Şimdi Ara

Trust GXT322 Carus Oyun Kulaklığı 59,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
9.383
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teslim edilen var mı? boktan bi takip sistemleri var nerde oldugu belli deil
  • 212-2953060 numara caldırıp kapatması bir oldu....bir araştırma yaptım turkcelin calıştıgı kargo firmasının diyorlar...anlaşılan oki turkcell in çalıştığı nakliye firması problemli ,sorunlu..
    www.nosorgulama.com
    02122953060 UYARI! Şüpheli Numara | 40 YORUM VAR
    http://www.nosorgulama.com/tel/02122953060
  • Benim kulakligim geldi, ses kalitesini beğendim, konforunu beğendim, mikrofon kalitesini beğendim ama ses yüksekliği olarak beni tatmin etmedi Max sesi düşük bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alienlord

Benim kulakligim geldi, ses kalitesini beğendim, konforunu beğendim, mikrofon kalitesini beğendim ama ses yüksekliği olarak beni tatmin etmedi Max sesi düşük bence.
    Benim kafama takılan tek şey var, faturada PENTA GXT322W GAMING HEADSET WHITE 08641 olarak yazıyor. Kulaklık kutusunda Trust mu yazıyor? Sizinde aynı mı?
  • evet faturada dediğiniz gibi yazıyor ama kutu normal trust kutusu
  • alienlord kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kargo gelmedi.nasıl geliyor.arayıp soruyorlarmı? müşteri hizmetleri fln yok.bok gibi sistemi var.

• Turkcell hattımız olmadıkça alamıyor muyuz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

kargo gelmedi.nasıl geliyor.arayıp soruyorlarmı? müşteri hizmetleri fln yok.bok gibi sistemi var.
    aynen bana da gelmedi dün bi çaldırıp kapattılar ama numarayı arayınca müşteri hizmetlerine bile ulaşılmıyor.
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    aradım randevu al diyor aldım yarına.neye yarıyor onuda anlamadım

• Allah cezasını versin bu kargonun. Rezillik diz boyu, müşteri hizmetleri hayalet gibi yok resmen.

• omer_loopus kullanıcısına yanıt
    Hocam mesaj geliyor kuryeden

• omer_loopus kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen cok sacma bir sistem ama ben teslimatlari cok hizli aldim sikinti cikmadi hatta iadem oldu kurye gelip kapidan yeslim aldi

• Geldi, kulladım, güzel bir kulaklık, tavsiye ederim.
    Ses yüksekliği ve bası iyi. Mikrofonun ses kalitesi güzel, kenara kıvrılı duruyor rahatsız etmedi hiç.Kulaklarımı bu sıcak hava bile terletmedi (Bu Özelliği nedeniyle aldım). Biraz büyük ve kaba bir kuklaklık. Kablosu 2 parça şeklinde kaliteli bir kablo yapısı var.
    Fiyat performans olarak alınabilir.İhtiyacı olan kaçırmasın.
  • hala getirmediler bana ne boktan firmaymis

• Bizimki geldi.Gayet memnunuz.Konforu,sesi, gayet iyi.Arkadaş sesi çok yüksek değil yazmış.Bence ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

hala getirmediler bana ne boktan firmaymis
    hocam bulunduğunuz şehre hangi gün planlanmış ona bakın, turkcellin sitesinden kargo takip tuşuna bastığınızda tekrar dağıtıma çıkılacak gün diye yazıyor. benim için mesela dağıtım cuma günü gözüküyor, kurye ne zaman gelecek diye strese girmeye gerek yok, önünde sonunda gelecek nasılsa
  • benim üründe geldi bugün.gelmeden mesaj geldi.bugün getireceğiz diye.bilginize.kulaklık gayet kaliteli bu fiyata bedava

• Ürün fiyatına gore çok güzel . Mikrofonu gayet iyi sesi de aynı şekilde guzel. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.