Şimdi Ara

TRT 1 Formula yarışı şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
14.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Formula yarışlarını TRT sunuyor ama şfre koymuşlar, bilgisi olan var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

http://www.trt.net.tr/Anket/Anket.aspx?AnketKodu=823710af-bcf2-4564-925c-dc0de1da9668

arkadaşlar anketi doldurunda trt bu rezilliğini görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zihnigonen -- 29 Mart 2009; 10:40:54 >

• Uykumun içine ettin TRT. Madem şifre gircektin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMuS

Uykumun içine ettin TRT. Madem şifre gircektin.

Gel de kızma ya, kafayı yiyeceğim.
  • Sabah sabah büyük bir rezalet yaşandı, hepimizin sinirleri yiprandi. Dört gözle beklenen böylesine büyük bir organizasyonun daha ilk yarışında TRT bu işi eline yüzüne bulaştırdı. Kablo TV 8:15'e kadar sorunluydu, yayın yapamadı. Geldiginde görüntü berbattı. Uydu yayını ise izleyicilere bilgi verilmeden son 5 dakikada sifrelendi. Bu sifreleme işi önceden duyurulsa eminim sabahın 7'sinde kalkan bizler daha az mağdur olurduk. Bari yarınki yarış için şimdiden önlemlerimizi alalım, gerekiyorsa balkonlarımıza eski nesil antenlerimizden dikelim ya da elektrikli tv üzeri anten alalım.
  • Sabah sabah trt'ye duacı oldum.RTL olmasa hiç izleyemeyeceğiz.Şuursuz bunlar ya
  • Arkadaşlar hangi avrupa kanallarında F1 yayını var?Snakef1 rtl demiş frekansını verirmisiniz?Sabah açtım tv yi şifreli öğrencilikten kalan siğaranın alüminyum kağıdına başvurarak izledim.Allahtan ev altıncı kat alüminyum folyoyla bile çakiyor.
  • eski kanal 1 ve tv8 şifresi olması lazım
  • F1 başladı mı yahu ?
  • Arkadaşlar, TRT yapılan anlaşma gereği aynı NTV Spor'un, Kanal 24'ün ve Şampiyonlar Ligi yayınlarında Star'ın yaptığı gibi uydu yayınlarına BISS şifresi koyacak. Teknik bir sorundan dolayı yayınlar Kablo TV'de de şifrelendi. Digiturk ve D-Smart'ta ne oldu tam olarak bilmiyorum. Ama bundan sonra böyle bir sorun olmayacak. Sadece uyduda şifreli olacak.

BİSS şifresi:
    0x1fff = 10000000 00000000

Ayrıca 0312 463 23 20 numaralı telefondan BISS şifresi girmeyle ilgili yardım almak mümkün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fıratbozkurt

Arkadaşlar, TRT yapılan anlaşma gereği aynı NTV Spor'un, Kanal 24'ün ve Şampiyonlar Ligi yayınlarında Star'ın yaptığı gibi uydu yayınlarına BISS şifresi koyacak. Teknik bir sorundan dolayı yayınlar Kablo TV'de de şifrelendi. Digiturk ve D-Smart'ta ne oldu tam olarak bilmiyorum. Ama bundan sonra böyle bir sorun olmayacak. Sadece uyduda şifreli olacak.

BİSS şifresi:

Ayrıca 0312 463 23 20 numaralı telefondan BISS şifresi girmeyle ilgili yardım almak mümkün.

teşekkürler arkadaşım. Trt'ye kocaman bir
  • Bu keyi prog dvb de nasıl etkinleştiririz ?? sabahtan oy kullanıp sonrasında f1 izleme gibi planlarım vardı zehir oldu..
  • Ben Next Star Uydu Alıcısına Girdim Bıss Ama Açılmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fıratbozkurt

Arkadaşlar, TRT yapılan anlaşma gereği aynı NTV Spor'un, Kanal 24'ün ve Şampiyonlar Ligi yayınlarında Star'ın yaptığı gibi uydu yayınlarına BISS şifresi koyacak. Teknik bir sorundan dolayı yayınlar Kablo TV'de de şifrelendi. Digiturk ve D-Smart'ta ne oldu tam olarak bilmiyorum. Ama bundan sonra böyle bir sorun olmayacak. Sadece uyduda şifreli olacak.

BİSS şifresi:

İnşallah açılır, yoksa TRT'ye ........., ağzımı bozmak istemiyorum.
  • arkadaşlar bütün net aleminde bir tek şifre var ama benim uydu cihazına bunu girmek imkansız , çünkü haner sayıları farklı

previder key :00 00 00
    key :00
    key data : 00 00 00 00 00 00 00 00

yani 3 tane hane var ve benim bu verilen 2 haneli keyi girmem imkansız

uydu next ye 8500 cl

next kullanan arkadaşlara veya bu konuda bilgi sahibi şahıslara sesleniyorum ve yardımlarınızı bekliyorum

teşekkürler..
  • bu şifre ile de çalışmıyor artık.uğraşma boşuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

arkadaşlar bütün net aleminde bir tek şifre var ama benim uydu cihazına bunu girmek imkansız , çünkü haner sayıları farklı

previder key :00 00 00
    key :00
    key data : 00 00 00 00 00 00 00 00

yani 3 tane hane var ve benim bu verilen 2 haneli keyi girmem imkansız

uydu next ye 8500 cl

next kullanan arkadaşlara veya bu konuda bilgi sahibi şahıslara sesleniyorum ve yardımlarınızı bekliyorum

teşekkürler..

şifre çalışmıyor, ama ben yine de sana tarif edeyim
    sıra sıra şifreler dururken, mavi tuşa basarak frekanslı bissleri ekrana getir, ondan sonra kırmızı tuşa basarak biss key ekle. o zaman olur
  • http://www.trt.net.tr/Anket/Anket.aspx?AnketKodu=823710af-bcf2-4564-925c-dc0de1da9668

• digitürkün philips uydu alıcısına nasıl girebiliriz şifreyi?Nalet olsun şu yayın saçmalıgına.Digitürk ,D-smart ve uydudan izlettirmezsen kime izlettireceksin?
  • quote:

http://www.trt.net.tr/Anket/Anket.aspx?AnketKodu=823710af-bcf2-4564-925c-dc0de1da9668

TRT'YE BAN BAN BAN

• quote:

Orjinalden alıntı: zihnigonen

quote:

TRT'YE BAN BAN BAN

Aksine trt ye mesaj atın derim.Haftaya malaysia yarışı var.Bari ona bir çözüm getirsinler.Ben mesaj attım spor servisine.inş haftaya izleriz rahat rahat.
    trthaber@trt.net.tr

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.