Şimdi Ara

TRT HD MAÇ YAYINLARI SIRASINDA UYDUYU KİTLİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trt haber ve trt hd nin aynı anda maç verdiği durumlarda trt haber maçı gösterirken trt hd ye geldiğimde 2-3 saniyeliğine maçı gösteriyor ama sonra tüm uyduyu kitliyor diğer kanallara geldiğimde hiç bir kanalı açmıyor cihazı kapatıp açınca kanallar göstermeye başlıyor (trt hd hariç ),çözümü bilen varmı arkadaşalr trt hd den maç izleyemiyorum bu durumda.

Not: biss keyler kanallara girilmiştir. trt hd silinip tekrar yüklenmiştir,tüm kanallar tekrar silinip yüklenmiştir,trt'nin tüm kannalrındaki bisler iptal edilip sadece trt hd bırakılarak denenmiştir ama sonuç değişmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojen -- 14 Mart 2013; 10:34:27 >

• cözüm önerisi olan yokmu?
  • cihaz sunny markamı eğere sunny yapılacakbir şey yotur flash sorunu olabilir...Marka nedir diye bu soruyu soruyorum..
  • Vesteli dahili uydu alıcılı led tv si .Dahili uydu alıcılı olan ve biss menü olup key girilebilen tv markası sanırım sadece vestel de(tv yi aldıktan sonra bis denenmiş ve biss ile açılan kanalları bizzat izlenmiştir) servisine sordum biz uydu kısmını bilmiyoruz dediler müşteri hizmetlerine sordum trt hd yi silip, yeniden kanalı taratmamı söylediler denedim ama olmadı hatta tüm kanalları sildim,hazır kanal listesi denedim,aynı frekenstaki trt 1 hd ile çakışıyordur diye trt1 hd'yide sildim ama bu konbinasyonların hiç biri olmadı kısacası maçları trt haberden izliyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojen -- 14 Mart 2013; 10:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojen

Vesteli dahili uydu alıcılı led tv si .Dahili uydu alıcılı olan ve biss menü olup key girilebilen tv markası sanırım sadece vestel de(tv yi aldıktan sonra bis denenmiş ve biss ile açılan kanalları bizzat izlenmiştir) servisine sordum biz uydu kısmını bilmiyoruz dediler müşteri hizmetlerine sordum trt hd yi silip, yeniden kanalı taratmamı söylediler denedim ama olmadı hatta tüm kanalları sildim,hazır kanal listesi denedim,aynı frekenstaki trt 1 hd ile çakışıyordur diye trt1 hd'yide sildim ama bu konbinasyonların hiç biri olmadı kısacası maçları trt haberden izliyorum sadece

ben de aynı tv den kullanıyorum bir sorun yok ama bende de tv kendiliğinden açılır kapanır olmuştu bir günde hiç acılmadı ve tv nin beyni iflas etmişti ve parçayı değişim yaptılar bir sorun kalmadı trt lerde hiç bir sorun yok servisi çağır 444123 devamlı ara şikayet bildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece bir kanal için tv ye müdahale edeceklerini pek sanmıyorum
  • quote:

sadece bir kanal için tv ye müdahale edeceklerini pek sanmıyorum

Rs 232 varsa ve son yazılım da bulursan cihazın yazılımını güncelle ve belki sorun kalkar yazılımsal yada flashdump ile alakalıda olabilir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uydu alıcılı vestel tv için en son yazılım nedir ?veya nerden bulabilirim
  • quote:

uydu alıcılı vestel tv için en son yazılım nedir ?veya nerden bulabilirim

güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.