Şimdi Ara

TRUST Como Sürücüleri kaç mm ? Bası Yüksek Kulaklık Arıyorum. MAX 250TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani bu aslinda birazda dogan slx le yarislara katilinamazmi abi? gibi birsey oluyor...
    sennheiser de de virtual 7.1 kulaklik var mesela
    http://en-de.sennheiser.com/pc-363d-surround-sound-gaming-headset
    ama ne diyor? virtual.
    Arkadaslar bir de bahsettiginiz markalara su acidan bakin.
    logitech dediginiz marka klavye de mouse da hatta bim de satilan hoparlor de uretiyor.
    sony biraz daha tekenolojik tabi tv yayin teknolojileri kameralar elektronikler vs uretiyor
    neden sennheiser diyoruz? sennheiser sadece kulaklik ve mikrofon uretiyor.. isi bu.
  • Mair kullanıcısına yanıt
    oda 5 veya 7 hoparlorle olur
    onlarin icindeki driver i da kimse saymaz ayrica.

Edit: Şimdi gördüm bu kablolu :( Kablosuz öneriniz yokmu ?

Turtle Beach Ear Force XP500 veya Turtle Beach EarForce Delta Limited Edition önerirmisiniz ?

---------------------------------------------------------------

Bugün media markta gittim bir umut. Ne yazıkki birtane bile kaliteli kulaklık yoktu. Sadece birtane 1300 tl ye satılan bir kulaklık buldum ve denedim. Marka model monster pro detox . Şimdi kullananlar kızabilir veya sen sesten ne anlarsın diyenler olabilir ama şok oldum. Bass seviyesi hiç tahmin ettiğim gibi değildi. Cep telefonumun kulak içi kulaklığının bass seviyesi bile monster pro detox un 2 katıydı diyebilirim . He belki bass ağırlıklı bir kulaklık değildir vs hiç anlamam. Acaba bu sony 7500 dür , crative omega 3d dir , Ultrasone Hfi 580 de bass seviyesi olarak bukadar düşükmüdür ?

Buda resimleri
    http://imageshack.us/a/img844/3462/mfz2.jpg
    http://imageshack.us/a/img809/4222/gwwm.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 29 Temmuz 2013; 20:57:13 >

• Monster kablo yapsin, kulaklik isini baskalarina biraksin.

Orijinalden alıntı: KITTIS

Monster kablo yapsin, kulaklik isini baskalarina biraksin.

He bende bir terslik yok yani bass kalitesini beğenmemekle :)
  • Bu arada kulaklik test edecekseniz telefona kaliteli mp3 yuklemeyi unutmayin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.