Şimdi Ara

Truva'dan görüntüler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Truva Online MMO dünyasına bir anda damgasını vurdu. Oyun sürekli dolu savaşlarla geçiyor. Bu savaşlar her 20 dakikada bir geliyor. Hatta bir sürü kişi yoğunluktan dolayı bu savaşlara giremiyor bile. Ayrıca her akşam saat 21.00'da yapılan Toplu savaşta seviye 30 ve üstü tüm oyuncular, aynı anda PvP yapabiliyor. Bence bu tam biz Türk oyuncusuna göre hazırlanmış bir oyun. Kapalı betasından beri takip ediyorum. Şu anda ise Klanımla birlikte EOS serverı'nda oynuyoruz. Oyunun client'ında oyuncu sayısının 100.000'i geçtiği söyleniyor. Şehirler hep dolu dolu. Son olarak, Sizinle hazırladığım birkaç ekran görüntüsünü paylaşmak istedim. İsterseniz PM atın, bizimle birlikte oyunda PvP'ye doyun.

Kayıt Olmak için;
    buradan
    İndirme linki
    buradan

Truva'dan görüntüler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteRider -- 28 Ocak 2013; 19:05:46 >

• Beni 2-3 ay idare eder umarım
    Edit:Oynanış çok kötü ve eski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinéma -- 29 Ocak 2013; 11:46:29 >
  • Alt1 games'teyken oynuyodum türkiye için açıldıysa oyun patlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Alt1 games'teyken oynuyodum türkiye için açıldıysa oyun patlar.

patladı zaten şu an 100.000 bini geçti player amaaaa Oyun firması hiç güven vermiyor.6 ay sonra oyunu kapatmazlarsa iyi.
  • Avrupa sunucularında oyunu oynamış ve pek beğenmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Avrupa sunucularında oyunu oynamış ve pek beğenmemiştim.

Dostum hep anı skiller, hep aynı karakterler , hep aynı pvpler herşey sürekli aynı.
    Oyundan bıkman uzun sürmez sürekli aynı şeyleri tekrar etmek beni sıktı doğrusu.
    Ayrıca artık adama tıkla skillere bas bunlar yavaş yavaş tarih oluyor non-target sistemi gelişiyor.
    Ben bıraktım yeni oyun arıyorum.
  • Ben oynamayı düşünmüyorum zaten. Avrupa sunucularında oynamış ve çok fazla üzerinde de durulacak bir oyun olarak görmemiştim..
    Yeni oyun arayışı içerisinde iseniz, Age of Wushu yu deneyebilirsiniz. Şu anda CBT2 de oyun.. Bu arada sıcak sıcak okuduğum bir habere göre, TERA 5 şubatta ücretsiz oluyormuş.. Deneyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Ben oynamayı düşünmüyorum zaten. Avrupa sunucularında oynamış ve çok fazla üzerinde de durulacak bir oyun olarak görmemiştim..
    Yeni oyun arayışı içerisinde iseniz, Age of Wushu yu deneyebilirsiniz. Şu anda CBT2 de oyun.. Bu arada sıcak sıcak okuduğum bir habere göre, TERA 5 şubatta ücretsiz oluyormuş.. Deneyebilirsiniz

Global Agenda'ya tekrar başlamayı düşünüyorum. Raidsler ve pvpsi çok harikaydı tek başıma oynamak istemiyorum yani Global Agendada hiç bir program yüklemeden team ile konuşabiliyorsun mik varsa. Hem muhabbet hem oyun sarar doğrusu.
  • İniyor şuan torrente bıraktım bikaç aya kapanmaz inşallah Troy online ı oynamıştım eskiden kontroller falan tırt gelmişti baya bakalım bu nasıl olcak. Forumdakiler en çok hangi sunucuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

İniyor şuan torrente bıraktım bikaç aya kapanmaz inşallah Troy online ı oynamıştım eskiden kontroller falan tırt gelmişti baya bakalım bu nasıl olcak. Forumdakiler en çok hangi sunucuda ?

Forumda bu oyunu oynayan mı var ki?
    İnternetten HD Texture Pack indirirsen grafikler biraz da olsa güzelleşir.Oynanış berbat,o yüzden çok çabuk sıkıyor.Adamlar kütük gibi hareket ederken zorlanıyolar

• Sildim bende zaten sarmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.