Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim paket C-TRanger kardeşiminden önce yollanmış; ama şu işe bak ya.

Heran Fedex'i arayıp dağıtabilirim ortalığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 9 Kasım 2009; 15:01:33 >
  • Az önce benim oyunlarım da geldi arkadaşlar... Hala Paris gözüküyor olması ilginç gerçekten. Mutlaka aynı partiyle gelmiş olması lazım.. Belki takip sayfanız güncellenmemiştir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Az önce benim oyunlarım da geldi arkadaşlar... Hala Paris gözüküyor olması ilginç gerçekten. Mutlaka aynı partiyle gelmiş olması lazım.. Belki takip sayfanız güncellenmemiştir..

Hayırlı olsun. Bizim için kötü bir gün... Kime kızayım bilmiyorum, Fedex emi, Tranix'emi
  • Hayırlı olsun.

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

Tekrar tam olarak resmini atayım. Sizce problem ne olabilir ?
  • Sağolun arkadaşlar... Senin teslimat tarihin 12 gözüküyor?... :S
  • Doodlezz , bu senin ilk siparişin mi? Birde oyun bedeli kredi kartından çekilmiş mi baktın mı?
  • Evet hemde pre-older verdiğim an çekmişlerdi.

Az sonra Fedex'i arayacağım. Hiç umursamam kırarım kafalarını.

C-TRanger

Aslında senin önceden öyle gözüküyordu. En geç o zaman galiba; ama herkes biliyor 2-3 günde geldiğini. Asıl canımı sıkan bugünü güncellememeleri. Bu nasıl bir sorumsuzluktur. Belki kayıp oldu,gitti.
  • Doodlezz, benim adımada kız. Bu kadar sorumsuzluk olmaz be kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Doodlezz, benim adımada kız. Bu kadar sorumsuzluk olmaz be kardeşim

Valla arayıp söylicem. Aynı partideki teslimatı alan aldıi bizimkiler nerede diye.
  • Hayır, kargo şu an nerede onu bile bilmiyoruz. Karayolu ile gelse bile ulaşırdı Türkiye'ye. Dünden Paristen çıkmış gözüküyor...
  • büyük bi ihtimalle takip sayfası güncellenmiyor, bana daha önce play asia dan aldığım bi paket istanbulda gözükmesine rağmen gelmişti. (ankarada oturuyorum)
  • Bu kargo firması ile kaç kere alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamamıştım. Arkadaş çağırdım. Az sonra o gelecek. Sinirden adamlarda ana bacı bırakmamamdan korktuğum için.

Ekşisözlük'te ki yorumları okudum. Çok korktum. Arkadaşım gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

Bu kargo firması ile kaç kere alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamamıştım. Arkadaş çağırdım. Az sonra o gelecek. Sinirden adamlarda ana bacı bırakmamamdan korktuğum için.

Ekşisözlük'te ki yorumları okudum. Çok korktum. Arkadaşım gelsin...

sakin ol hocam. en kötü yarın gelir. kesin sayfayı güncellemiyorlar. ekşi deki fedex yorumlarının ciddiye alınacak bir kısmı yok bence.
  • Olsun ben yinede arayacağım. Aynı parti sonuçta.
  • Darkd66, korkudan öte burada bir sorun var. Dün sabah 09:00'da Paristen yola çıkan bir oyun nerede? Biz onu merak ediyoruz.

Bu arada olan Tronix'e oldu...Adamların belkide hiç bir suçu yok
  • Tronix'in hiçbir kabahati yok. Sorun Fedex'te. Şimdi adamlara bu mallar oyunumu kaybetmiş desem yine göndereceklerdir herhalde.
  • Tipik haftasonu durumu bu.. oyunlar yarın elimizde olur...
  • Şimdi arıyorum.
  • Bence arama, şu an bende taşınma durumuna geçti. Her an gelebilir ama ben 17:00'de çıkacağım. Bugüne yetişmeyebilir...
  • hah gözün aydın.. tamamıyla takip sayfasının güncellenmemesindendir bence. ya da kargodakilerin uyuşukluğu, sizin paket geç geçmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 9 Kasım 2009; 16:21:57 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.