Şimdi Ara

TRT HD DigiTurk'te

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu kirliği olmasın diye konumu değiştirdim.

Digicilere hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 1 Kasım 2010; 20:01:19 >

• skyturk dede efesin maçı vardı o hd verilcek...sadece belli başlı maçlarda bu kanallar hd vericekler diger zamanlarda hd vermicekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34
    skyturk dede efesin maçı vardı o hd verilcek...sadece belli başlı maçlarda bu kanallar hd vericekler diger zamanlarda hd vermicekler..

Aynen öyle bende o yüzden taşöron diyorum:)
  • 328. kanalın frekansı kaç?
  • Up trt hd digiturk e de geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 1 Kasım 2010; 21:03:23 >
  • 328 TRT HD

HD EN kanalı da TELEDÜNYA ya gelse bari..

(TELEDÜNYA+DİGİPLUS)
  • TRT HD 333. kanal oldu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRT 4K Samsung TV ayar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TRT HD 333. kanal oldu..
  • Konu eski haber türk hd 328 de idi.
  • Birde HD EN digiturke gelse varya Şu Real madridi Dünya gözüyle HD izleyelim :)
  • Çok geç oldu ama sonunda oldu hayırlısı olsun.
  • Bugün yine skyturk hd açılacak basket maçı için haberiniz olsun
  • benim de şu an en çok istediğim kanal bu..

quote:

Orijinalden alıntı: Shevchenco

Birde HD EN digiturke gelse varya Şu Real madridi Dünya gözüyle HD izleyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

benim de şu an en çok istediğim kanal bu..

quote:

Orijinalden alıntı: Shevchenco

Birde HD EN digiturke gelse varya Şu Real madridi Dünya gözüyle HD izleyelim :)

İspanya ligi maçları yayınlanmıyor nba yayınlanmıyor hden de şu anda. Ama diziler iyi ben devamlı takip ediyorum. Spartacus olsun tüm diziler sansürsüz yayınlanıyor. Cnbc e ve e2 de dizi izlemiyormuşuz kan ve 18 unsurlar hep sansürlü imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 3 Kasım 2010; 14:43:39 >
  • ispanya ligi yoksa yaramaz HD en Spartacusu Mkv olark izlemştm ilk çıktğı anda gereksz ozamn Hd en:)
  • arkadaşlar digiturk irtedo hd kutum var. skyturk hd açık mı şu an? kanaltürk hd otomatik açılmıştı ama.bu gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tempuscan
    arkadaşlar digiturk irtedo hd kutum var. skyturk hd açık mı şu an? kanaltürk hd otomatik açılmıştı ama.bu gözükmüyor

Açıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.