Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun ve oynanış berbat hiç boşuna indirmeyin
  • open beta hakkında tarih varmı birde suan indirsek kod falan istiyormu CB için yoksa açık kapalı betamı
  • Değerli arkadaşlar CBT2 oynama şansı buldum kod istemiyor siteye üye oluyorsunuz mailadresinizle oyuna giriyorsunuz.Oyun için görüşlerim;
    Oyun grafik açısından herkezi tatmin etmeyebilir zevk meselesi benim hoşuma gitti.oynanabirliği gayet iyi.Görevlerle 3 çar kastım.Okçu,warrior,mystic
    hepside hoşuma gitti.open betada şans vereceğim. bu oyuna.Oyun cbt de olmasına rağmen lağa rastlamadım PVP si müthiş her yarım saatte bir her iki ırkın karşı karşıya VS si oluyor.Burda katılıpta öldürdüğün kill deniyor karşılığında sana honor puanı veriliyor bu puanlada 4 çeşit pufflar var 10 dakika süreli bunlar.sana özel güç,defans,hp artırıcı,mp artırıcı buflar veriyor.Blacksmit de silahımızı ve diğer itemleri + basabiliyoruz. en son +4 yaptım tüm itemleri başka yok şuan.Görevler kolay haritada gösteriliyor.Maplar karışık değil gayet anlaşılır şekilde.Bu oyun PVP yönünden kesinlikle sizleri tatmin edecektir. o kadar pvp yaptım lağa hiç denk gelmedim gayet hoş pvp si oluyor.
    BEN PVP yapıcam diyorsanız bu oyuna MUTLAKA ŞANS VERİN DERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 18 Temmuz 2011; 9:50:27 >

• Ben oyunun setubunu ındırdım ılk cbt yı sılemıyorum bu yuzden yuklenmıyo oyun ne yapmam gerekıyo eskı cbt den launcher felan sılınmıyo uyuz oldum yardım pls :D
  • arkadaşlar şu an oyun obt mi?
  • Arkadaşlar bende oyunu indiriyorum Troyda sanırım herkes?
  • indirme cbt2 bitti dün.
    12 ağustosta OBT VAR ÜSTTE YAZDIM BAKIN.
  • Rome Rising ve Troy Online...

Bana kalırsa Troy online'nin oynanabilirliği Rome Rising'den nispeten daha iyi.

Bu tarz oyunlarda skill vuruşlarında eğer lagdan kaynaklı bir gecikme olmuyorsa anlayın ki oyun biraz " old fasion " xD yani o dönemleri anımsatacak olaylar üzerine kurgulanmış bir oyun olabilir. 2. CBT'yi denedim. Harika bir tecrübeydi.

Historical türüne sahip bu oyunu büyük bir ihtimalle senaryosundan kaynaklı yavaşlığı ve " efekt " göz boyamasının olmaması sebebiyle muhtemelen 6-18 yaş gurupları elinin tersiyle itecektir.

Spartaküsçüler, Achillesçiler, Gladyatörcüler bu oyunları denemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilekBeri -- 21 Temmuz 2011; 0:07:54 >
  • Server kapalı şu anda ne zaman açılır

Edit: Closed Beta bittimi sanırım bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 21 Temmuz 2011; 13:46:12 >
  • evet şuan kapalı OPEN beta 12 ağustosta başlıyacak.
  • Open betada kesinlikle oyunu oynayacaklar yazsın Türk guildi kurarmıyız ?
  • kesinlikle kurulacaktır.Cbt2 de vardı 2-3 türk guildi bayağı türk oyuncu vardı.
  • obt başlayınca bende gelmeyi düşünüyorum ne kadar yunanlılara kıl olsam da bencede yunan açmalıyız.Güçsüz tarafı güçlendirip oyunun zevkini katlamalıyız.:) ama çoğunluk troy olmak isterse bnde troy olurum.
  • Sadece oyun olarak baktığımda Yunan tarafının kıyafetleri daha bir güzel görünüyor xD
  • Şimdi arkadaşlar 12 -19 ağustos arası open beta diyorlar ama 7 gün sürecek ama açtığımız çarlar bu sefer silinmeyecek oynayacak tüm arkadaşlar burda 1 gün öncesinden a.n.ederse buluşalım oynayacağımız tarafı secelim derim.
  • group msn açın troy oynayacaklar gelsin

Birde bi sorum var

Pvp için hangi class daha iyidir Warrior Hunter Ranger

Sanırım oynanış gereği kaçak oynanamıyor

Bu yüzden warrior iyi olabilir pvp de

Konuya biraz ilgi lütfen
  • Benim favorim " Warrior "

Sebebi ise tank oluşu ve stun etme özelliği. Oyunun kendi forumunda en fazla şikayet alan class warrior. Sub-Class berserker'de de stun etme özelliği oluşu ve berserker'in müthiş bir alan skillinin oluşu bu class'a aşırı değer kazandırıyor. Eğer skillerde bir değişklik yapmazlarsa sanırım Warrior + berserker olacağım.

Yalnız 1 vs 1'deki en avantajlı class hangisi derseniz kesinlikle " mage " derim çünkü;

1'incisi oynayanlar bilir ki pvp esnasında veya mob'larla kapışma anlarında max. 7 tane hp ve mp pot kullanabiliyorsunuz, fakat magelerin kendilerini hedef alanından belirli mesafede ileriye ışınlama özelliği ile hp-mp pot'u re-load yapabiliyor ama siz yapamıyorsunuz. Bu çok ilginç ama öyle.

2'ncisi stun+yüksek damage'ye sahip oluşu ve gariptir ki bu oyunda magelerin defansları azımsanmayacak derece de yüksek. Yani rahatlıkla bir berserker ile yakın mesafede çarpışabiliyor dakikalarca xD

Okçunun birisine tek atmıştım neredeyse belki karşıdaki oyuncu yeniydi belki değildi ama sizlere bir fikir sunması içim bunu da ekleyeyim.

Assassin hakkında pek bilgim yok.

Şunu da ekleyeyim 100 vs 100'lerde oynaması en zevkli karakter mage olabilir. Alan skilleri çok fena xD ama favorim Warrior.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilekBeri -- 5 Ağustos 2011; 17:41:51 >

• Blekberi ye katılıyorum.Bu oyunda merak ettiğim sadece bu şekildemi pvp yapılacak yoksa başka çeşit oyunun pvp şekli varmı mesela guild savaşları v.b.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.