Şimdi Ara

TRONSMART VEGA S89 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
3
Favori
12.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu urunun wifi si 5ghz destekli ve ayrıca 16gb rom var . Bence bu alınası

Rk3288 veya rk3188 rock chipsetlilere göre sanırım amlogic in xbmc full desteği var

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-Amlogic-S802-2-0GHz-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demobig

geekbuy dan bende aldım bu cihazı.

alırken aşağıdaki kodlar indirim sağlıyor.
    $6 coupon for Vega S89 Elite 2G/8G: YYTKMFIX
    $10 coupon for Vega S89 2G/16G: GSFJMTQF
    Coupon expiration: April 18

bu cihaz için klavye-mouse almaya gerek varmıdır?varsa önerinizi yazarmısınız.

Merhaba, ürün hakkında bu gün baya bir araştırma yaptım. Aşağıda ki site de incelemesi yapılmış, antutu benchmark falan. Gördüğüm kadarı ile wifi performansı iyi değil. Eğer bu iyi olsaydı şimdi bende siparişi geçecektim. Benim için wifi sinyal kalitesi çok önemli.

http://www.cnx-software.com/2014/04/12/tronsmart-vega-s89-review/

Klavye olarak ilk başlarda Logitech k400 almayı düşünüyordum ancak çoğunlukla evdekiler kullanacağından , unifying özellikli (tek alıcı da birden çok bağlantı) aşağıda ki seti almaya karar verdim. Logitech mk330

http://www.akakce.com/klavye-mouse-seti/en-ucuz-logitech-mk330-920-003988-fiyati,861480.html

Freaktab ta ki şu başlıkta minix 8 mi yoksa tronsmart vega mı? diye sormuşlar, ekseriyet minix 8 demiş. Ne yapacağımı bilemedim.

http://www.freaktab.com/showthread.php?11921-Tronsmart-Vega-Elite-S89-or-wait-for-MINIX-NEO-X8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 14 Nisan 2014; 18:31:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qx5

quote:

Orijinalden alıntı: demobig

geekbuy dan bende aldım bu cihazı.

alırken aşağıdaki kodlar indirim sağlıyor.
    $6 coupon for Vega S89 Elite 2G/8G: YYTKMFIX
    $10 coupon for Vega S89 2G/16G: GSFJMTQF
    Coupon expiration: April 18

bu cihaz için klavye-mouse almaya gerek varmıdır?varsa önerinizi yazarmısınız.

Merhaba, ürün hakkında bu gün baya bir araştırma yaptım. Aşağıda ki site de incelemesi yapılmış, antutu benchmark falan. Gördüğüm kadarı ile wifi performansı iyi değil. Eğer bu iyi olsaydı şimdi bende siparişi geçecektim. Benim için wifi sinyal kalitesi çok önemli.

http://www.cnx-software.com/2014/04/12/tronsmart-vega-s89-review/

Klavye olarak ilk başlarda Logitech k400 almayı düşünüyordum ancak çoğunlukla evdekiler kullanacağından , unifying özellikli (tek alıcı da birden çok bağlantı) aşağıda ki seti almaya karar verdim. Logitech mk330

http://www.akakce.com/klavye-mouse-seti/en-ucuz-logitech-mk330-920-003988-fiyati,861480.html

Freaktab ta ki şu başlıkta minix 8 mi yoksa tronsmart vega mı? diye sormuşlar, ekseriyet minix 8 demiş. Ne yapacağımı bilemedim.

http://www.freaktab.com/showthread.php?11921-Tronsmart-Vega-Elite-S89-or-wait-for-MINIX-NEO-X8

bilgilendirme içi tşkler hocam
    aldık bakalım ne çıkacak :)

• siparişim,memlekete gelmiş,elazığdayım. şöyle yazıyor:
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • coolhamal C kullanıcısına yanıt
    Bir hafta da Türkiye'ye giriş, gerçekten harika. Sanki ben sipariş vermişim gibi sevindim :) Hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullanın. Merakla deneyimlerinizi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 17 Nisan 2014; 3:10:36 >
  • Wifi desteğinde bir kere sorun olmuş ama tekrar etmemiş, dolayısıyla pek sorun olduğunu düşünmüyorum. Yazılımı da Finless'ın yardımıyla iyi bir noktaya gelecektir. 2 - 3 aya kalmaz çok iyi bir cihaz haline gelir diye düşünüyorum.

Minix X8'in biri DTS ve DD destekli, diğeri desteksiz iki modeli çıkacak. DTS ve DD için amlogic firması üç farklı işlemci üretmiş. Biri hiçbir şey desteklemiyor, biri sadece AC3 destekliyor, birisi de hem AC3 hem de DTS destekliyor. Ben olsam sonuncusunu alıp olayı bitiririm. Zaten işlemci çok güçlü, bir daha H265 kodek desteği veren cihazlar çıkana kadar başka cihaza gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 17 Nisan 2014; 7:36:54 >
  • Rk3288 li cihazalrdan bir haber yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Wifi desteğinde bir kere sorun olmuş ama tekrar etmemiş, dolayısıyla pek sorun olduğunu düşünmüyorum. Yazılımı da Finless'ın yardımıyla iyi bir noktaya gelecektir. 2 - 3 aya kalmaz çok iyi bir cihaz haline gelir diye düşünüyorum.

Minix X8'in biri DTS ve DD destekli, diğeri desteksiz iki modeli çıkacak. DTS ve DD için amlogic firması üç farklı işlemci üretmiş. Biri hiçbir şey desteklemiyor, biri sadece AC3 destekliyor, birisi de hem AC3 hem de DTS destekliyor. Ben olsam sonuncusunu alıp olayı bitiririm. Zaten işlemci çok güçlü, bir daha H265 kodek desteği veren cihazlar çıkana kadar başka cihaza gerek kalmaz.

minix x8 fiyatını merak ediyor insan. Ucuk birsey olacaksa beklemeye gerek yok, bunu alır simdiden keyif yapılır. Dolby true hd disinda hepsini destekliyor gorunuyor hdmidan hem de..

• Üründe 4K çıkış desteği bile var 60 mbps 'lik 4k videolar sorunsuz oynatılıyormuş.
    Bende geekbuying 'den sipariş verdim ama Nisan sonu yollayacaklar.

Kardeşimede Tronsmart mk908ii 'den aldım. Oldukça güzel bir alet.
    Küçücük ama iyi iş çıkarıyor. Yalnız oyunlarda biraz sıkıntılı yüksek kalitede takılma yapıyor.
  • Ben 2GB/16GB olanından sipariş verdim.
    Şimdi baktım da wifi çipi broadcom ap6330 diyor.
    Sanırım diğerinden daha iyi bir çip olsa gerek.
    Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalKral

Ben 2GB/16GB olanından sipariş verdim.
    Bilgisi olan var mı?

Evet hocam...Bende ondan sipariş verdim...Wifi çekimi daha güçlü...

Ben stok tükenmeden 10 unda sipariş verdim ama hala kargoya verilmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalKral

Ben 2GB/16GB olanından sipariş verdim.
    Bilgisi olan var mı?

Evet hocam...Bende ondan sipariş verdim...Wifi çekimi daha güçlü...

Ben stok tükenmeden 10 unda sipariş verdim ama hala kargoya verilmedi...

M8 Android

Ben bunu sipariş vermiştim mart sonunda gelecek yazıyordu.
    Ama zaman gelince Nisan sonuna çevirdiler bende S89 'u gördüm sitesinde siparişimi fark ödeyerek S89 ile değiştirmelerini istedim.
    Siparişimi değiştirdiler şimdi nisan sonunu bekleyeceğiz

Evet firma biraz yavaş ama şuana kadar alışverişlerimde sorun yaşamadım.

• Bu arada dts dolby ve diğer kaliteli sesleri hardware olarak değil de xbmc icindeki software ile cozuyormus.. Bunun ses kalitesine etkisi olur mu?

• Allaha hamd olsun ,malımı bugün sorunsuz bir şekilde teslim aldım.daha çalıştırmadım.
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    16/04/2014 13:25:58
    2.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ELAZIĞ ELAZIĞ
    17/04/2014 15:49:15
    3.
    MUHATABA BiZZAT TESLiM(Delivered to the addressee personally) 17/04/2014 - ELAZIĞ ELAZIĞ
    getiren postacı çarşımızın postacısı,beni tanıyordu.
    fotoları tablet ile çektiğim için iyi çıkmayabilir.
     TRONSMART VEGA S89 TRONSMART VEGA S89 TRONSMART VEGA S89 TRONSMART VEGA S89 TRONSMART VEGA S89 TRONSMART VEGA S89

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolhamal -- 17 Nisan 2014; 20:07:15 >

• Ayrıntılı degerlendirme bekliyoruz sızden

Hadi gözün aydın bilgi paylaşırsan seviniriz...Hele görüntülü olursa tadından yenmez
  • öyle görünüyorki buna kablosuz maus ve klavye şart.bim den aldığım logitech maus çalıştı.yanlız internet hızı biraz hayal kırıklığı yarattı bende.bilmiyorum belki benim internet iyi değil,yada benimki elite ondan ,fakat kabloluda denedim.yine hız iyi değil.
    yeni room güncellemesi yaptım. 1.20 finles işin kötü yanı herşey sil baştan.uğraştıkça artı ve eksilerini göreceğiz.
    Antutu programı ile test yapabilirmisiniz acaba ? Diğer arkadaş diğer konuda iki farklı skor olduğunu bildirdi, acaba sizin cihazınızın skoru nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qx5

Antutu programı ile test yapabilirmisiniz acaba ? Diğer arkadaş diğer konuda iki farklı skor olduğunu bildirdi, acaba sizin cihazınızın skoru nedir ?

bir bakalım evet sonuç iyimiş
     TRONSMART VEGA S89
  • Ekstra power gerektırmeden 2.5 hdd de fılm oynatıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.