Şimdi Ara

Trust Kablosuz Klavye Mouse Set Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir süre önce teknoloji mağazasında deneyerekhttp://www.trust.com/tr-tr/all-products/16593-wireless-keyboard-with-mouse?from={9CDA9EC5-2472-43F0-8FFB-F1F03CB26B4A}#Group:KEYBOARD-MOUSE-COMBO+Group:KEYBOARDS+from:{9CDA9EC5-2472-43F0-8FFB-F1F03CB26B4A}^5 adresindeki ürünü aldım.

Özellikle klavyesinin tuşları ve kullanımı çok başarılı.
    Ancak fare problem çıkarmaya başladı.
    Bu kablosuz deneyimden sonra kablolu ürünlere yöneldim.

Fare olarak g402 almayı planlıyorum. Klavye olarak g105 düşünüyorum trust ile benzer bir yapısı var gibi ancak yorumlarınızı almak isterim.
    Mevcut durumda microsoft bluetooth fare kullanıyorum.
    Sürekli bilgisayarımı farklı yerlere taşıdığım için usb alıcı ve pillerle uğraşmak sıkıntı olmaya başladı.
    Zaten trust fare de bozulunca, usb ürünlere yöneldim.

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: arastir

Merhabalar,

Bir süre önce teknoloji mağazasında deneyerekhttp://www.trust.com/tr-tr/all-products/16593-wireless-keyboard-with-mouse?from={9CDA9EC5-2472-43F0-8FFB-F1F03CB26B4A}#Group:KEYBOARD-MOUSE-COMBO+Group:KEYBOARDS+from:{9CDA9EC5-2472-43F0-8FFB-F1F03CB26B4A}^5 adresindeki ürünü aldım.

Özellikle klavyesinin tuşları ve kullanımı çok başarılı.
    Ancak fare problem çıkarmaya başladı.
    Bu kablosuz deneyimden sonra kablolu ürünlere yöneldim.

Fare olarak g402 almayı planlıyorum. Klavye olarak g105 düşünüyorum trust ile benzer bir yapısı var gibi ancak yorumlarınızı almak isterim.
    Mevcut durumda microsoft bluetooth fare kullanıyorum.
    Sürekli bilgisayarımı farklı yerlere taşıdığım için usb alıcı ve pillerle uğraşmak sıkıntı olmaya başladı.
    Zaten trust fare de bozulunca, usb ürünlere yöneldim.

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Logitech seti al daha iyi. Trust sorun çıkarabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uzun zaman önce ban yedim (sınırsız) bir tür yarı bug bularak kullanıcı adımı kurtardım. Bir hedefim vardı. Postu 1100 yapmak. Ve 1100 yapmadan bırakmayacağıma söz verdim. Ve sözümüde tutacağım. Yardım ederek post kasacağım. Uzun zaman önce ban yedim (sınırsız) bir tür yarı bug bularak kullanıcı adımı kurtardım. Bir hedefim vardı. Postu 1100 yapmak. Ve 1100 yapmadan bırakmayacağıma söz verdim. Ve sözümüde tutacağım. Yardım ederek post kasacağım. Uzun zaman önce ban yedim (sınırsız) bir tür yarı bug bularak kullanıcı adımı kurtardım. Bir hedefim vardı. Postu 1100 yapmak. Ve 1100 yapmadan bırakmayacağıma söz verdim. Ve sözümüde tutacağım. Yardım ederek post kasacağım.

• Klavyesi hem kullanım hem de tasarım olarak çok iyidi ama faresi gidince klavyede gidecek gibi bir hisse kapıldım :)
    Zaten fazla veya eksik harf sorunu olabiliyor zaman zaman. Özellikle e karakterinde fazladan harf ekleyebiliyor.
    Kablolu kullanım en iyisi olacak sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.