Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pesimistadana01

Arkadaşlar iyi günler. Tronixweb den aldığım sony ps3 7.1 headset siparişim an itibari ile istanbulda gözüküyor. Ancak kargo takibine baktığımda fedex in sitesinde "Gönderi istisnası, Kontrolümüz dışında gecikme" ibaresi var. fedex Türkiye ye mail attım cevap gelmedi. Sizce bir sorun mu var gümrükde felan takılma ihtimali varmı? yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı hata bende de gözüktü şuan. Bende oyun sipariş etmiştim mail falan atmadım umarım bir sorun yoktur. Sana cevap gelirse buraya yazarsan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 1 Mart 2012; 20:00:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

quote:

Arkadaşlar iyi günler. Tronixweb den aldığım sony ps3 7.1 headset siparişim an itibari ile istanbulda gözüküyor. Ancak kargo takibine baktığımda fedex in sitesinde "Gönderi istisnası, Kontrolümüz dışında gecikme" ibaresi var. fedex Türkiye ye mail attım cevap gelmedi. Sizce bir sorun mu var gümrükde felan takılma ihtimali varmı? yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı hata bende de gözüktü şuan. Bende oyun sipariş etmiştim mail falan atmadım umarım bir sorun yoktur. Sana cevap gelirse buraya yazarsan iyi olur

cevap gelirse burada paylaşırım. umarım bir sorun çıkmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

quote:

cevap gelirse burada paylaşırım. umarım bir sorun çıkmaz.

1 saat once 4440606 fedex turkiyeyi aradim. sorunu anlattim. kargo takip numarami istedi ve kargomun bir muddet gumrukde bekledigini soyledi. ancak herhangi bir sorun olmadigini soyledi. Normalde bugun gelmesi gereken kargomun yarin elinizde olacagini soyledi. yani bir sorun yokmus umarim sizdede olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)
    New York'tan İstanbul'a 1 günde gelen kargo İzmir'e 4 günde gelemiyor bu nasıl iştir anlamak mümkün değil.

Fedex Türkiye'ye bi telefon edip durumunu sorsaydın.

• İstanbul hocam o kadar olsun

şaka biyana hayırlı olsun
  • bu site über pahalı ya
  • Pahali ama isinin ehyli
  • quote:

1-2 saat önce kargo geldi. 2-3 günde gelme durumu sadece İstanbul için geçerli herhalde. Ayrıca takip sistemine kargonun durumu 10-15 saat geç işleniyor.

MNG'nin yaptığı bir gecikme olarak düşünüyorum.
  • Çok pahalı burası :S
  • kargo takibi nerden yapılıyor arkadaşlar.
  • Adress 1 kısmı için sadece Mahalle, Sokak ve Apartman No/Daire No yeterlidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Adress 1 kısmı için sadece Mahalle, Sokak ve Apartman No/Daire No yeterlidir.

Cevabın için sağol. İlk alışveriş yapacak kişilerden bankanın adı ve telefon numarasını yazması isteniyor. 444'lü numaralarda başına +90 yazmaya gerek var mı?

444'lü numaralar Türkiye'nin her yerinden alan kodu girmeden aranabiliyor, ama yurtdışından durum farklı olabilir.
    Bunun için bence +90AlanKodu444 şeklinde yazmanızda fayda olabilir.
  • quote:

Uncharted 3, inFamous 2, Jak and Dexter Collection, Ratchet and Clank All 4 One vs. gibi bazı oyunların fiyatı 1 günde yarı yarıya düştü (19.95$). Bu oyunları almayı düşünen varsa bence kaçırmasın.

Bu Ratchet & Clank nasıl bir oyun acaba? Sanırım çoklu oynayınca baya zevkli olur gibi. Ayrıca burdaki oyunlar online'da sorun çıkartır mı acaba TR hesabı ile girince?

Birde bildirim için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Bu Ratchet & Clank nasıl bir oyun acaba? Sanırım çoklu oynayınca baya zevkli olur gibi. Ayrıca burdaki oyunlar online'da sorun çıkartır mı acaba TR hesabı ile girince?

Birde bildirim için teşekkürler.

Platform-shooter türünün karışımı çok eğlenceli bir seri. Ratchet & Clank : All 4 One tamamen multiplayer ve coop üzerine kurulmuş. 4 kişi bir arada oynamak gerçekten çok zevkli. Online'da sorun çıkmaz ama Tronix'te satılan oyunlar 1. bölge yani NTSC-US olduğu için Amerikan PSN hesabına girip online kodunu aktif etmen gerekiyor. Kodu girdikten sonra 100 KB'lık dosyayı indirince PS3'de kayıtlı olan bütün PSN hesaplarından online modlarına erişebilirsin.

Pek sorun değilmiş aslında. Anladığım kadarıyla şöyle yapıcaz. US account açıcaz, oyunu yükledikten sonra kodu gireceğiz ve 100 kblık dosyayı indirecek daha sonra ana hesabımla giriş yapıp (TR PSN) oyunu online olarak oynayabileceğim?

Bu arada UNC3, GT5 ve Ratchet & Clank oyunu yaklaşık $76 kargosu ile birlikte. Gayet iyi gibi gözüküyor.

• Birde Paypal ile mi ödeme yapmam daha iyi olur (tanımlı kredi kartım var) yoksa normal visa veya master card ile mi ödeme yapsam daha iyi olur?
  • arkadaşlar ilk sayfayı inceledim birde bu sayfayı(son) inceledim
    kargo fiyatlandırması nasıl oluyor.güncel olamayabilir diye yazıyorum.15 dolar ve her oyun için 1 dolarmı halen?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

arkadaşlar ilk sayfayı inceledim birde bu sayfayı(son) inceledim
    kargo fiyatlandırması nasıl oluyor.güncel olamayabilir diye yazıyorum.15 dolar ve her oyun için 1 dolarmı halen?

Kargo ücreti aldığın ürünün boyuna ve ağırlığına göre değişiyor. Mesela 2-3 oyun bulunduran paketlerden veya kulaklık, gamepad vs. alırsan kargo fiyatı 26$'a kadar çıkabiliyor. Standart PS3 oyunlarında bir tane oyun için kargo ücreti 14$, 2-3 tane almak istersende 16-18$ arasında değişiyor. 3 oyuna kadar verilen siparişlerin hepsi tek bir zarf veya orta büyüklükle bir kolinin içinde gönderiliyor. Takip numarasıyla kargonun nerde olduğunu takip edebiliyorsun.

teşekkür ederim.

• merhaba
    konuya yazılan her mesajı okudum ve 2 tane sorum var

1:banka kartı kullanabiliyor muyuz?

2:hafta içi okul dolayısı ile evde olamıyorum.adres bilgilerine kayıt olurken mng kargo şube adresini versem bir sorun çıkar mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rubbersoul

merhaba
    konuya yazılan her mesajı okudum ve 2 tane sorum var

1:banka kartı kullanabiliyor muyuz?

2:hafta içi okul dolayısı ile evde olamıyorum.adres bilgilerine kayıt olurken mng kargo şube adresini versem bir sorun çıkar mı?

Banka kartı kullanamazsın. İlk alışverişte kredi kartında kayıtlı olan adrese gönderiliyor. Şube adresi vermeni önermem, firma ismi verirsen gümrükte takılabilir(Takılırsa yandın 250-300 TL masraf çıkartıyorlar). Zaten evde kimseyi bulamazlarsa kapıya bir not bırakırlar veya şubeden telefon ederler. Müsait olduğunda şubeye gidip paketi teslim alabilirsin.

sanal kart kullanabilirim ama değil mi?
    teşekkürler cevaplar için

• Armag3d0N arkadaşımıza hatırlatması için teşekkür ederim. Geç de olsa bu gece yeni rehber ile karşınızda olacağım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.