Şimdi Ara

tryndamere ile gold yolculugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar malum tr silverlarından biriyim, düşündüm dari veya tryn oynarak golda çıksam diye dari fazla kesmedi ama tryn affetmiyor. Lanede zaten hard ct yemedigi sürece tokat manyagi yapiyor valla en azindan ben yapiyorum oyle. Farm almasi asiri asiri kolay, benim kastigim buildde yaklasik 460 ad oluyor, can calmasi icin botrk ve hydra (hydra ile birlikte cok rahat split push, zaten rahat oluyor hydrayla daha da rahat) rahat kule alabiliyorsunuz, ejdere teq atiyor zaten solo baron falanda oluyor yani denedim :dd Bu kısma kadar biraz dalga geçer gibi oldu ama ciddi olacak olursak late gamede assasin veya adc herolara ciddiyim tek atiyor, kaçma imkanlari yok E'yle yaklasip botrk aktifini kullandigimiz zaman statik ebedi ile zaten kritik hasari cok yuksek aninda öldürüyor. Kitelamaya izin vermiyor yani süper hero.

TRYNDAMERE > GOLD ELO

tryndamere ile gold yolculugu

eklemek istiyorum, çerçeveler geldiğinde Bronz1'dim, daha sonra biliyorsunuz ki ligler sıfırlanana kadar aradan yaklaşık bir ay geçti ve Gold5'e çıktım premle birlikte. Golda çıktıktan 3 gün sonra ligler sıfırlandı ve Bronz simgesiyle kaldım... 10 maçtan 7'sini kazanıp Silver 1'e yerleştim, o günden beri düşüp çıkıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trill Sammy -- 9 Mayıs 2015; 0:25:08 >

• Bu heronun potansiyeli çokta millet noob herosu diyip gecistiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_endless kullanıcısına yanıt
    çünkü mekaniği yok slow ver üstüne atla vur ulti bas ama potansiyeli cidden yüksek
  • Mekaniği yok ama çok kullanışlı ultisi ve pasifi var bana kalırsa.Bende çok seviyorum tryn oynamayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.