Şimdi Ara

Trump’dan Türkiye’ye Yeni Tehdit:Türkiye’yi Mahvedeceğim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD Başkanı Donald Trump, Twitter adresinden Türkiye'ye ilişkin yeni bir mesaj yayınladı.

Türkiye'nin Suriye'deki operasyonunu değerlendiren ABD Başkanı Donald Trump, "Kuralına göre oynamazlarsa Türkiye'yi ekonomik olarak yaptırımlarla mahvederim. Yakından izliyorum" dedi. 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gelsin bi çayımızı içsin
  • Ne demek istiyor? Dün de "kürtler normandiya da yardım etmedi" demişti. Sonuçta bizde etmedik. Onlar üzerinden bize mi mesaj veriyor? "Gerçek dostlarımız aynı normandiya da omuz omuza savaştığımız batı devletleri" diye mi söylüyor acaba?

"Siz hepiniz bizim için aynısınız. Bazen birinizi bazen diğerinizi desteklerim ve sizi sürekli savaşta tutarım, yakından da izlerim" mi diyor?

Sonuç olarak birbiriyle çeliştiği düşünülen o kadar çok tweet var ki. Haplanarak tweet attığını da sanmıyorum yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İAmSterdam06

Ne demek istiyor? Dün de "kürtler normandiya da yardım etmedi" demişti. Sonuçta bizde etmedik. Onlar üzerinden bize mi mesaj veriyor? "Gerçek dostlarımız aynı normandiya da omuz omuza savaştığımız batı devletleri" diye mi söylüyor acaba?

"Siz hepiniz bizim için aynısınız. Bazen birinizi bazen diğerinizi desteklerim ve sizi sürekli savaşta tutarım, yakından da izlerim" mi diyor?

Sonuç olarak birbiriyle çeliştiği düşünülen o kadar çok tweet var ki. Haplanarak tweet attığını da sanmıyorum yani
    ihtiyar bunak, görgüsüz ve cahil herifin tekinin eline vermişler notebooku wireless interneti, gelene geçene zevkine sallıyor duruyor fantazi yapıyor

• Türkiye hic bu kadar asagilanmamisti,adam tek sözle ekonominizi yikarim diyor.Buna neden olanlar belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben demiştim siz akıllanmadınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.