Şimdi Ara

trydamere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu champ çok op degilmi.adam 4 kisinin icine girp herkezi kesip üstelikte full canla cikmasi.tf ye gidim canla girip 2k canla cikiyor.bi champ bu kadarda op olmaz.riotn nerf anlayisina ......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o ne qnq yeni champ mi?
  • Karşısına bi tane stun al yeter. Zaten canı eriyor
  • qnq git bi taric al bu içinize girdiğinde bi stun çak 1 sn de 4 kişi bunu kesemezseniz zaten sur çekin.
  • yeni champ bulduk beyler trydamere

• çok kolay olması da cabası

• o adam 4 kisinin arasına girip full hp çıkıyorsa silin oyunu

• Stun nedir biliyosundur umarım.
  • Ad tryn çok kolay counterlanıyor.Gördüklerim hiç defansif item almıyor.Ve w sinin ad düşürme avantajını kullanmıyorlar.Konuşmana bakılırsa TR de oynuyorsun.Eğer menzilli skill in fln varsa dürt.Hp sini yarıla sonra dal , çeyrek hpsi varken ulti açar büyük ihtimalle biraz kaç çok uzun bi zaman değil.Ultinin son saniyesinde e atar kaçar sonrada q basar.Kaçmaya başladığı zaman ignite atıyorsun ve q bastıktan sonra bir kere daha vuruyorsun ölüyor işte :(
  • ''trydamere'' diye bir champ yok bu oyunda sanırım başka oyunla karıştırdın
  • Stunu bilmeyecek kadar noob degilz.stunfelan fark etmiyor adam 100 canla giriyor 1 k canla cikiyor.stun atiyoruz adam donerek yene yanimiza geliyor

• cc yerse oyun gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: senanla123

Stunu bilmeyecek kadar noob degilz.stunfelan fark etmiyor adam 100 canla giriyor 1 k canla cikiyor.stun atiyoruz adam donerek yene yanimiza geliyor

Beni de o kadar feedlerseniz ben de cikarim o zaman. 30-0 mi oynatiyorsunuz adami ne yapiyorsunuz?

• heyecandan ismini okuyamadın heralde
     trydamere
  • Dariusumla gafasına bı goyuyom fee kıll oluyo qnk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.