 Nünberg
    Fürth 1-3 Hoffenheim
    Hoffenheim 1-0 Gladbach
    Hamburg 2-1 Hoffenheim
    Hoffenheim 1-3 Stutgart

Hamburg ve Stutgart maçlarında gollerim sayılmadı onlar gol olsa daha farklı olabilirdi. Polanski sakatlandı ve sol bek sağ beklerimden istediğim verim gelmedi bütün golleri kanatlarımdan yedim.

Puan durumu :

Sıradaki 5 maçım :

*Mainz - Hoffenheim
    **Hoffenheim - Düsseldorf
    Hannover - Hoffenheim
    **Hoffenheim - Werder Bremen
    *Freiburg - Hoffenheim

Bu 5 maçtan 8 puan çıkartmak istiyorum bakalım . İki yıldızlılar galibiyet , tek yıldızlılar beraberlik . Genel olarak zevkli geçiyor. Hedef ilk 7 içine girebilmek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 20 Mayıs 2013; 11:52:35 >

• [simage]http://p1305.hizliresim.com/19/m/n6qs5.png[/ismage]

Mainz 0-0 Hoffenheim
    Hoffenheim 4-2 Dusseldorf
    Hannover 2-2 Hoffenheim
    Kaiserslautern 2-2 Hoffenheim
    Hoffenheim 2-1 Werder Bremen
    Freiburg 3-1 Hoffenheim

3 stoperim sakatlandı biri döndü Allahtan . Kupada penaltılarda 2-1 yenildim ve elendim. Ligde hemen hemen istediğim yerlerdeyim fakat Freiburg yenilgisi çokkk kötü oldu. Kafadan 3 puan gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 20 Mayıs 2013; 11:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Mainz 0-0 Hoffenheim
    Hoffenheim 4-2 Dusseldorf
    Hannover 2-2 Hoffenheim
    Kaiserslautern 2-2 Hoffenheim
    Hoffenheim 2-1 Werder Bremen
    Freiburg 3-1 Hoffenheim

3 stoperim sakatlandı biri döndü Allahtan . Kupada penaltılarda 2-1 yenildim ve elendim. Ligde hemen hemen istediğim yerlerdeyim fakat Freiburg yenilgisi çokkk kötü oldu. Kafadan 3 puan gitti.

hocam transfer sezonunda genk den Kolibaly diye bir stoper var 3.5 m ye alabilirsin. 91 li olması lazım yararlı olur senin için
    Edit:Hocam fm 2013 olduğuna emin misin arayüz 2012 gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talerk -- 19 Mayıs 2013; 2:33:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Dellepier den çoook yüksek verim alıyorum + olarak yedekte de 2 stoper var (Yeni aldığım 7 hafta sakatlanmıştı) birde kirada var bu yıl stoper alacağımı sanmam. Football Manager Classic oynuyorum teması 2012 ise bilemem hocam oyun FM13.
  • quote:

Hocam Dellepier den çoook yüksek verim alıyorum + olarak yedekte de 2 stoper var (Yeni aldığım 7 hafta sakatlanmıştı) birde kirada var bu yıl stoper alacağımı sanmam. Football Manager Classic oynuyorum teması 2012 ise bilemem hocam oyun FM13.

anladım demek klasik de öyle oluyormuş ama kaçırma derim genç ve gelecek vadediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @talerk bu yıl transfer yapacağımı sanmam param yok. Belki seneye alırım .

Bu arada ilk yarı bitti. Delepierre en iyi oyuncum diyebilirim aldığı puan ortalaması ile. (Ligin en iyi 2. oyuncusu)

Fikstür olarak Schalke maçı beni çok etkiledi . Puan alamam dediğim maçlarda bazılarını şansa bazılarını eze eze almayı başardım. Bana en büyük hayal kırıklığını Eren Derdiyok yaşattı 15 maçta 2 gol 1 asist onun yerine Joselu'yu oynatıyorum. Defansif beklerim çok kötü bütün yediğim goller beklerden geliyor orayıda çözersem çok süper olacak.

Hoffenheim 0-2 Leverkusen
    Wolfsburg 0-1 Hoffenheim
    Hoffenheim 3-2 Frankfurt
    Ausburg 1-3 Hoffenheim
    Hoffenheim 0-3 Bayern Münih
    Hoffenheim 5-0 Schalke 04

Buda ilk yarının ardından puan durumu :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 20 Mayıs 2013; 11:52:51 >

• Transfer olarak yapmayacağım desem de 5 m euro bütçe verdi takım bende bunun tamamını Ferreyra'ya kullandım. Eren'i Portoya kiraladım. Çok büyük çıkış yakaladık 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ki beraberlikte 90+1 de yediğim gol sonucu. Ferreyra 5 maçta 7 gol attı. Her maçta golü var çooook büyük katkı sağladı . Bek konusunuda bekleri savunma yaptım ve daha sağlamlaştı savunma hattımız. Bu yıl Avrupa'ya gitmeyi kafama koydum her maç en az 1 puan lazım yenilgi yüzü görmeyiz inş. Eğer Avrupaya gidemezsek kulüp ekonomik olarak batma noktasına doğru gidecek. Tam bir rus ruleti oldu. Son olarak Ferreyra'yı herkese öneririm tam bir golcü oyunda. Bence Ronaldo-Lewandowski-Messi- den sonra en iyi forveti.

Hoffenheim 2-2 Dortmund
    Nünberg 3-4 Hoffenheim
    Hoffenheim 2-0 Fürth
    Gladbach 0-1 Hoffenheim
    Hoffenheim 1-0 Hamburg

Oluşan puan durumu :

Sıradaki 5 maç :

Stutgart - Hoffenheim
    Hoffenheim - Mainz
    Düsseldorf - Hoffenheim
    Hoffenheim - Hannover
    Werder Bremen - Hoffenheim

Bu maçlardan Mainz - Hannover- Düsseldorf maçlarından 3 puan , Stutgart-Werder Bremen maçlarından da 1 puan almak istiyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 20 Mayıs 2013; 11:53:03 >

• Çıkış devam ediyor . En çok Düsseldorf koydu bana .

Stutgart 1-3 Hoffenheim
    Hoffenheim 3-1 Mainz
    Düsseldorf 2-0 Hoffenheim
    Hoffenheim1-0 Hannover
    Werder Bremen 1-1 Hoffenheim

Puan durumu :

Son 7 maç

Hoffenheim - Freiburg
    Leverkusen - Hoffenheim
    Hoffenheim - Wolfsburg
    Frankfurt - Hoffenheim
    Hoffenheim - Ausburg
    Bayern Münih - Hoffenheim
    Schalke 04 - Hoffenheim

Bu 7 maçtan 3 yenilgi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 20 Mayıs 2013; 11:53:15 >

• quote:

Çıkış devam ediyor . En çok Düsseldorf koydu bana .

Stutgart 1-3 Hoffenheim
    Hoffenheim 3-1 Mainz
    Düsseldorf 2-0 Hoffenheim
    Hoffenheim1-0 Hannover
    Werder Bremen 1-1 Hoffenheim

Puan durumu :

Son 7 maç

Hoffenheim - Freiburg
    Leverkusen - Hoffenheim
    Hoffenheim - Wolfsburg
    Frankfurt - Hoffenheim
    Hoffenheim - Ausburg
    Bayern Münih - Hoffenheim
    Schalke 04 - Hoffenheim

Bu 7 maçtan 3 yenilgi bekliyorum.

Ben bile heyecanlandım Eren Derdiyok bende o kadar kötü değildi 29 maçta 27 gol 8 asisti vardı Swansea'ye almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Ben bile heyecanlandım Eren Derdiyok bende o kadar kötü değildi 29 maçta 27 gol 8 asisti vardı Swansea'ye almıştım.

Sende iyi oynuyormuş Porto da da 9 maçta 3 golü vardı benim oyunda bozulmuş bu adam. Bugün oynayayım bari oyunu dün giremedim.
  • quote:

quote:

Sende iyi oynuyormuş Porto da da 9 maçta 3 golü vardı benim oyunda bozulmuş bu adam. Bugün oynayayım bari oyunu dün giremedim.

Sezon başında ne kadar transfer bütçesi verdiler ?

• quote:

quote:

quote:

Orta sıralar hedefi ile 4 veya 5 m € bütçe vardı taksitle böle böle kullandım. Devre arası gene elemeler yapmayıp üst sıralar dedim 5 te ordan aldım onuda Ferreyra'ya kullanmıştım. Seneye de bu civarda bütçe gelmez inş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orta sıralar hedefi ile 4 veya 5 m € bütçe vardı taksitle böle böle kullandım. Devre arası gene elemeler yapmayıp üst sıralar dedim 5 te ordan aldım onuda Ferreyra'ya kullanmıştım. Seneye de bu civarda bütçe gelmez inş.

Avrupa'ya gidersen iyi bütçe verirler zaten.Şu Ferreyra nasıl ? FM 13'ün Quintero'su gibi birşey mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Avrupa'ya gidersen iyi bütçe verirler zaten.Şu Ferreyra nasıl ? FM 13'ün Quintero'su gibi birşey mi ?

Quintero kadar değil. Ama sezonda çok rahat 20 golü geçiyor. Rahatlıkla 2 maçta 1 gol atıyor diyebilirim. Şuana kadar her menajerliğimde almıştım hiç yanıltmadı insanı. En güzel özelliğide yaşı 21 civarı olsa da gelişimi tavan yapıyor 2-3 yıla.

• Ligi 4. bitirdim Gladbach küme düştü bende sömürdüm. Leverkusen deplasmanında 90+3 de yedim malubiyet golünü yoksa 3. bitirecektim veya Frankfurt-Ausburg maçlarında bir süpriz olmasa.

Transfer bütçesi olarak 5 verdiler bende mecbur oyuncu satıp taksitle oyuncu aldım.

Kadrom :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 20 Mayıs 2013; 11:53:38 >

• Resimleri simage olarak koyarsan daha iyi olur !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.